FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Eripe ponizej oczekiwan, chociaz naprawde bardzo spoko. Pich,uj za to zaskoczenie, bardzo pozytwne <ok> kaen co za cwel pozytywne zaskoczenie za to pih.uj, DAJE RADE ZIOM Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Antek PCK chuyowo bardzo, a Kacper GTA nawet mnie zaskoczył, bo myślałem, że co drugie słowo to będzie (pipi)a, jak w pamiętnym wywiadzie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 października 2013 Autor Opublikowano 4 października 2013 ten antek pck to nie jest ten sam gość co na chorych melodiach chyba miał taką zwrotę z "wyje.bię was w pi.zdu - wszystkie ku.rwy w mieście"? bo tam to nawet ujdzie, ale na d2 chu.joza na maksa. gruby wzw i tak bezkonkurencyjny z pośród gościnnych występów. Cytuj
Nafciarz 0 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ogólnie płyta mocno przeciętna, gdyby zamiast 2 cd zrobić 1 to wyszłoby spoko a tak to zwyczajnie album męczy. Flow Słonia niezmienne od 1410 roku, czasem gdzie tam poczwórne się pojawiają ale to żaden progres. Płyta na takie 5+/10. Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Mutylator? Bardzo dobry album na tle poprzedniczek. Zombie Hunter 2000 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Dla mnie wręcz przeciwnie: chyba najsłabsza jego płyta, choć od czasów Demonologii 2 już w ogóle jego twórczość mi się za bardzo nie wbiła w pamięć. W większości słabe bity, storytelling zyebany przez tych amatorów czytających swoje "kwestie", może ze dwa kawałki mi przypasowały. Miałem zamiar powtórzyć odsłuch, bo z reguły tak robię, ale zwyczajnie nie mam ochoty. Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 Próbowałem, ale to jest asłuchalne. ;f Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 W dniu 12.10.2018 o 17:51, kotlet_schabowy napisał: storytelling zyebany przez tych amatorów czytających swoje "kwestie", no wlasnie, gdyby nie to, to oba butterfly'e bylyby sztosem. szczegolnie sequel jest bardzo niepokojacy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi