kasuro 34 Opublikowano 29 września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 września 2010 Natknąłem się na kolejny trailer, być moze całkiem dobrego filmiku science fiction. Kolejny atak na ziemian i znowu USA Efekty na 1 rzut ok robią wrażenie. http://www.youtube.com/watch?v=BGLaAQxwnz8&feature=channel Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 29 września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 września 2010 Podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 29 września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 września 2010 (edytowane) Mi też się podoba, oklepany motyw ale co tam. Sci-fi jak najwięcej tylko jak zobaczyłem kto odpowiada za ten film to niezbyt mnie to cieszy. Panowie - bracia odpowiedzialni za AvP2 . Najwyżej w najgorszym wypadku dostaniemy efektowna papkę. Edytowane 29 września 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 4 października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 października 2010 Wyglada troche jak atak Covenantow z Halo. Dawno nie bylo porzadnego s-f z niszczeniem Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 października 2010 To się nie zapowiada na dobry film. Nawet na przeciętny nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 5 października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 października 2010 Wyglada troche jak atak Covenantow z Halo. Dawno nie bylo porzadnego s-f z niszczeniem Ziemi. Dokładnie to samo pomyślałem. Trailery w HD - http://www.hd-trailers.net/movie/skyline/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 7 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2010 Niby premiera 2 listopada a w Multi kinie czy Cinema City cisza. I jak tu ogladać? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 9 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2010 Premiera w UK jest 12 listopada. Z tym 2listopada, to chyba zostałeś wkręcony. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2010 wygląda na niezłą s(pipi)i.nę wypełnioną do wyrzygania marnym CGI i kręcone w 80% na blue-boxie do tego z tragicznym aktorstwem. produkt idealnie wpasowujący się w gusta przeciętnego polskiego widza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2010 Kolejny Dzień Niepodległości, czyli będzie dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 9 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2010 Uwaga spoiler: Tym razem bohaterscy amerykanie pokonają kosmitów, ale nie załadują im wirusa do komputerów tylko zapchają maila spamem z ofertami powiększenia penisa. Wyjdzie żenada, jak zwykle w przypadku takich filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 21 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2010 Po premierze już ponad tydzień a w PL a ni widu ani słychu. Kur"" kocham te filmy i muszę go obejrzeć w kinie a nie jakiegoś ripa z torrentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 Ok, wypadło na mnie. Obejrzałem. Wisicie mi piwo. Tak, było AŻ tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 No to ja też muszę, bo leży na dysku już ze 3 dni. Zauważyłem, że w jakiejś scence widziałem, uwaga, Anhela Batiste z Dextera! a.k.a. złego Generała z Niezniszczalnych! Zaraz odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 Nie masz po co. Bardzo zły film Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 Dzień Niepodległości przy tym to majstersztyk z najwyższej półki, ten film jest nieziemsko zły. NIe rozumiem jak takie coś mogło trafić do kin. Nawet widziałem reklamy na autobusach w Londynie. Oglądałem go na 3 posiedzenia i i tak nie mogłem. Pffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 Pewnie dokończą historię, bo fILM zwrócił się już 3krotnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 Widać po tym jak był zrobiony że dużo na niego nie wydali. Więcej poszło w reklame pewnie niż w sam film. Może teraz sypnie dobrze zareklamowanymi gniotami. ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 (edytowane) Wystarczającą rekomendacją dla filmu jest to, że główną rolę gra pastuch z SFU, którego mordę ledwo trawiłem przez kilka krótkich epizodów, ale nie dałbym rady wytrzymać 2 godzin w całości. Nawet trajler do tej szmiry jest szmirowaty, a przeważnie jest tak, że zwiastun>film. Szkoda, bo ostatnim sajfaj jakie oglądalem był District 9. Będę musiał czekać do Battle LA. Edytowane 15 grudnia 2010 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 Dzień Niepodległości przy tym to majstersztyk z najwyższej półki, ten film jest nieziemsko zły. NIe rozumiem jak takie coś mogło trafić do kin. Nawet widziałem reklamy na autobusach w Londynie. Oglądałem go na 3 posiedzenia i i tak nie mogłem. Pffffffffff Dzien Niepodległości nie jest zły. Jest amerykański. No i poza ogolna głupotą fajnie sie ogladało do hamburgera. Skyline to prawdziwa męka. Oczywiście nie obejrzałem nawet połowy Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 12 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2011 Ja obejrzałem dopiero teraz. Dobrze, że nie poszedłem do kina bo bym żałował i to bardzo. Po pierwsze ten film nie ma fabuły i scenariusza. Cała historia opiera się tylko na tym, że Ziemię atakują kosmici. To wszystko. Przez cały film nic się nie wyjaśnia i nic innego się nie dzieje. Scenariusz to totalne dno. Główni bohaterowie budzą się w nocy, spotykają kosmitów, lecą na parking aby na końcu wrócić z powrotem na piętro. W między czasie jest tylko więcej kosmitów, którzy sukcesywnie zabijają kolejnych bohaterów. Dialogi trudno ocenić bo jest ich jak na lekarstwo i niczego nie dotyczą. Film "rozkręca się" w ostatniej minucie filmu (o ile można to tak nazwać). Nigdy wcześniej się tak nie czułem gdy widziałem napisy końcowe. Po pierwsze wydawało mi się, że na pierwszej tablicy widniał napis "WTF" a po drugie czułem się tak jakby ktoś dał mi z pięści w twarz. Podobno szykuje się druga część. Może wyjaśni się o co w ogóle chodziło w tym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 12 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2011 Ktos wydal kase na druga czesc tego gniota? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2011 Myślałem, że moja piękna dostanie krwotoku wewnętrznego kiedy to oglądaliśmy. Ja doznałem tiku nerwowego przy napisach końcowych, straciłem przytomność i obudziłem się dopiero rano. Pytanie: kto daje kasę na takie filmy i jak śmie zapraszać do kin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2011 Pytanie: kto daje kasę na takie filmy i jak śmie zapraszać do kin? Lepiej zapytać kto na nie chodzi dając kasę ich twórcą i motywuje do wypuszczania kolejnych części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 Pytanie: kto daje kasę na takie filmy i jak śmie zapraszać do kin? Lepiej zapytać kto na nie chodzi dając kasę ich twórcą i motywuje do wypuszczania kolejnych części. Idioci, czyli 80% społeczeństwa. Obejrzałem niedawno i efekty specjalne mi się podobały, ale reszta już nie bardzo. Teraz czekamy na The Battle Of Los Angeles, zapowiada się duuuużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi