Opublikowano 30 września 201014 l Nie wiem, czy taki czas jest w ogóle możliwy. Już na pewno nie Renią . Gdy będziesz miał czas to sprawdź z tym ghostem, i daj znać na forum. Nie jeden by się ucieszył na taką wiadomość . Z tym duchem to są dobre strony i złe. Dobre to takie, że próbuje go dogonić i czasami to mnie motywuje do lepszej jazdy, natomiast gorsza strona medalu, to fakt, że czasami przeszkadza przed dostrzeganiem zakrętów, nie wspominając o dohamowaniach :confused:. Edytowane 30 września 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 30 września 201014 l Też jestem zdania, że na automacie nie da się wykręcić dobrego czasu. Choć tej tezie zaprzecza rezultat, jaki wykręcił PawciosS - musi być z niego niezły wyjadacz Michał, przypomnij sobie co na automacie wyprawiał Magik (turniej fm3) Edytowane 30 września 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 30 września 201014 l Nienawidzę duchów, zawsze je wyłączam. Wolę widzieć sam czas niż ducha, który mi zasłania i demotywuje. A dziś szukałem i nie znalazłem patentu na wyłączenie.
Opublikowano 30 września 201014 l Autor Też jestem zdania, że na automacie nie da się wykręcić dobrego czasu. Choć tej tezie zaprzecza rezultat, jaki wykręcił PawciosS - musi być z niego niezły wyjadacz Michał, przypomnij sobie co na automacie wyprawiał Magik (turniej fm3) Tja? To przypomnij sobie co robił potem, jak przerzucił się na manuala
Opublikowano 30 września 201014 l Ku pokrzepieniu serc powiem wam, że wczoraj jeżdziłem sobie na Bahrajnie online i w kwalifikacjach pierwsza piątka graczy miała czasy między 1.43.xxx - 1.45.xxx, długo przecierałem oczy ze zdumienia.
Opublikowano 30 września 201014 l Autor Może używają tego bolidu "equal" co to ktoś o nim wcześniej wspominał. Może nim jeździ się znacznie łatwiej/szybciej. Co to w ogóle za bolid, i czy jest on dostępny poza rozgrywkami sieciowymi ?
Opublikowano 30 września 201014 l Rekord tego toru z 2004r ustanowiony przez M Schumachera wynosi 1:30.252. Więc jak widać grze do rzeczywistości daleko <_< edit: ja utknąłem na 1:54:2xx, ale będę walczył xD Edytowane 30 września 201014 l przez pawel3569
Opublikowano 30 września 201014 l Autor Przypomnij sobie tylko, jak wyglądała konfiguracja tego toru w 2004 roku. Czasy w grze i tak są z dupy, bo obecny rekord na nowej konfiguracji wynosi bodaj 1:58,xxx Edytowane 30 września 201014 l przez Michał102
Opublikowano 30 września 201014 l Dokladnie...w tym roku jest dluzsza konfiguracja...aktualny rekord Alonso wynosi cos ok 1:58 wiec w grze jezdzimy zdecydowanie zbyt szybko. Anyway...zrobilem wczoraj 15 kolek...najlepszy czas 1:51,8 na padzie (i automacie)
Opublikowano 30 września 201014 l @Magik - reszta wspomagaczy wyłączona? Ja właśnie wykręciłem 1.56.87x :confused:
Opublikowano 30 września 201014 l Pograłem wczoraj trochę na manualu, ale jakoś nie potrafię tego do końca idealnie wyczuć, i czasy mam trochę słabsze:/ Później (już na automacie) jechałem dosyć szybkie kółko (przed osiemnastym zakrętem miałem kilka dziesiątych sekundy przewagi nad ghostem - 1:50:710), ale niestety jeden malutki błąd, i dobre okrążenie szlag trafił. Muszę się trochę poprawić w drugim sektorze, przejechać poprawnie trzeci i będzie dobrze. Edit: najgorsze jest to, że moja kierownica zaczyna wydawać dziwne dźwięki... Aż strach jeździć Edytowane 30 września 201014 l przez PawciosS
Opublikowano 1 października 201014 l heh koledzy skąd wy macie takie czasy :o mój najlepszy to 2.10 :S aż niemożliwa taka różnica - słabeusz chyba ze mnie
Opublikowano 1 października 201014 l Włączam się do gry, co prawda niczym Virgin lub Lotus. Po pierwszym dniu testów mam 1:58.013. Niestety na razie poznaję tor na asystach, ale chcę się poprawić Mimo że żadnen ze mnie racer fun jest, a zawsze to więcej osób do walki. Choć pochwalę się, że postępy są widoczne, bo potrafię się poprawić blisko sekundę na okrążeniu. Niestety gram na padzie i czuję różnicę, szczególnie przy przyspieszaniu. Edit: Zszedłem do 1:57.016. BTW. Panowie, powiedzcie, kiedy zmieniać biegi w manualu? Bo jak ja to robię na słuch to wydaje mi się, że zarzynam skrzynię biegów. Edytowane 1 października 201014 l przez Saunter
Opublikowano 1 października 201014 l Autor Ja od dziś zaczynam treningi na padzie, bo coś czuję, że moja kierownica już długo nie pociągnie (Logi DFX). Zrobił się na niej znaczący luz i precyzyjna jazda staje się coraz trudniejsza. PS. na turnieju w FM3 zarżnąłem kółko Microsoftu, teraz przyszła kolej na Logitecha Edytowane 1 października 201014 l przez Michał102
Opublikowano 1 października 201014 l Jak Ty grasz w te gry Michał Ja też dzisiaj pośmigam, spróbuję zejść do 1:51-52
Opublikowano 1 października 201014 l Autor Jak gram ? Tak jak się powinno grać we wyścigi na kierownicy DFP jest przeze mnie katowana znacznie mocniej (obecnie na PC), a nie ma na niej nawet śladu zużycia Edytowane 1 października 201014 l przez Michał102
Opublikowano 1 października 201014 l Autor Gdyby nie GT5 to bym się zastanawiał Tak to wolę wydać te pieniądze na konsolę i łupać w racery na PS3 Edit: po kilkunastu kółkach na padzie: 2:03,xxx... bez komentarza Dobrze, że zrobiłem foto ostatniego czasu jaki udało mi się wykręcić na kierownicy, bo wątpię, bym taki czas powtórzył na padzie. Edytowane 1 października 201014 l przez Michał102
Opublikowano 1 października 201014 l Bez kontroli trakcji na padzie jest dla mnie ultra ciężko. Analogiem trudno wyczuć idealne docisnięcie gazu tak jak można to uczynić nogą i bardzo mnie to spowalnia. Bez kontroli nie udało mi się jeszcze zrobić czystego kółka. Ale sukcesik już mam - jeżdzę na manualu i zszedłem do 1:56.xxx:)
Opublikowano 1 października 201014 l Ku pokrzepieniu serc powiem wam, że wczoraj jeżdziłem sobie na Bahrajnie online i w kwalifikacjach pierwsza piątka graczy miała czasy między 1.43.xxx - 1.45.xxx, długo przecierałem oczy ze zdumienia. Na jakiej platformie? Bo na PC pojawili się cheaterzy
Opublikowano 2 października 201014 l Witam, Przyłączam się do turnieju:D Kręciłem już z 50 kółek i jak narazie 1.54.455 na automacie(pad) Może uda mi się jeszcze wycisnąć może z 1.5 sek Czy na kierce są aż tak duże różnice?? Pozdrawiam forumowiczów.
Opublikowano 2 października 201014 l Autor U mnie pad wczoraj w nocy niemal nie zakończył żywota na ścianie , ale w końcu jakoś go okiełznałem. Udało mi się wykręcić 1:51,017... więc jest ok bo przebiłem czas z kierownicy Choć jeszcze mam ogromne problemy z równym przejechaniem kilku okrążeń, bo na padzie nie trudno o bączka. Na kierce robiłem 20 okrążeń mieszcząc się w 0,5s. a na padzie mam rozstrzał rzędu 4 sekund Edit: właśnie urwałem jeszcze nieco 1:50,652 Edytowane 2 października 201014 l przez Michał102
Opublikowano 2 października 201014 l "1.43.xxx - 1.45.xxx" - xbox Mój czas to 1.56.xxx i 1.51.xxx jeszcze jestem sobie w stanie wyobrazić ale 1.43.xxx to jakiś kosmita musi robić.
Opublikowano 2 października 201014 l Autor Śmiem twierdzić, że czasy w granicach 1:43 są niemożliwe do zrobienia. Nie wiem o co tu chodzi...