szejdj 2 804 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 A mi te dwa ostatnie zakręty wychodzą wręcz idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Gierki to lipa. Jeździłem ostatnio trochę na gokartach. To jest dopiero chłopcy zabawa. Szkoda, że strasznie droga jak na nasze warunki. Jak nie pobiję czasu Oriona, to szukajcie mojego nekrologu w Dzienniku Bałtyckim Ty gimberze na gokartach, ja zasuwam prawdziwym autem hłehłehłe. No i opłać już ten nekrolog Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 2.02 moze powolutku zejde ponizej 2 min Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Gierki to lipa. Jeździłem ostatnio trochę na gokartach. To jest dopiero chłopcy zabawa. Szkoda, że strasznie droga jak na nasze warunki. Jak nie pobiję czasu Oriona, to szukajcie mojego nekrologu w Dzienniku Bałtyckim Ty gimberze na gokartach, ja zasuwam prawdziwym autem hłehłehłe. No i opłać już ten nekrolog Jak tego swojego Fiata 126p nazywasz autem, to ok :potter: . Zamierzam zejsc do 1:50:9 - 1:51:2 więc lepiej szykuj chusteczki . Edytowane 4 Października 2010 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja planuję 1:49:xxx, więc suck ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dobra - ja sobie póki co daję spokój. Zbieram ostro na PS3, a tego je(pipi)go klamota, do którego nie sposób podłączyć porządnej kierownicy zaraz wy(pipi)e przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Po kolejnych kilku kółkach i włączeniu manualnej skrzyni zanotowałem ładny progres, prawie 2 sekundy urwałem, ale nadal przy niektórych waszych wyczynach to w głębokim lasie jestem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jaki tam pani ma BIUST ! Poprawiliście mu humor Zna ktoś imię, nazwisko i adres e-mail ? A tak na serio to imie i nazwiskoo starczy znajdę jakieś tapetki Piękna kobieta. Co ty Orion... nie znasz Jess i programu Inside Simracing? Za(pipi)isty program..ogladam od ponad dwoch lat Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Znam, ale dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę na to chodzące cudo od Boga Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 LOL - ja oglądając te programy nigdy jeszcze na nic poza nią nie zwróciłem uwagi (a ponoć fajne gry i kierownice tam testują). Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No to teraz już wiadomo skąd ta plaga kierownic z białymi plamami na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 1.58.051 setup quick - najszybszy + wszystkie wspomagacze on + pad ( rekord 1.57.1xx ale wyjechałem na przedostatnim zakręcie wyjechałem za tor). Kilka dni przerwy dobrze mi zrobiło, wkońcu się odblokowałem bo do tej pory nie mogłem renówką zejsć poniżej 2 minut ( rekord lotusem z qualu to coś koło 1.55.xx ). W środę jak uda mi się skonfigurować dobrze G25 to wrócę do bicia czasów na PS3 + kierownica + TC na medium i może te 1.55 wyciągnę ale z moimi umiejętnościami raczej niżej nie zejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wyłącz TC. Jak poćwiczysz spokojnie będziesz cisnął bez trakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Na razie potrafię zrobić spina z TC na FULL BTW ma ktoś może jakiś setup do G25? Kombinowałem trochę ale ciężko się złożyć w zakręty Edytowane 4 Października 2010 przez Suboshi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Zrobiłem jeszcze jeden podskok do konsoli 1:49,488 http://i53.tinypic.com/160zcyg.jpg Edytowane 4 Października 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Znalazłem dziś fajną stronkę z setupami. LINK. Trzeba będzie trochę potestować, i może uda się zejść poniżej 1:49:xx. Z tego co widziałem najlepsze czasy są poniżej 1:48:xx, więc 1:48:xx powinno być wykonalne. O 1:47:xx mogę tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Ehhh... Ty mnie chłopie nie strasz 1:48 Ja nie wiem jakim cudem udało mi się zrobić 1:49,488... podejrzewam, że prędko tego czasu nie powtórzę. Dziś trochę pograłem, i nie mogłem zejść poniżej 1:50. Muszę sobie koniecznie zrobić kilka dni przerwy od tej gry, bo po nocach zaczyna mi się już śnić ten przeraźliwy dźwięk silnika, gdy za późno zmieniamy biegi Edytowane 5 Października 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Mi po ponad godzinie prób udało się zrobić 1:50:800. Dalej nie chce mi się próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
joequarry 0 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Panowie!! Wy to chyba żeście sie tych dopalaczy nażarliście i takie czasy macie!! Ja jak poprawiłem swój na 1.52.715 to aż ręce zdrętwiały:) Jest jeszcze zapas na max sekunde ale trzeba jechać jak w transie i na dopalaczach chyba:D Pozdro dla szybkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Pawcioss....szkoda ze Ciebie nie bylo z nami w turnieju FM3 ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ehhh... Ty mnie chłopie nie strasz 1:48 Ja nie wiem jakim cudem udało mi się zrobić 1:49,488... podejrzewam, że prędko tego czasu nie powtórzę. Dziś trochę pograłem, i nie mogłem zejść poniżej 1:50. Muszę sobie koniecznie zrobić kilka dni przerwy od tej gry, bo po nocach zaczyna mi się już śnić ten przeraźliwy dźwięk silnika, gdy za późno zmieniamy biegi Nic się nie bój, ja już się poddaję Jechałem dobre kółko, czas byłby w okolicach 1:48/1:49, i zyebauem na ostatnim zakręcie! :potter: Także jeśli chodzi o Bahrain, to Renówkę już odstawiam... Z tego co widzę, mam jak na razie drugi czas, więc nie jest źle. Punkty myślę że będą Przesiądę się teraz do McLarena, i może na nim uda się zejść poniżej 1:49 (to już oczywiście poza turniejem) Pawcioss....szkoda ze Ciebie nie bylo z nami w turnieju FM3 ^_^ Nie mam już X'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 PawciosS - a na jakiej grasz kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Moj czas 2.01. Ponizej tego nie zejde. Nie ma szans Ale spoko tylko 15 sekund straty do was ps. sprawdzilem ten setup podany 2 strony wczesniej. Jak wam sie udaje na nim jezdzic? przeciez auto przy takim ustawieniu wogole nie skreca. Wjechanie w zakrety na Sakhir z tym setupem to musze hamowc do 20 aby sie wyrobic bo ma promien skretu jak Star z naczepa ps2. Po 20 kolejnych okrazeniach prosze o zaliczenie mojego ostatecznego czasu ->2.01.400 (pipi)e ta gre nie chce juz na nia patrzyc, szczerze jej nienawidze do nastepnej rundy. Edytowane 6 Października 2010 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Termin na podawanie ostatecznych czasów potwierdzonych fotami jest w niedzielę od godziny 20:00 do 22:00. Jeśli ktoś nie będzie w tym czasie mógł siedzieć przed kompem, to proszę podać wyniki wcześniej, ale wyraźnie zaznaczyć, że jest to już OSTATECZNY czas. Ja sobie wtedy od razu odpiszę czas takiego delikwenta, by jego wynik nie przepadł potem gdzieś w gąszczu innych postów Edytowane 6 Października 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) szpic nie martw sie ja mam 2.03 ,ale mysle ,ze jak pocwicze to spokojnie moge zejsc ponizej 2 min ,bo jak patrze na przejazd ducha widze sporo błędów Edytowane 6 Października 2010 przez ciupak32 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi