Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano

gp08kanadasarge.th.jpg

Mój ostateczny czas: 01:12:672 (pad, automat)

Tak panowie, to nie żart - też na początku nie wierzyłem że zrobiłem taki czas :D . 2 tysięczne szybciej od lukasza i 1 tysięczna od filipppka - kosmos i coś pięknego :lol: . Trzy kółka zrobiłem nawet na granicy 01:12:50x, ale za każdym razem był to niezaliczony czas z powodu delikatnej ścinki zakrętu lub zbyt mocnego uderzenia w bandę na wyjściu. Jazda na tym torze przypominała mi drugą rundę turnieju w Australii - tam też jechało się absolutnie na granicy, a jakieś 90% kółek miałem niezaliczonych :potter: .

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Michała nie ma, więc pozwolę sobie opublikować wyniki:

1. filipppek - 1:11,979 (10 pkt)

2. Sarge - 1:12,672 (8 pkt)

3. lukaszt_89 - 1:12,674 (6 pkt)

Klasyfikacja generalna turnieju:

http://www.speedyshare.com/files/25429848/Klasyfikacja.xls

Filipppek w ostatniej chwili pokrzyżował mi plany, hehe ;) . Ale i tak zapamiętam tę rundę, bo czegoś takiego jeszcze do tej pory nie było :D .

Niestety, jest nas już tylko trzech i trzeba będzie chyba zakończyć turniej, co myślicie :mellow: ? Nie widzę chętnych do kontynuowania tego, a zabawa przy tak małej frekwencji troszkę mija się z celem :( ...

Edytowane przez Sarge

Opublikowano

Filipppek mogłeś już sobie darować, bo tabela z wynikami prezentowałaby się nieziemsko:laugh: Niestety zgodzę się z Serge nie ma sensu w trójkę tego ciągnąć, a szkoda:confused: Może się kiedyś odrodzi liga na co liczę, ale na dzień dzisiejszy chyba pozostaje zamknąć temat. Czas kupić GT5 i kierę.

Dzięki chłopaki za wspólną zabawę.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Miałem przez chwilę taki diabelski plan, ale stwierdziłem że jakoś tak niesportowo ;)

Szkoda tego turnieju, naprawdę się w to angażowałem.

Teraz muszę na na GT5 i PS3 pozbierać 8)

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam Panowie, że nie wyrobiłem z podliczeniem wyników, ale akurat nie miałem dostępu do kompa.

Te Wasze czasy mnie powaliły na glebę, gdyby tak jeszcze Filipppek nie poprawił, to by było coś wręcz nieprawdopodobnego :P

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Też mi szkoda turnieju, ale co zrobić kiedy brakuje chętnych... Myślę, że w pierwszym poście można umieścić info, że zabawa została przedwcześnie zakończona (lub zawieszona, whatever...) po tych ośmiu rundach. Ja cieszę się, że udało mi się być obecnym na każdej ;) . Dzięki wszystkim za rywalizację.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No jeszcze z 3-4 osoby i można by coś pośmigać. Po Kanadzie mamy Walencję, mój ulubiony tor w F1 2010. Tzn. wolę Spa i Suzukę, ale w F1 najlepiej mi się hula po hiszpańskim porcie ;)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

To startujemy ? Mamy już 5-6 osób, więc można zacząć zabawę. Pierwsza runda to może damy czas do 17 kwietnia. 2 tygodnie na Walencję. A co do bolidu to nie wiem. Może niech ktoś zaproponuje. To może Sauber ? Chyba jeszcze nie było. Jak wszyscy się zgadzają, to można startować :). Zasady takie jak w pierwszym poście.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

f12010game2011040318550.th.jpg

Pierwsza próba, na pewno da się jeszcze sporo urwać :D

btw grę odpaliłem pierwszy raz od kilku miesięcy i muszę powiedzieć że ciągle jeździ się kozacko ;)

Opublikowano

Nienawidzę tego toru bardziej niż Monako. :P Lubię tylko ostatni sektor.

Opublikowano

Ja na razie w okolicach 1:40 ale dawno na tym torze nie jeździłem. Szkoda, że od monaco nie zaczynamy tam chociaż mam się czym pochwalić^_^

Opublikowano

No i chłopaki jedzimy do tej niedzieli i zmiana trasy, a nie dwa tygodnie ten sam tor ;).

Opublikowano

1:38:111

f12010game2011040423495.th.jpg

Coraz fajniej się jeździ :D

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

A tak btw, Orion, to co napisałem na profilu stało się prawdą. Znowu walczymy ze sobą w F1 2010. :)

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj 5 kółeczek i bardzo dobrze mi się jechało 1:38:165. Nie powinno być problemu z zejściem ponieżej 1:37.

Opublikowano

Siemka, giera do mnie leci więc też się podepne.Mam nadzieje że do niedzieli jakoś ogarne temat i wrzucę czas. Pozdro.