Opublikowano 4 października 201014 l Autor Czas poniżej 1:50 jest możliwy do wykręcenia na padzie, ale jest to piekielnie trudne - przynajmniej dla mnie Dzisiaj będę próbował atakować tą barierę
Opublikowano 4 października 201014 l ćwiczę choć na razie odstaje - mój best 2.03 ,ale jest progres 7 sekund poprawy
Opublikowano 4 października 201014 l mozna dolaczyc do waszej zabawy? oczywiscie od nastepnej rundy coby teraz nie przeszkadzac
Opublikowano 4 października 201014 l Autor Jak to przeszkadzać ? Masz zapodawać czasy do obecnie trwającej rundy Czasu do końca jeszcze sporo, więc dasz radę zabić niezłym rezultatem
Opublikowano 4 października 201014 l Jak na razie mój czas to 1:50:928, na kierownicy, bez wspomagaczy (nie licząc włączonej lini ) Czuję, że mogę jeszcze sporo urwać bo rekordowe okrążenie nie było perfekcyjne. btw próbowałem grać na kamerze z kokpitu, ale po kilku kółkach oczy mnie zaczynają boleć i ogólnie jakoś mi źle (w rfactor czegoś takiego nie miałem) :confused: Edytowane 4 października 201014 l przez filipppek
Opublikowano 4 października 201014 l Autor @Filipppek - jaki zastosowałeś setup, że w tym miejscu na torze masz aż 293 km/h ? Ja choćbym nie wiem co pozmieniał, to w żadnym miejscu na torze nie mogę przekroczyć 290 :confused: Aha - jak wchodzicie w ustawienia silnika, to ile macie paliwa w baku ? U mnie pokazuje, że jest 49l. i nie da się nic zmieniać, a zdaje się powinien być tam napis "N/A".
Opublikowano 4 października 201014 l Setup Aerodynamics Front Wing Angle: 1 Rear Wing Angle: 1 Braking Balance: F 52 - R 48 Pressure: high Brake Size: small Balance Ballast Distribution: F 50 - R 50 Front Anti-roll Bar: 6 Rear Anti-roll Bar: 6 Suspension Front Ride Height: 1 Rear Ride Height: 1 Front Spring Stiffness: 11 Rear Spring Stiffness: 6 Gearbox Gear 1: xxx kph / 77 mph Gear 2: xxx kph / 94 mph Gear 3: xxx kph / 111 mph Gear 4: xxx kph / 132 mph Gear 5: xxx kph / 156 mph Gear 6: xxx kph / 174 mph Gear 7: xxx kph / 198 mph Engine Throttle map: Fast Fuel: N/A Alignment Camber front: -1.50 Camber rear: -3.50 Toe front: 0.15 Toe rear: 0.32 wybacz mile, ale skopiowałem to z innego forumka, jak ustawiałem to w interfejsie zmieniłem na mile, a przed jazdą wróciłem z powrotem do km/h dzisiaj będę sprawdzał taki Aerodynamics Front Wing Angle: 1 Rear Wing Angle: 1 Braking Balance: F 52 - R 48 Pressure: High Brake Size: Small Balance Ballast Distribution: F 40 - R 60 Front Anti-roll Bar: 8 Rear Anti-roll Bar: 8 Suspension Front Ride Height: 1 Rear Ride Height: 1 Front Spring Stiffness: 11 Rear Spring Stiffness: 6 Gearbox Gear 1: xxx kph / 77 mph Gear 2: xxx kph / 94 mph Gear 3: xxx kph / 111 mph Gear 4: xxx kph / 132 mph Gear 5: xxx kph / 156 mph Gear 6: xxx kph / 174 mph Gear 7: xxx kph / 198 mph Engine Throttle map: Fast Fuel: N/A Alignment Camber front: -1.50 Camber rear: -3.50 Toe front: 0.15 Toe rear: 0.32 Też mam na szaro 49l. więc chyba wszystko jest ok Edytowane 4 października 201014 l przez filipppek
Opublikowano 4 października 201014 l Autor Wielkie dzięki za te setupy Będę potem grał, to je przetestuje
Opublikowano 4 października 201014 l Miałem chwilę na wypróbowanie nowych setupów i poprawiłem swój wynik na 1.54.609
Opublikowano 4 października 201014 l Męczyłem się 3 dni ale się udało 1:50:977 :biggrin: Poprawiłem swój rekord o prawie sekundę w co nie mogłem uwierzyć, że mam jeszcze taki zapas. Zobaczymy może jeszcze się uda coś urwać.
