Czezare 1 454 Opublikowano 28 lipca 2019 Opublikowano 28 lipca 2019 Czy można wejść na płytę na Narodowym mając nawet najlepsze miejsce na trybunach? Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 No to bilety kupione (to co wolne czyli trybuna, dalej od sceny by był lepszy kąt i widocznosc). Z ziomkiem uderzymy na stolyce 17.07, kobiety zajma sie w weekend dziecmi, spacerujac po Warszawie, a my pójdziemy na show xD Ktore forumki jeszcze sie pojawia? To możnaby jeszcze jakieś piwo wciagnac przed koncertem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ogladać taki koncert siedząc z boku xD troche beka Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Godzinę temu, _Be_ napisał: Ogladać taki koncert siedząc z boku xD troche beka No to co mam zrobic zeby wejsc na plyte XD XD xD Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ty no ale jak nie ma to jak to zrobić. To juz poschodzilo i tylko trybuna jest dostępna. Na rok do przodu. Chyba ze nie umiem w bilety i sfrajerzylem sie z eventim.pl. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 5 minut temu, _Red_ napisał: Ty no ale jak nie ma to jak to zrobić. To juz poschodzilo i tylko trybuna jest dostępna. Na rok do przodu. Chyba ze nie umiem w bilety i sfrajerzylem sie z eventim.pl. Nie no w sensie teraz to po musztardzie, ale może coś z drugiej ręki by udało się wyrwać? Tylko liczyć sie trzeba, że pewnie więcej sosu trzeba będzie wydać. Tylko no nie traktuj tego jako atak ale slyszałem wiele złego na temat Narodowego, ziomek był na Jayu i Beyonce tez na trybunie i mówił, że chuynia straszna jesli chodzi o naglosnienie (coś jest dość logiczne bo pewnie ciężko taki obiekt nagłośnić) Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Największa beka za tych co słyszeli że narodowy to chu.jnia itd, idźcie sami, posłuchajcie a nie pier.dolcie bzdur. Na narodowym byłem na wielu koncertach i to zależy od dźwiekowców, gdziekolwiek byś jeden z drugim nie był to na stadionie nie będzie tak że będzie słychać idealnie w każdym miejscu. Np na Stonesach w zeszłym roku było za(pipi)iscie, wręcz idealnie, każdy instrument selektywnie no ale to nie jest też dudniący repertuar. W 2015 byłem na AC/DC na wprost sceny prawie pod dachem na trybunach i było idealnie za to płyta podobno nie wiedziała co za utwór leci. Nie ma reguły i nie jest wcale tak że na płycie jest najlepiej. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ku.rwa probuje sobie przypomniec jak rozgraniczali we wro plyte i trybuny. Chyba byly jakies opaski? Nie pamietam. Jak zapadnie zmrok to sprobuj sie przekrasc Red, albo ktoryms wejsciem za dnia jak ktos odwroci uwage stewardow. Chiciaz biorac pod uwage minusy plyty to trybuna moze nie taka zla. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) Nie pomyslalem o tym zakupie z drugiej reki hmm. Zarowno ja jak i somsiad to fani rammsteina, to wzielismy co bylo dostępne z trybun, byle miec miejsca kolo siebie i w miare dalej od sceny, zeby bylo cos widac pod dobrym kątem. Przed samym koncertem za duze ryzyko by bylo z szukaniem dwoch miejscowek, a tak wydac 220 zl i miec pewne to nie problem. Szkoda, ze nie bede mial porownania ze stadionem śląskim, mialbym z 80km autem Edytowane 29 lipca 2019 przez _Red_ Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 220 za trybune? O konikach zapomnij, chyba ze ktos bedzie sprzedawal na olx po kosztach albo na allegro za 1zl plus 219zl koszty wysylki. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) Ze drogo czy tanio bo sie nie znam xd W slunskim chyba od 190 sie zaczynalo, a tu s t o l y c a. Na olx widze, ze koniki po 380 trybune sprzedawali blizej terminu. Edytowane 29 lipca 2019 przez _Red_ Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 58 minut temu, Mejm napisał: Ku.rwa probuje sobie przypomniec jak rozgraniczali we wro plyte i trybuny. Chyba byly jakies opaski? Nie pamietam. Jak zapadnie zmrok to sprobuj sie przekrasc Red, albo ktoryms wejsciem za dnia jak ktos odwroci uwage stewardow. Chiciaz biorac pod uwage minusy plyty to trybuna moze nie taka zla. Na Rammstein we Wrocku były opaski. I chyba przy wejsciu na sektor pilnowali tego jacys stewardzi. I raczej muszą tego pilnować, bo i płyta i trybuny były zajebane ludźmi na maksa. Jakby jeszcze doszło do tego, że typy z biletem na trybuny wbijaja na płytę, to pewnie by sie ludzie stratowali Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Red, jak na to miejsce co pokazywales to dla mnie drogo. Ale nie znam narodowego, kieruje sie tylko ogolnym rozeznaniem i moze widoczki zle nie beda. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Chyba R sie ceni po prostu. W Chorzowie tez najtansze boczne ok 198 Bydziesz? Cytuj
second 3 707 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ostatnio na Tool w Krakowie siedziałem na trybunach w 1 rzędzie i typek co siedział koło mnie w pewnym momencie na ostatnim supporcie przeskoczyl przez barierke na płytę i zniknął w tłumie. Nikt się z obsługi nawet specjalnie za nim nie rozgladal. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Godzinę temu, _Red_ napisał: Chyba R sie ceni po prostu. W Chorzowie tez najtansze boczne ok 198 Bydziesz? Raczej nie. Te miejsca co zostaly mnie nie przekonuja do komfortu ogladania, a za 2 stowy nie chce ryzykowac. Moze beda jakies konkursy w radio xD Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Na stronie stadionu jest wirtualny spacer, nie wyglada na to bym mial miejsce za filarem xD Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) Jak siade do kompa to obadam. Edytowane 29 lipca 2019 przez Mejm Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Teraz w Chorzowie były opaski na płytę i kur/wa dwie kolejki xD Ja kupiłem za rok na dolną trybunę dla urozmaicenia, poza tym jestem karłem i nie zawsze wszystko z płyty widzę. Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Premiera nowego utworu.. Video robi robotę 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Mam nadzieje, ze koncert w końcu sie odbędzie w lipcu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi