Opublikowano 11 września 201311 l no podklady sa spoko, moze ze dwa czy trzy utwory beda fajne, ale tak po tym promo to to samo co slon od lat robi
Opublikowano 13 września 201311 l No i git. Mi to pasuje. +1. Słoń nie musi robić niczego innego, żeby jego muzyka była zaje.bista. A "Slasher" zapowiada się na najbardziej kozacki utwór na albumie. Przynajmniej refren. Edytowane 13 września 201311 l przez Bzdurski
Opublikowano 24 września 201311 l akurat musieli wypuścić nutę, ktora jako jedyna mi sie nie podobała z tego promo.
Opublikowano 3 października 201311 l jest ruchanie trupków w nutkach ;ppp .? Edytowane 3 października 201311 l przez Rozi
Opublikowano 3 października 201311 l Autor jest dzi.wka rodząca antychrysta w "suro" hahah beka z rozjusza kasującego swój hymn pochwalny dla poprzedniej płyty z pierwszej strony xD Edytowane 3 października 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 3 października 201311 l Autor jak dla mnie to ukradł album razem z pihu.jem Słoń - [Demonologia 2] Pan Patryk Jedzie Na Biwak ktoś się "slithera" naoglądał
Opublikowano 3 października 201311 l wrzuc ktos na jakas wrzute numer z pihem i eripe bo bym posluchal w choj pls
Opublikowano 3 października 201311 l Autor całkiem udana płyta. słoński zdał sobie sprawę w czym jest najmocniejszy i album jest przepełniony storytellingami z czego najlepsze to chyba właśnie "ania" i obie części "zagłady".
Opublikowano 3 października 201311 l hahah beka z rozjusza kasującego swój hymn pochwalny dla poprzedniej płyty z pierwszej strony xDTam było coś o płakaniu przy "Szczerze" czy mi się fora poje.bały? Zero czekania na nowego Słonia, pewnie fajne, ale ile można o tym samym? EDIT Jezu, Kaen. "Słodka kupka" Edytowane 3 października 201311 l przez janol