Opublikowano 4 października 201014 l Ja to pjerdole i wypisuje sie z turnieju. Sami jacyś Szumacherzy i Kubice sie dolaczyli, czasy jakies łorpowe ;p Ja sie zacialem na marnym 1:52:5xx Przejazd w chuy szybki. niech ktos wstawi filmik ze swojego przzejazdu chetnie sie poducze
Opublikowano 4 października 201014 l Sporo dało mi popracowanie nad ustawieniami kierownicy (gra się lepiej, bolid jest mniej nerwowy, jest precyzyjniej) i filmik który wcześniej wrzuciłeś z red bullem (trochę zmodyfikowałem swój tor jazdy, zmieniłem biegi na których wchodzę w zakręty, przesunąłem punkty hamowania itp ). Jeśli ktoś jest zainteresowany ustawieniami kierownicy to polecam ten filmik: gdzieś od 3:30 min zaczynają o ustawieniach gadać, wprawdzie na podstawie g27 i fanatecow ale z ograniczonym kontem obrotu więc na mojej momo świetnie się to sprawdziło i myślę, że na kierze do xboxa może być nieźle.
Opublikowano 4 października 201014 l to mam osattnie pytanie jakie sa ogranizcenia bolidów? jezdzimy jakims konkretnym modelem? czy tez pelna dowolnosc?
Opublikowano 4 października 201014 l Autor @Szpic - wszystko masz opisane w pierwszym poście Ja to pjerdole i wypisuje sie z turnieju. Nie pie.rdol, tylko weź się ostro do roboty Ja się zaciąłem na 1:50,6xx i ni chu chu już chyba więcej nie ugram
Opublikowano 4 października 201014 l Sporo dało mi popracowanie nad ustawieniami kierownicy (gra się lepiej, bolid jest mniej nerwowy, jest precyzyjniej) i filmik który wcześniej wrzuciłeś z red bullem (trochę zmodyfikowałem swój tor jazdy, zmieniłem biegi na których wchodzę w zakręty, przesunąłem punkty hamowania itp ). Jeśli ktoś jest zainteresowany ustawieniami kierownicy to polecam ten filmik: gdzieś od 3:30 min zaczynają o ustawieniach gadać, wprawdzie na podstawie g27 i fanatecow ale z ograniczonym kontem obrotu więc na mojej momo świetnie się to sprawdziło i myślę, że na kierze do xboxa może być nieźle. Jaki tam pani ma BIUST ! Poprawiliście mu humor Zna ktoś imię, nazwisko i adres e-mail ? A tak na serio to imie i nazwiskoo starczy znajdę jakieś tapetki Piękna kobieta. No i ustawienia zmienię bo miałem czułość kierowania na 100% hłehłe. Mam tydzień.. Zaatakuje Was jakąś bombą jak sie udo ;] Edytowane 4 października 201014 l przez orion50
Opublikowano 4 października 201014 l Jessica Lopez, przedstawia się na początku http://www.google.pl/images?hl=pl&client=firefox-a&hs=qRS&rls=org.mozilla:pl:official&q=Jessica+Lopez+simracing&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1645&bih=869 Edytowane 4 października 201014 l przez filipppek
Opublikowano 4 października 201014 l ale mi żal dupę ściska że nie mogę z wami powalczyć <płacz> <ociera łzy> Panowie, tu są większe emocje niż w prawdziwej f1 tak trzymać
Opublikowano 4 października 201014 l HAHAHAHA. 1:51:4xx. Miałem 1:50:5xx ale wyjechałem za szeroko i nie zaliczyło zaczyna się walka
Opublikowano 4 października 201014 l Gierki to lipa. Jeździłem ostatnio trochę na gokartach. To jest dopiero chłopcy zabawa. Szkoda, że strasznie droga jak na nasze warunki. Jak nie pobiję czasu Oriona, to szukajcie mojego nekrologu w Dzienniku Bałtyckim
Opublikowano 4 października 201014 l Autor Nie no... na padzie już lepiej jak 1:50:6xx nie zrobię :confused: Nie da się i ch.uj
Opublikowano 4 października 201014 l Nie gadaj da się poprawić Ja dużo tracę w 3 sektorze przez te dwa ostatnie zakręty nie mogę za nic w świecie punktu hamowania wyczuć :confused: