Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano

Orion jaja se chyba z nas robisz!!! wczoraj grając z godzinke miałem czasy 1.21.4-8! i mysle że może da rade zejść niżej tak 1.20.5 to już max! czyli jestes poza naszym zasiegiem! Pamietaj że Ciągłe wygrywanie nudzi:P Dzis przysiade na dłuzej i zobaczymy. Ale to co ty Wyprawiasz to jakiś kosmos. Pytam się gdzie, gdzie K...a gdzie? ty

urywasz te 2 sek?

Edytowane przez benito82pl

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano
  • Autor

@benito - 1:19 to żadne halo na tym torze. Właśnie włączyłem na chwilkę konsolę i po 7 kółkach mam 1:19,830

Skoro już pograłem, to wrzucę od razu fotkę... więcej czasu na grę pewnie i tak już nie wysupłam.

http://i55.tinypic.com/ve3c5.jpg

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Michał pisze, że żadno halo, a ja zrobiłem przed chwilą ze 40 kółek i mam jakiegoś bloka. 1:20:141 i więcej za chuchu nie chcę :)

Jest jeszcze sporo rezerwy, po prostu ja dzisiaj jakiś szczeźnięty jestem ;D

p01111021520001.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

No... może z tym "żadne halo" ciut przesadziłem, bo znam ten tor jak własną kieszeń. W F1 2010 grałem na nim najwięcej i nie potrzebowałem teraz wiele by się z nim obcykać :P

Opublikowano

U mnie delikatna poprawa 1:21:2xx ale rzeczywiście jest spora rezerwa w moim przypadku ok sekundy no ale do was to nawet nie mam szans się zbliżyć :teehee:

Opublikowano

Witam jestem tu nowy i zaciekawił mnie waz turniej bo gram w f1 bardzo duzo tyle ze na x360 na padzie i chcialbym sie dolaczyc zrobilem czas 1:21:XX ale jest problem bo mam nick w grze inny od tego na forum i nie wiem czy jak wrzuce fotke to zostanie zaakceptowany wiec prosilbym o odpowiedz.

Opublikowano

znalazlem na forach amerykanskich ustawienia na hiszpanie gdzie ludzie niby robia 1:18 tyle ze mclarenem ale pewnie juz macie obczajone te strony:)

Opublikowano
  • Autor

Możesz sypnąć linkiem do tych stronek... póki co na Katalonii jeździłem tylko na standardowych setupach.

Dobre ustawienia mogą się przydać... w Bahrajnie bardzo pomocne były setupy które zapodał Filipppek :)

Edit: ale z Virgina już raczej 1:18 nie wyciśniemy :P

Opublikowano
  • Autor

Gram na manualu, bez asyst i na padzie. Kółko Logi DFX sprzedałem niedawno za bezcen znajomemu, bo przestały działać "łopatki" od zmiany biegów. Gość gra na automacie więc dla niego to bez różnicy.

No i czasu na grę ostatnio mam bardzo niewiele, więc gra na kierownicy i tak nie miała sensu... zanim się te wszystkie klamoty powyciąga, to mija ochota na grę :D

Opublikowano

Znam Catalonie jak własną kieszeń i sądzę, że 1:19:5x to maks na standardowym setupie. Swoje niskie 1:20 zrobiłem niemal na limicie. Pobawie się w setupy i wtedy ocenię:)

Opublikowano

Uwielbiam ten tor. Postaram się znaleźć trochę więcej czasu na granie w tym tygodniu i dołączę się do turnieju (z Chinami się nie wyrobiłem). Miałem ostatnio GP Hiszpanii w trybie kariery i będąc kierowcą właśnie Virgin Racing kręciłem czasy na poziomie 1:25.x, więc jest co poprawiać.

Edytowane przez Grzegosz

Opublikowano

1:20:999 na automacie i chyba max mozna z 0:400 urwac....

Opublikowano
  • Autor

Ja największe problemy miałem na ostatniej szykanie. O ile przejechanie tego na kierownicy nie jest jakieś ultra trudne, tak pokonanie szybko tych zakrętów na padzie przysparza sporo problemów... dosłownie troszeczkę za głęboko po gazie i bączek murowany. Może w niedzielę coś jeszcze pogram, to postaram się nad tym popracować... kilka dziesiątych można tam jeszcze urwać :)

Opublikowano

Uwielbiam ten tor. Postaram się znaleźć trochę więcej czasu na granie w tym tygodniu i dołączę się do turnieju (z Chinami się nie wyrobiłem). Miałem ostatnio GP Hiszpanii w trybie kariery i będąc kierowcą właśnie Virgin Racing kręciłem czasy na poziomie 1:25.x, więc jest co poprawiać.

Czasy w karierze nijak się mają do tych w Time Trialu (w sensie, że są gorsze), więc powinieneś spokojnie się poprawić ;) .

Opublikowano

Coś cisza w temacie czyżby każdy miał ochotę pokonać Oriona :D No mi jeszcze do niego sporo brakuje ale progres w wynikach jest dzisiaj udało mi się wykręcić czas 1:20:4xx. Z tego czasu może uda mi się urwać 0,1 maks 0,2 więcej ni hu hu. Czas oczywiście kręcone na padzie.

Opublikowano
  • Autor

A tam od razu shitami... Virgin to przecież bardzo fajny "samochodzik" :D

Zresztą to jakim bolidem śmigamy nie ma większego znaczenia... ważne, by było różnorodnie ;)

Opublikowano

Ja tam nie widze wielkiej rozxnicy w jezdzie Virginem i Red Bullem...przynajmniej w time trialu.

Postaram sie od teraz poswiecic jakas godzinke na kazda runde i dolaczyc sie do zabawy.

Dotychczas jak z czystej ciekawosci robilem kilkanascie okraze nale myslalem ze czasy sa kiepskie wiec fotek nie robilem. Potem sie okazywalo cze mam czasy zwykle na trzecie miejsce.

Opublikowano

Bez przesady...nie bede poswiecal temu tyle czasu co w turnieju FM3 :teehee:

Godzinka na runde i tyle....dotychczas jak probowalem swoich sil we wlasnym zaciszu to tracilem do Ciebie czy Oriona od 0,5s do 1 s wiec luzik :sweat:

Edit. ....moj czas to 1:19.982.

Edytowane przez Magik