Mejm 15 283 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Figuś napisał: Kocham ich. Zabrali sie za glonojady i starzejace sie gwiazdy xD Ogolnie widac, ze nowa plyta bedzie podnosic tematy starosci i przemijania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Całkiem dobrze wchodzi nowy album, bo poprzedni prawie w ogóle mi się nie podobał. Otwieracz, ten powyższy Angst oraz zamykający Adieu to najlepsze numery. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Jeszcze 3 miechy i koncert. Ogólnie troszke juz mam przesyt konwencją: riff na wejście recytacja + bas w tle refren z nakurwianiem recytacja Ale i tak nie zejde z tego świata zanim ich na żywo nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 40 minut temu, Masorz napisał: Całkiem dobrze wchodzi nowy album, bo poprzedni prawie w ogóle mi się nie podobał. Otwieracz, ten powyższy Angst oraz zamykający Adieu to najlepsze numery. Mi sie ostatni bardzo podobal. Z kolei libe is fur ales da strasznie slaby wiec moze cokolwiek po nim bylo dla mnie juz ok. Nowej jeszcze nie slyszalem ale mam nadzieje ze to Adieu to nie jakis przekaz podprogowy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 winylownia.pl przygrała w ch** aż miło. Zakupiłem winyl do kolekcji na premierę, napisali przed zakupem że wysyłka od 29.04 mówię no trudno ale na poniedziałek będzie. Napisałem dzisiaj czy będzie wysyłka a ci wyjeżdżają że nie bo nie ma płyty u "dystrybutora" i musieli zamówić zagranicą i będzie ale za tydzień. Piękne traktowanie klienta zero info wcześniej żeby można było zamówić u konkurencji na czas, za duży fejm mają trzeba będzie spierdolić opinie bo mam dość takich cwaniaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Angst bardzo spoko utwór, na kolumnach daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Dobra płyta, lepsza od poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Koncercik wjedzie w lipcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Załatwiał ktoś nocleg na 16/17.07 w okolicy PGE? Byle gównohostel 2* co normalnie ma pokój po 100 zł za dobę, na dzień koncertu Booking.com pokazuje mi 500 zł za dwuosobowy Dobra, nie wszystkie powariowaly, uff. Jakieś zapyziewo 3km od stadionu ma dwuosobowy za 130 zł ze śniadaniem <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Widzialem pare piosenek z Pragi sprzed paru dni i troche chyba jeszcze zardzewiali sa po pandemii. Na zig zak Til pomylil moment refrenu a Schneiderowi wyleciala palka z reki. Pewnie do lipca juz sie rozruszaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Ciesz się, że w ogóle grają. W takim wieku już powinni nie żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 59 minut temu, Mejm napisał: Widzialem pare piosenek z Pragi sprzed paru dni i troche chyba jeszcze zardzewiali sa po pandemii. Na zig zak Til pomylil moment refrenu a Schneiderowi wyleciala palka z reki. Pewnie do lipca juz sie rozruszaja. Jak Flake pomyli kroki w tańcu to wyjde z koncertu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Jaki kraj taki Donatan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (pipi)owa jest ta nowa płyta Rammstein i to bardzo. Mam nadzieję, że nie będą właśnie jej promować na opóźnionym o dwa lata lipcowym koncercie na Narodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Beda. Mi sie podoba. Stawiam ja na rowni z poprzednia. Do Mutter to jednak lata swietlne. Przesluchalem sobie Matke zaraz po Zeit i tamten album byl mocno kompozycyjnie spojny. No ale to sie niestety zmienilo na Rosenrot mocno, na szczescie ostatnie dwa albumy wracaja na lepsze tory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 W dniu 5.06.2022 o 12:36, Mejm napisał: Beda. Mi sie podoba. Stawiam ja na rowni z poprzednia. Do Mutter to jednak lata swietlne. Przesluchalem sobie Matke zaraz po Zeit i tamten album byl mocno kompozycyjnie spojny. No ale to sie niestety zmienilo na Rosenrot mocno, na szczescie ostatnie dwa albumy wracaja na lepsze tory. No ja mam odmienne zdanie. Na Zeit Rammstein zawędrował do krainy kanału i banału. Siermięga, ludyczność, swoiste rammsteinowe disco z pola. Nic więcej. No cóż, tak czy inaczej będę na koncercie, bo bilet mam już od dwóch lat, ale do końca wahałem się czy nie zrezygnować w świetle wypusku tej nowej nieudanej płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 No lyricznie niestety nie jest az tak dobrze. Szczytem tego jest Lugen, nie moge tego sluchac. Przyznaje, ze teledyski do Zick Zack i Dicke Titten mi mocno zrobily odbior tej plyty. Moze by bylo inaczej gdyby nie wydali tych filmikow. Ale ogolnie jest ok. Nizej cenie Liebe is fur alle da i druga polowe Rosenrot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Ja w każdym razie na muzykę na tym koncercie nie liczę i się nie nastawiam. Głównie liczę na widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Tak samo. Na słuchawkach zapodam sobie Podsiadło i będę oglądał płomienie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Pamiętajcie, żeby wszystko elegancko nagrać smartfonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Teledysk do Zick Zack podobal mi sie rowniez z tego wzgledu, ze fajnie z zespolem kontrastowaly te laski co tam tylkami krecily z tylu. I tak sobie myslalem, ze nawet ladne jak na niemki, pewnie dlugo szukali. A dzis sie dowiedzialem, ze to sa polki. Z jakiegos teatru muzycznego czy cos w ten desen i mozliwe, ze pojawia sie na scenie podczas koncertu w wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 To idziesz na to w końcu czy nie brałeś biletu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Nie bralem. Bylem we wro i wtedy to byla chyba ta sama trasa bo to jeszcze przed covidem sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi