Axelio 1 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Właściwie to nie wiedziałem gdzie założyć ten wątek. Proszę o moderatora o przeniesienie tematu jeśli znajduje się w złym miejscu. Chciałbym się zapytać graczy-ekspertów (czyli was), jakie możecie polecić gry z widokiem FPP typowo w stylu "Rambo" - czyli tego typu akcja, fabuła, plenery (jakaś dżungla itd, itp.) i dobra muzyka. Platforma może być dowolna - zarówno konsole jak i PC. Z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Po przeczytaniu "plenery" nie przychodzi mi nic innego na myśl jak ostatni Turok. Cytuj
sprite 1 791 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Ja tam mógłbym Ci polecić Far Cry II. Pustynie, dżungle i te sprawy Cytuj
Paliodor 1 811 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Ja z mojej strony polecam Far Cry (PC). Jest akcja, fabuła i piękne plenery, a muzyczka mimo, że rzadko się pojawia to jest miła dla ucha. Gra mimo, że ma parę lat na karku to po dzisiaj prezentuje się bardzo dobrze. Z innych tytułów mogę polecić Unreal II:Awakening,również posiada wymienione przez ciebie cechy tyle tylko, że jest to gra w klimatach sci-fi. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Black. Giwera w łapę i do przodu. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Pierwszy Vietcong (ew. Battlefield Vietnam, jesli lubisz serie - nie zapomnij o przyszlym DLC do BF:BC2). Niekoniecznie Rambo, ale klimat okolicy chyba podobny. Inna sprawa, ze rozgrywka w tym pierwszym rambopodobna nie jest... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Jedyne, co mi przychodzi na myśl, to Far Cry, Conflict Vietnam i Shellshock '67. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi