Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Kurde, ale zaprezentowałem się żenująco :) jak na 7 kółek nie jest źle :D brawo panowie. Ja nie gwarantuje udziału w tym tygodniu bo mam MATURA 2011 GRAND PRIX :) mam nadzieję, że mi wybaczycie, ale postaram się zrobić jakiś czas.

gratulacje

Opublikowano

Scuderia Ferrari

@orion finiszu na podium życzę ;)

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

Zrobiłem parę kółeczek, coby zostać przynajmniej sklasyfikowanym. Raczej nic nie pojeżdżę już więcej, więc pewnie każdy przebije mój czas :)

f12010game2011050314564.jpg

1:42:633

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Ja też biorę udział:biggrin: ale dopiero jutro zacznę bo przez cały tydzień był problem z czasem. Jutro się postaram coś wrzucić. Pozdro.

Opublikowano

Mój ostateczny czas 1:42:069. Okazja do zejścia poniżej 1:42 była ale minimalne wyjechanie poza tor i lipa z poprawy.

spa142069.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wyniki:

1.lukaszt_89 - 1:42:069

2.orion50 - 1:42:633

3.maciucha - 1:43:569

Gratulacje Panowie. Łukasz, wybierasz bolid ;)

Bardzo żałuję, że nie wykrzesałem czasu na tą rundkę, bo SPA to jeden z moich ulubionych torów :(

@maciucha - bardzo wyraźna fota :D

Opublikowano

Nie pamiętam czy jeździliśmy maclarenem więc wybieram srebrną strzałę:happy:

@maciucha takie zalety(wady?) tv :tongue:

Opublikowano

O to mój czas 1:18:211 Chciałem zejść poniżej 1:18 ale zabrakło trochę szczęścia. Jeżeli będę miał czas to spróbuje:thumbsup:

monza118211.jpg

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Orion gratulacje za czas. Starałem się ale zawsze mi coś stawało na drodze :confused: a nie będę miał już czasu na poprawę. Nie ma co kosmiczny czas wykręciłeś, w leadbordsach byłbyś pewnie blisko top10

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Włączenie PSN chyba Ci przewróciło w głowie, bo mieliśmy jeździć McLarenem ;) Jak nikt nie wykręci gorszego czasu to myślę, że będzie można uznać uczestnictwo maciuchy, co nie Panowie?

Opublikowano

monzab.jpg

1:18:661

Ładne czasy panowie :thumbsup:

Jak pierwszą szykanę pojechałem -0.3 to drugą zawsze musiałem zepsuć i na odwrót :/

Co do maciuchy- pewnie. W końcu jeden i drugi bolid jest srebrny :potter:

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

Osz kurde :/.

A tak coś mi nie pasowało z tymi bolidami ale się nie kapnąłem :teehee:

Opublikowano

Świetna runda, sporo pojeździłem, na prawdę Monza jest przyjemnym torem. Teraz Singapur. Chyba najtrudniejszy tor w całym kalendarzu, przynajmniej w grze. Bolid, którym pojedziemy to Renault.