Skocz do zawartości

Tales Of The Abyss

PanPawcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego? na ps2 bylo po angielsku, wiec nie musza drugi raz tlumaczyc

Bo to N(B)amco?

Tales of Symphonia (NGC caly swiat, Ps2 Japan only)

Tales of Vesperia (Xbox 360 caly swiat, Ps3 Japan only)

Wiec jak narazie poczekamy, zobaczymy ;)

Opublikowano

A może Nintendo od premiery 3DSa zauważy Polskę i każda gra będzie miała chociaż napisy PL. Ach, marzenia.. ^_^

U nas zauwazyc moze tylko piractwo ;) Niech zrobia konsolke region free i wydaja "Talesy" w zrozumialym(English) jezyku i bede baaaardzo zadowolony.

Opublikowano (edytowane)

Nom, dla biednego Polskiego pirata zostaje tylko nauka angielskiego ; (

A szczerze ten świat jest rozbudowany i ma bogatą historie, te wszystkie fonony i inne duperele zamieszają wam w bani.

Edytowane przez Pikol
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko, że kupując grę tam, nie pomagamy w tym by Nintendo nas zauwarzyło...

Zauważyło* ;)

Widzisz sek w tym ze w Polsce oficjalnie tego tytulu nie kupisz tak czy siak, wiec Nintendo nie ma jak nas zauwazyc. Ja juz swoja kopie zamowilem i ma byc po nowym roku ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta gra wyszła już w Europie? Bo wg Wiki jest już od listopada, na allegro też można kupić, a mimo to żadnych komentarzy tutaj nie widzę, nie mówiąc o recenzji w PSXie.

Opublikowano

Ta gra wyszła już w Europie? Bo wg Wiki jest już od listopada, na allegro też można kupić, a mimo to żadnych komentarzy tutaj nie widzę, nie mówiąc o recenzji w PSXie.

Tak wyszła, ale bardzo ciężko kupić.

Opublikowano

Z tego co pamietam to tak z kazda czescia serii "Tales of" sie dzieje. Chca oszczedzic gdyby sie nie sprzedala? Kto ich tam wie :/ Ja mialem szczescie i kupilem w Ultimie. Tak samo ciezko bylo mi dostac Tales of symphonia Dawn of the New World na Wii(teraz to posiadam nawet dwa egzemplarze, nowa w folii i uzywana :P). Jezeli wiec chodzi o te serie to najlepiej kupowac w dniu premiery...Tales of Graces F tez tak trzeba bedzie zrobic ;)

Opublikowano

Pewnie tak, mi się udało zdobyć używaną Vesperię latem, ale mocno przepłaciłem (aukcję w końcu wygrałem płacąc ponad 200 zł....). Polityka Namco też jest dla mnie zupełnie niezrozumiała, mam nadzieję, że w końcu gdy kupię 3DSa (czekam na nową wersję jeśli taka w ogóle powstanie) uda mi się gdzieś zdobyć Abyssa. A tak trochę zbaczając z tematu - Sanryu, warto się zainteresować Dawn of the New World? Jedynkę uwielbiam, ale z tego co widzę to o dwójce krążą mieszane opinie.

Opublikowano

Pewnie tak, mi się udało zdobyć używaną Vesperię latem, ale mocno przepłaciłem (aukcję w końcu wygrałem płacąc ponad 200 zł....). Polityka Namco też jest dla mnie zupełnie niezrozumiała, mam nadzieję, że w końcu gdy kupię 3DSa (czekam na nową wersję jeśli taka w ogóle powstanie) uda mi się gdzieś zdobyć Abyssa. A tak trochę zbaczając z tematu - Sanryu, warto się zainteresować Dawn of the New World? Jedynkę uwielbiam, ale z tego co widzę to o dwójce krążą mieszane opinie.

Prawde mowiac to nie jest to gra tak dobra jak "zwykla" Tales of Symphonia. Bardziej jej do swoistego spin-off'a niz do gry z glownego nurtu serii "Tales of". Na temat fabuly nie moge sie wypowiedziec bo jeszcze jej nie skonczylem :P (jak ja w koncu dostalem to byla premiera Xenoblade i jakos narazie nie zebralem sie by ja ukonczyc, a teraz jeszcze mam pare gier, ktore chcialbym skonczyc). Ja bym bral, ale to jest moja ulubiona seria jrpg, wiec moje zdanie moze nie byc do konca obiektywne ;)

Opublikowano

Naprawde bardzoo ciężko kupić..

zrozumiałbym pół roku po premierze ale już w kilka tygdni po premierze tytułu brak,nie rozumiem,zupełnie nie rozumiem polityki Namco.

Nie martw się ja też jej nie rozumiem, bo z jednej strony firma narzeka, że seria po za Japonią słabo się sprzedaje, ale po swojej stronie winy jakoś nie widzą...

Opublikowano
Ja bym bral' date=' ale to jest moja ulubiona seria jrpg, wiec moje zdanie moze nie byc do konca obiektywne[/quote']

No właśnie dlatego pytam, bo to również moja ulubiona seria, inaczej bym tyle za Vesperię nie przepłacił, ani nie myślał o kupieniu 3DSa specjalnie dla Abyssa ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja za swoją sztukę zapłacę nie co drożej, ale bardziej mi pasowało zamawiać na amazonie, biorąc pod uwagę, że brałem u nich dodatkowo jeszcze jedną grę, i w ten sposób powinno mi wyjść taniej...

...muszę tylko poczekać do 13 kwietnia...