Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Łukasz :). Myślę jednak, że mój czas zostanie poprawiony, bo na pewno się da :). Sam dziś próbowałem... wiem gdzie można pojechać szybciej, jednak nie jestem w stanie poskładać całego kółka :P. Zawsze gdzieś popełniam błąd i potencjalny rekord trafia szlag :P.

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano
  • Autor

KamileQ - jak co to jeszcze popraw czas. Zapomniałem napisać, że czasy podajemy do 22:00, więc ciśniemy do północy :D.

Może jeszcze reszta zgłaszających chęć wzięcia udziału w tej rundzie czasy podeśle :).

Opublikowano

Słabiutko, pomimo około 30 kółek. Nie mogłem za cholerę skleic jednego dobrego okrążenia. W jednym sektorze poprawiałem się o sekundę, a w drugim traciłem 1,5s :/.

http://yfrog.com/0zp1010398zij

1:39:365

Opublikowano
  • Autor

Wyniki:

1.Michał102 - 1:36,986

2.lukaszt_89 - 1:37,264

3.orion50 - 1:37,470

4.filipppek - 1:37,973

5.maciucha - 1:39,365

6.KamileQ - 1:44,301

Wszystkim gratuluję i dziękuję za świetną rundę :)

Bolid na Silverstone podam jutro rano.

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich. Ciesze się z III-ciego miejsca. Fajna runda, 6 osób, ale miła atmosfera. Oby się utrzymało. Silverstone to trudny, szybki tor, będzie zabawa :)

Opublikowano

Silverstone - jak 1 sektor będzie dobrze zrobiony, to reszta to pikuś. :)

Opublikowano

Mała poprawa : 1:27:421

f12010game2011041221254.jpg

Jestem na limicie możliwości przejechaniu tego toru na padzie. Są tory gdzie padem można jechać tak szybko jak na kierze. Tutaj nie da się tego zrobić. Za dużo szybkich, płynnych zakrętów, które przechodzą jeden w drugi. Skręt kół za pomocą analoga jest zbyt wolny i wszystko muszę robić z wyprzedzeniem. Dużym. Pamiętam jak wściekle kręciłem kierownicą jak lataliśmy po Lazurowym Wybrzeżu. Urwę może jeszcze 0.2-0.3 sek w drugim sektorze i to wszystko. Ciekawe, który będę ;)

pozdro

Opublikowano
  • Autor

Mi na tym torze zupełnie nie idzie... zrobiłem 1:27,7xx i ciężko mi będzie to poprawić. Na razie daję sobie spokój... w niedzielę jak będę miał więcej czasu to przysiądę, choć zupełnie nie mam pomysłu gdzie tam można pojechać szybciej xD

Opublikowano

Pierwszy sektor to swoisty roller coaster. Pierwszy zakręt w drugim sektorze jest zabójczy, tak samo jak sklejenie drugiego i trzeciego sektora ;)

PS. Robert zaczął stawać na nogach, na razie tylko obciąża chorą stopę, ale już niedaleko ... myślę, że Robert wróci szybciej niż każdy sądzi. Coś duża cisza w temacie, nikt nie jeździ ? Niespodziewanie uważam obecną rundę za jedną z ciekawszych. Silverstone okazało się całkiem wdzięcznym torem, miło się zasuwa. Fajny, szybki tor. Na pewno nie łatwy, ale daje satysfakcję. Easy to play hard to master ;)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

1:27:926

f12010game2011041418562.jpg

Sporo do urwania zostało, jakby spiąć poślady to ponad sekundę.

Opublikowano

Dzisiaj w końcu miałem czas by pojeździć. Po kilku kółkach instalacyjnych i zapoznaniu się z torem udało mi się zrobić 1:26:8xx Co do możliwości poprawy sądzę, że przy odpowiedniej ilości szczęścia 0,2-0,3 mogę urwać:yes: Nie ma co tor za(pipi)i.sty.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano
  W dniu 15.04.2011 o 16:38, lukaszt_89 napisał(a):

Dzisiaj w końcu miałem czas by pojeździć. Po kilku kółkach instalacyjnych i zapoznaniu się z torem udało mi się zrobić 1:26:8xx Co do możliwości poprawy sądzę, że przy odpowiedniej ilości szczęścia 0,2-0,3 mogę urwać:yes: Nie ma co tor za(pipi)i.sty.

No to ładnie herbatnik poszedłeś :) Przy następnym torze dołączę do waszej zabawy. Dołączył bym już teraz, ale jestem do niedzieli w Krakowie i nie mam możliwości jazdy ;/

Opublikowano

1:26:721

f12010game2011041611263.jpg

To raczej mój ostateczny czas, tzn nie będę miał już kiedy pograć bo możliwości poprawy ciągle istnieją :)

Edytowane przez filipppek

Opublikowano
  • Autor

Przed chwilą trochę pograłem, bo jutro mnie za dnia nie będzie w domu.

1:26,380

2rqncrb.jpg

Jak jutro wrócę do domu przed 22 i będę w miarę "zdolny" do gry to spróbuję jeszcze poprawić :P

PS. Myślałem, że dobrze znam ten tor, a dopiero teraz załapałem gdzie można polecieć zdecydowanie szybciej :). Pierwszy zakręt oraz kolejne dwa łuki można przelecieć na pełnej kicie... wcześniej tam mocno odejmowałem i wiele traciłem. Zejście poniżej 1:26 jest jak najbardziej możliwe :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ufff. Kilkadziesiąt okrążeń, mocno mi siedliście na ambicji. Pozdrawiam kolegę Maciuchę :)

silverstone.jpg

Nie wiem czy dam radę szybciej.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

dsc04805m.th.jpg

Niestety tylko tyle:unsure: 1:26:853 to mój ostateczny czas. Graty Orion za taki czas na padzie(chyba, że kiere podłączyłeś) Pozdro i do następnego.