benito82pl 196 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Orion jaja se chyba z nas robisz!!! wczoraj grając z godzinke miałem czasy 1.21.4-8! i mysle że może da rade zejść niżej tak 1.20.5 to już max! czyli jestes poza naszym zasiegiem! Pamietaj że Ciągłe wygrywanie nudzi:P Dzis przysiade na dłuzej i zobaczymy. Ale to co ty Wyprawiasz to jakiś kosmos. Pytam się gdzie, gdzie K...a gdzie? ty urywasz te 2 sek? Edytowane 1 Listopada 2010 przez benito82pl Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Postaram się nagrać filmik. Może jeszcze dziś przejadę i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) @benito - 1:19 to żadne halo na tym torze. Właśnie włączyłem na chwilkę konsolę i po 7 kółkach mam 1:19,830 Skoro już pograłem, to wrzucę od razu fotkę... więcej czasu na grę pewnie i tak już nie wysupłam. http://i55.tinypic.com/ve3c5.jpg Edytowane 1 Listopada 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Michał pisze, że żadno halo, a ja zrobiłem przed chwilą ze 40 kółek i mam jakiegoś bloka. 1:20:141 i więcej za chuchu nie chcę Jest jeszcze sporo rezerwy, po prostu ja dzisiaj jakiś szczeźnięty jestem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 No... może z tym "żadne halo" ciut przesadziłem, bo znam ten tor jak własną kieszeń. W F1 2010 grałem na nim najwięcej i nie potrzebowałem teraz wiele by się z nim obcykać Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 U mnie delikatna poprawa 1:21:2xx ale rzeczywiście jest spora rezerwa w moim przypadku ok sekundy no ale do was to nawet nie mam szans się zbliżyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Outlaw 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam jestem tu nowy i zaciekawił mnie waz turniej bo gram w f1 bardzo duzo tyle ze na x360 na padzie i chcialbym sie dolaczyc zrobilem czas 1:21:XX ale jest problem bo mam nick w grze inny od tego na forum i nie wiem czy jak wrzuce fotke to zostanie zaakceptowany wiec prosilbym o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Oczywiście zostanie zaakceptowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Outlaw 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 znalazlem na forach amerykanskich ustawienia na hiszpanie gdzie ludzie niby robia 1:18 tyle ze mclarenem ale pewnie juz macie obczajone te strony:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Możesz sypnąć linkiem do tych stronek... póki co na Katalonii jeździłem tylko na standardowych setupach. Dobre ustawienia mogą się przydać... w Bahrajnie bardzo pomocne były setupy które zapodał Filipppek Edit: ale z Virgina już raczej 1:18 nie wyciśniemy Edytowane 2 Listopada 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Outlaw 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://www.racedepartment.com/f1-2010-setups/38819-catalunya-spain-dry.html michal a grasz na manualnej skrzyni czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Gram na manualu, bez asyst i na padzie. Kółko Logi DFX sprzedałem niedawno za bezcen znajomemu, bo przestały działać "łopatki" od zmiany biegów. Gość gra na automacie więc dla niego to bez różnicy. No i czasu na grę ostatnio mam bardzo niewiele, więc gra na kierownicy i tak nie miała sensu... zanim się te wszystkie klamoty powyciąga, to mija ochota na grę Edytowane 2 Listopada 2010 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Znam Catalonie jak własną kieszeń i sądzę, że 1:19:5x to maks na standardowym setupie. Swoje niskie 1:20 zrobiłem niemal na limicie. Pobawie się w setupy i wtedy ocenię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Uwielbiam ten tor. Postaram się znaleźć trochę więcej czasu na granie w tym tygodniu i dołączę się do turnieju (z Chinami się nie wyrobiłem). Miałem ostatnio GP Hiszpanii w trybie kariery i będąc kierowcą właśnie Virgin Racing kręciłem czasy na poziomie 1:25.x, więc jest co poprawiać. Edytowane 2 Listopada 2010 przez Grzegosz Cytuj Odnośnik do komentarza
Outlaw 0 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 1:20:999 na automacie i chyba max mozna z 0:400 urwac.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja największe problemy miałem na ostatniej szykanie. O ile przejechanie tego na kierownicy nie jest jakieś ultra trudne, tak pokonanie szybko tych zakrętów na padzie przysparza sporo problemów... dosłownie troszeczkę za głęboko po gazie i bączek murowany. Może w niedzielę coś jeszcze pogram, to postaram się nad tym popracować... kilka dziesiątych można tam jeszcze urwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Uwielbiam ten tor. Postaram się znaleźć trochę więcej czasu na granie w tym tygodniu i dołączę się do turnieju (z Chinami się nie wyrobiłem). Miałem ostatnio GP Hiszpanii w trybie kariery i będąc kierowcą właśnie Virgin Racing kręciłem czasy na poziomie 1:25.x, więc jest co poprawiać. Czasy w karierze nijak się mają do tych w Time Trialu (w sensie, że są gorsze), więc powinieneś spokojnie się poprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Coś cisza w temacie czyżby każdy miał ochotę pokonać Oriona No mi jeszcze do niego sporo brakuje ale progres w wynikach jest dzisiaj udało mi się wykręcić czas 1:20:4xx. Z tego czasu może uda mi się urwać 0,1 maks 0,2 więcej ni hu hu. Czas oczywiście kręcone na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A ja mam zastój. Uważam, że ciężko jest pojechać lepiej dziewicą. Michał pewnie sprowadzi mnie na ziemię, ale już mi się nie chcę walczyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja z moim 1.20.9xx nie mam ochoty na nic wiecej w tym tyg! Proponuje żeby od nastepnego razu nie jeżdzic shitami tylko bolidamy z top 5! ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A tam od razu shitami... Virgin to przecież bardzo fajny "samochodzik" Zresztą to jakim bolidem śmigamy nie ma większego znaczenia... ważne, by było różnorodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgadzam się, i jestem za tym aby wykorzystać wszystkie bolidy w naszej zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja tam nie widze wielkiej rozxnicy w jezdzie Virginem i Red Bullem...przynajmniej w time trialu. Postaram sie od teraz poswiecic jakas godzinke na kazda runde i dolaczyc sie do zabawy. Dotychczas jak z czystej ciekawosci robilem kilkanascie okraze nale myslalem ze czasy sa kiepskie wiec fotek nie robilem. Potem sie okazywalo cze mam czasy zwykle na trzecie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Magik dołączył do zabawy, to można teraz spodziewać się pogromu Bariera 1:18 w obecnej rundzie jednak padnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Bez przesady...nie bede poswiecal temu tyle czasu co w turnieju FM3 Godzinka na runde i tyle....dotychczas jak probowalem swoich sil we wlasnym zaciszu to tracilem do Ciebie czy Oriona od 0,5s do 1 s wiec luzik Edit. ....moj czas to 1:19.982. Edytowane 6 Listopada 2010 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi