Skocz do zawartości

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano

Powiem szczerze, że ta runda była chyba najbardziej wymagająca ever, przynajmniej dla mnie. Świetnie panowie. Czekamy do 22 mam nadzieję, że jeszcze parę osób rzuci czasy.

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 53,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Nie mam pojęcie jak wy to robicie. Ja z mojego czasu byłbym w stanie urwac jakies 0,7s ale nie potrafiłem znowu skleic jednego kółka. Trudno się mówi i gratki dla wszytstkich :)

http://yfrog.com/jmzdjcie0040rj

1:27:721

Opublikowano
  • Autor

Wyniki:

1.orion50 - 1:25,368

2.Michał102 - 1:25,981

3.filipppek - 1:26,721

4.lukaszt_89 - 1:26,853

5.maciucha - 1:27,721

Gratulacje dla wszystkich. Runda była świetna :)

Orion, wybierasz "bolida" :D

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ja wybieram? Jak tak to bolid Toro Rosso STR5 :)

Zrobiłem kilka okrążeń instalacyjnych, jak na razie 1:16:xxx. Świetny, szybki tor.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Czemu jestem 4 a nie 3? :P Orion, masakryczny czas. :ninja: Gratulacje dla wszystkich. Jak się tak zastanowić to który tor nie jest fajny? :)

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

Zrobiłem parę kółek i zszedłem na razie do czasu 1:13:9xx. Znając was pewnie zrobicie coś koło 1:12:teehee:

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Ja wieczorem zasiądę do gierki, mam nadzieję, że uda się zbliżyć ;)

hockenheim.jpg

1:13:713 jeszcze da się sporo urwać ;)

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Ok. Jakbyś jednak dał radę, zawsze jesteś mile widziany :)

Wesołych, spokojnych świąt dla wszystkich, jak będziecie jeździć po rodzinkach to spokojnie i powoli, nie jak w F1 ;) No i nie na podwójnym gazie ;]

zdrowych

Opublikowano

To mój ostateczny czas 1:13:605 (da się jeszcze trochę urwać ale mam dość tego toru w przeciwieństwie do....)

hockenheim113605.jpg

...Monaco

A tu trochę się pochwalę, dzisiaj pojeździłem i udało się zejść do 1:11:339. Niestety czas na leadbordsach się nie zapisał z powodu awarii psn<_< (mój cel załapać się do pierwszej 10:rolleyes:)

monaco111339.th.jpg

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Gruba frekwencja :) Maciucha jest fujara, bo wiem, że jeździł a nie zrobił fotki ;) Mam nadzieję, że święta dobrze mijają. Kurde, jakbym był w domu to bym poprawił, ale przed chwilą wróciłem. Brawo lukasz :) czekamy na jakiś fajny bolid.

Opublikowano

I tak miałbym 3 czas, a nie miałem nasroju na machanie kierownicą. Do następnego toru się przyłożę ;).

Opublikowano

Wybaczcie panowie, nie dałem rady wykręcić jakiegoś sensownego czasu :( Do tej rundy postaram się przyłożyć :)

Opublikowano

Na razie tyle 1:17:979:smile: Dopiero dzisiaj miałem czas by przysiąść i trochę pograć. Nie wiem czy będę jeszcze dzisiaj grał jak coś to ten będzie ostateczny, na pewno da się jeszcze coś urwać.

hungaroring117979.jpg