PanPawcio 0 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 (edytowane) http://www.capcom.co.jp/sf4/3DS/ (trzeba zjechać w dół strony, tam można obejrzeć trailer i screeny) Edytowane 29 września 2010 przez CoATI -_- Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Możecie śmiało wysyłać swój friendcode jako PW do mnie - grę zakupiłem wraz z konsolą 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Review: http://www.thesixthaxis.com/2011/04/03/review-super-street-fighter-iv-3d-edition/ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Pograłem trochę na klopie i swoje zdanie już mam Walka w trybie Lite jest mega rajcowna (Super Combo jednym przyciskiem? BUAHAHAHAHA!). I w sumie to całe 3D tylko rozprasza zamiast pomagać, o wiele lepiej grać z nim wyłączonym. I w sumie to stare, dobre SF4. Do takich gier są stworzone handheldy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 (edytowane) Pograłem trochę na klopie i swoje zdanie już mam Walka w trybie Lite jest mega rajcowna (Super Combo jednym przyciskiem? BUAHAHAHAHA!). I w sumie to całe 3D tylko rozprasza zamiast pomagać, o wiele lepiej grać z nim wyłączonym. I w sumie to stare, dobre SF4. Do takich gier są stworzone handheldy. Takich, znaczy jakich? Na pewno nie do bijatyk, bo nikt na poważnie nie będzie w SSF4 grał na turniejach na 3DSie. Edytowane 4 kwietnia 2011 przez Hela Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Szybka szpila, na 5 minut, bez pierdół i zbędnych zapchajdziur. Konkretna mordoklepka przystosowana do handhelda (wspomniane sterowanie w wersji lite), z możliwością szarpania online. Czego chcieć więcej? 1 Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Taki sf4 na 3dsie to poziom grafiki z PSP, czy gorzej/lepiej? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Świetna sprzedaż http://www.ppe.pl/news-6937-Swietna_sprzedaz_Street_Fightera_w_3D.html Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Świetna sprzedaż http://www.ppe.pl/news-6937-Swietna_sprzedaz_Street_Fightera_w_3D.html Z nielicznych tytułów wartych kupienia, ja brałem tylko SSF dlatego ze jedyny tytuł który mi się spodobał, chciałem PES ale piłka bez online? to jakiś żart dzisiaj Cytuj
Richer 6 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 <br />Taki sf4 na 3dsie to poziom grafiki z PSP, czy gorzej/lepiej?<br /><br /><br /><br /> Jak dla mnie zdecydowanie lepiej (bezpośrednio porównywałem z Tekken:DR na PSP) szczególnie z włączonym 3D, które mnie ani trochę nie rozprasza. Na + fakt, że w multi możesz zaznaczyć, że grasz tylko na ustawieniach Pro co pozwala ominąć frustrację wynikającą z niesprawiedliwych porażek. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Jak wygląda gra online ? Łączymy się tylko z regionem czy z całym światem jak na stacjonarkach ? Są lagi ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Z cały światem. Z lagami jest podobnie jak na dużej wersji. Z reguły gra się bez lub z minimalnym lagiem, no ale czasami zdarzy się typowe drewno. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Ma ktoś SF?Chętnie bym pograł coś online. Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Master JIN Cytuj
Di 847 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Ja bym kupił od razu, gdyby zapowiedzieli update, a tak wolałbym nie być w tyle ze zmianami w porównaniu do konsol stacjonarnych. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Ja mam wiec jesli chcesz to zgadamy sie w jakis dzien. Generalnie cart ciagle siedzi w mojej konsoli i nie ma dnia w ktorym nie pogram chociaz kilku walk. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Jakby ktoś chciał grę za 80zł to teraz jest wyprzedaż w MM i np. jest ich dużo w Wawie MM Aleja Krakowska. Ja kupiłem. A to dobra cena... (jest też DOA czy Pilot Wings) Cytuj
Marv 0 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Jeżeli ktoś ma zamiar kupić SFIV 3D to Amazon UK ma go w ofercie za 9.99 funtów, czyli jakieś 50 zeta za nówkę w folii. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Pograłem dzisiaj trochę na siłce, gierka mega się sprawdza jako przerywnik między seriami :d Jedna runda akurat trwa w sam raz. Mega gierka, jedna z najlepszych bijatyk w jakie grałem na przenośniaku. Wcześniej zagrywałem się w Tekkeny na PSP lub Mortal Kombat 3 Ultimate na DSa. Aż sobie kupię jeszcze DoA. Ten tryb za pleców pod 3D to jest bagno no ale może komuś się podoba ;d. Podoba mi się fabuła w tej bijatyce (xd). Dead or Alive 3 na pierwszego Xboxa też miało fajnie wstawki animowane dla każdej postaci. Sporym ułatwieniem są te ciosy specjalne na ekranie dotykowym, świetna rzecz dla początkujących. Naprawdę żałuję ,że nie kupiłem 3DSa wcześniej. Jak ktoś chce fajnego przenośniaka a Switch jest dla niego za duży to polecam gorąco. Jest co nadrabiać. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 No gra spoko ale ja przenośnie wolę Street Fighter Alpha 3 Max z PSP na PSVicie ze względu na World Tour. Jest to takie bijatykowe RPG. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Grałem w to jak jeszcze do szkoły chodziłem, zapomniałem o gierce. Mega to wyglądało na PSP. Niestety w pirata dlatego gierka mi wyleciała z głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi