Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

A nie lepiej ustawić wyników jak w prawdziwej F1? 1 miejsce - 25 punktów, 2 -18, itd? Emocje jeszcze większe i wczuwka w klimat:)

Opublikowano

Dobra sprawa, też się pisze :smile: trochę emocji zawsze się przyda.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano
  • Autor

Aha - tylko prosiłbym jeszcze, aby ostateczne czasy udokumentowane zdjęciami podawać w niedzielę 10.10.2010 od godziny 20:00 do 22:00, oraz nie pisanie innych postów w tym czasie. Będzie mi wtedy znacznie łatwiej podliczyć wyniki :)

A teraz oczywiście zachęcam do dzielenia się wykręconymi czasami, wszak motywację do walki musimy jakąś mieć :D

Opublikowano

A ja jednak wolałbym starą punktację ;) . Może na razie będzie kilkunastu uczestników, ale z czasem ludzie się wykruszą. Głupio byłoby zmieniać w czasie turnieju punktacji z nowej na starą.

Opublikowano

co do podpisu zdjęć nie wiem czy mają sens. W time trialu i tak wyświetla się w lewym górnym rogu nick grającego (przynajmniej na PS3 ale nie wiem jak na PC)

EDIT: Zbyt łatwo to nie będzie, zrobiłem kilka próbnych kółek renówką i nie mogę pobić 2.01 wykręconego lotusem (chociaż rekord to 1.59.460 w qualu)

Opublikowano

Ja się na to pisze. Czas do kiedy?

OK, już doczytałem. Ja 10 dam te wyniki. ;)

Edytowane przez KamileQ

Opublikowano

a ja się zastanawiam czy 7 dni na jeden tor to przypadkiem nie za długo??

Tak wiem zaraz mnie objedziecie że nie każdy ma czas itd ale wystarczy 2-3 wieczorki usiąść i można jakieś ciekawe czasy wykręcić.

Przeciez główną nagrodą nie jest tutaj bolid formuły 1 czy coś;)

Proponuję 5 dni na tor.

Co wy na to??

Opublikowano
  • Autor

Termin jest od niedzieli do niedzieli. Tak jest najlepiej, każdy znajdzie czas na grę, a i mi wyniki lepiej będzie liczyć, bo w tygodniu wieczorami często nie miałbym na to czasu.

Opublikowano

Po ok 10 kółkach 1:55:9xx bez wspomagaczy ale da się jeszcze co nie co urwać.

edit. Poprawa 1:53:3xx, może 1-1,5 da się jeszcze urwać.

Opublikowano

Na razie 1:53:920, ale jeszcze jednego czystego okrążenia nie udało mi się złożyć :blush: Setup standard + pomoce off

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

Wszyscy kierownica? :P Ja na swoim padzie, nie jestem w stanie wykręcić takich czasów... Jakieś małe podpowiedzi, co do ustawień bolidu? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Ja na razie śmigam na standardowym setupie... dopiero jak wycisnę z tego max, to zabiorę się za grzebanie w ustawieniach. Dzięki temu najlepiej poznać, czy wprowadzone zmiany przynoszą oczekiwany rezultat :thumbsup:

Opublikowano

Optymistycznie zakładam, że najlepsze czasy powinny być w granicach 1:49,xxx... a może nawet poniżej ;)

Myślę, że Orion już się o to postara :D

W drabince na live widziałem 1:48:xxx. Prawie cała pierwsza setka zrobiła czas McLarenem. Najlepsze reno miało jakieś 1:51:xxx

Opublikowano
  • Autor

Hmmm... to widocznie przeceniłem możliwości Renaty :D

Nie mam dostępu do LIVE i tych najlepszych czasów nie widziałem.

Ale postaram się dziś zejść poniżej 1:52... choć łatwo nie będzie :) Ta nowo dobudowana partia toru sprawia mi jeszcze sporo problemów, starą konfigurację miałem opanowaną bardzo dobrze, bo wiele na niej śmigałem w rFactorze ;)

Opublikowano

Mi jak na razie cięzko zejśc poniżej 1.53.xxx więc na czołówkę widze nie mam szans :whistling:

Niestety jadę na standardowym setup`ie bo isę na tym nie znam :D

No i w dodatku jade na starym padzie od PS One 8) Który jak jest prosta to walczę z bolidem żeby jechał prosto takie analogi dobite ;)

Opublikowano

Dzisiaj trochę pośmigałem i na razie 1:51:914 ale może jeszcze tak 0.5sec urwę. Przydałaby się kierownica. Masakrycznie denerwuje mnie ostatni sektor jak się minimalnie wyjedzie poza tor, od razu kara na następne kółko :down:

Opublikowano

a na ps3 w leaderboirds koles o nicku hammer1860 zrobił mclarenem 1.16.042 w bahrainie . Możliwe to jest ?

Najlepszy czas renówki o 1.50.177

Opublikowano

Ja wykręciłem 1.57.xxx, ale wydaje mi się, że 1.55.xxx uda się zrobić.

Przypominam, że czasy kręcone są na padzie.