Krupier 1 Opublikowano 14 października 2010 Autor Opublikowano 14 października 2010 http://psp-team.pl/newsy/zapraszamy-na-szczecin-gameshow-10843 Nowe szczegółowe info. W końcu się chyba wzięli do roboty bo coraz bardziej o tym słychać. Zapowiada się smakowicie. Cytuj
Luna 182 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Ja mam 20m, byle przejść przejść przez jezdnię. Ciekawi mnie tylko, ile warte są te klejowe akredytacje? Edytowane 15 października 2010 przez Luna 2 2 Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 http://gameshow.szczecin.pl/1854/mapa-atrakcji-sgs/ Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 ide turniej rozje bac jutro jakis Cytuj
Walker 1 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Świetnie. Całe życie siedzę w Szczecinie. Akurat jak postanawiam wyjechać na pół roku do Czech, ktoś organizuje event konsolowy. AA weźcie pocałujcie mnie w pada... Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Byłem, zobaczyłem, nic mnie nie zaskoczyło, poza ludźmi, którym chciało się stac w dużej kolejce do kina 5D, ale to świetne uczucie znaleźć się w jednej hali, wśród tylu ludzi o podobnych zainteresowaniach Jutro i tak ide jeszcze raz, bo obiecałem młodszemu bratu, ze go zabiorę. Cytuj
Napek 1 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Ogolnie bieda na max jedyna warta uwagi atrakcja to kino 5d, do którego musialem postawic konika na godzine w kolejce. Hostessy - widać było, że dopadł nas kryzys, wystawcy hmmm lokalne sklepy konsolowe... Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 7 listopada 2010 Autor Opublikowano 7 listopada 2010 Mi się podobało. Jak na pierwszą taką imprezę to jest dobrze. Jedynie hala za mała, myślałem, że MTS jest większe. No i oficjalnie chyba nie było firm typu SONY (chociaż Kinect był więc nie wiem). Impreza raczej nastawiona na ludzi, którzy dopiero mają się wkręcić w elektroniczną rozrywkę niż na starych wyjadaczy. Ale dobrze było, turnieje w Guitar i DJ Hero były, każdej konsoli (prócz PS3 chyba) można było "spróbować", kolejki nie były aż takie duże. Mam nadzieję, że za rok imprezę powtórzą, ale już większym rozmachem i oficjalnym wsparciem SONY i MS (o Nintendo można pomarzyć raczej, chociaż widziałem ulotki o Wii w języku polskim O.o). Kino 5D pewnie było spoko, ale kolejka mnie odstraszała, szkoda dnia. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Hostessy - widać było, że dopadł nas kryzys To chyba nie spotkałeś mojej kumpeli 1 Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 23 marca 2011 Autor Opublikowano 23 marca 2011 Nie wiem czy ktoś wie, ale kolejna edycja już za dwa miesiące. ;P http://gameshow.szczecin.pl/ Cytuj
Luna 182 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Jak będzie taka bieda, jak w ubiegłym roku, to szkoda się z mieszkania ruszać. Cytuj
Bejker 1 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) No to będzie trzeba ogarnąć i tak poza Juwenaliami,Dni Morza w Szczecinie praktycznie nic się nie dzieje. Będę na pewno. Edytowane 24 marca 2011 przez Bejker Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 24 marca 2011 Autor Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) Jak będzie taka bieda, jak w ubiegłym roku, to szkoda się z mieszkania ruszać. Bez jaj, nie było źle. Jedyną wadą była mała ilość miejsca, trochę z dupy stoisk i kilka innych niedociągnięć, ale Szczecin nie oferuje dobrych terenów do organizowania takich imprez. Teraz chcą część atrakcji przenieść na dwór, mam nadzieję, że pogoda dopisze. Liczę po cichu na turniej DJ Hero, obczajenie 3DSa no i większy support ze strony SONY i MS. Edytowane 24 marca 2011 przez Krupier Cytuj
misika 8 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Licze na turniej Halo Reach oraz na jakies inne ciekawe rzeczy. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 o ile znów mi nie wypadnie robota to się zjawie. mam nadzieję że organizatorzy wyciągnęli jakieś wnioski z pierwszej edycji, bo zbyt pochlebnych opinii nie słyszałem. Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 25-27 listopad 2011 to termin 3 edycji Szczecin Gameshow,impreza będzie w Centrum Nowy Turzyn,godziny 10-18,przewidziano turnieje na PS3,Xboxa i Wii(m.in Tekken,Mortal,Street Fighter,FIFA,PES,Gran Turismo,NFS),ja na pewno wbijam obaczyć i jakiś turniejek przy okazji,fajnie że taka impreza będzie na miejscu.Adres strony show: www.gameshow.szczecin.pl Pozdro. Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Mi się marzy, żeby za kilka lat ta impreza stała się na prawdę poważnym wydarzeniem branży, porównywalnym do PGA. Btw. Nowy Turzyn to raczej kiepskie miejsce... Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Jeszce o jakąś porządną reklamę by się postarali. Plakaty w poniedziałek zobaczyłem, patrzę że turniej SC2 ma być. Wbijam na stronę, a tam że zapisy zamknięte ;] Raczej bym nie zagrał i tak, but still ;p Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Bodajże od tygodnia reklama na Turzynie wisi, ale fakt - nigdzie indziej nie mówili... Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Byłem , targi szału nie robią ale można było popatrzeć. Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Jak dla mnie targi okazały się porażką,największe działy i ilość miejsca dostały pecety i gry ...planszowe.Stanowisk z konsolami było niewiele,a te zapowiadane turnieje konsolowe to jedno(tak,to nie żart)stanowisko z PS3,na którym rozgrywany był turniej w PES 2012 i Tekken 6,po 16 osób na każdy.Długi czas oczekiwania na kolejny mecz czy walkę zniechęcał,a jeśli zapisałeś się na turniej Tekkena który był rozgrywany jako drugi,to musiałeś czekać min. 2 godziny aż skończą grać w PES-a.Nagroda była tylko dla pierwszego,także za tak długi czas oczekiwania nie dostawałeś nic,nawet jeśli byłeś w czołówce.W tym czasie nie było co robić,chyba że ktoś lubi bawić się klockami albo z braku laku pograć w jakąś planszówkę.Jedyne co mi się podobało to Kawaleria Berg,goście reprezentują jakby uniwersum Fallouta na żywo,fajne zbroje,hełmy,bronie,mają swoją stronę netową i organizują eventy w plenerze,fajna,klimatyczna rzecz.W takim kształcie te targi to porażka i na następną edycję się nie wybiorę,to ja już wolę pograć sam w domu. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Bieda z nędzą, ale paru znajomych było, było Guitar Hero, więc niekoniecznie się nudziłem... Na drugiej odsłonie nie byłem, ale IMO pierwsza w sumie nie była AŹ TAK zła jak na pierwszy raz. Niestety stoczyli się. I to mocno... Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 8 grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 grudnia 2011 Druga też była ok, prawie to samo co na pierwszej, ale lepiej zorganizowane, więcej miejsca, więcej stoisk, oficjalne stoisko Nintendo z 3DSem (wówczas jakoś niedługo po premierze). Złą drogą obrali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi