Gość Orzeszek87 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 właśnie obejrzałem to "cudo" obcy to miks protosów z starcrafta i zbieraczy z mass effect 2 :potter: zero wyobraźni, (pipi)a kalka. film stara sie być miksem projekt monster + dystykt 9 (przynajmniej miałem takie wrażenie). nie wieże ze kręca drugą część. maksymalne rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 13 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2011 ja pierwszy raz obejrzałem to dzielo to dalem 3/10. Ale jak teraz sobie uświadamiam co obejrzałem, to nie pozostaje nic innego jak jedyna sluszna ocena dla tego go,wna - 0/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 1 marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2011 zawiodłem się strasznie, fabuła mało dopracowana a o efektach nie wspomne. Pierwsze 20 min ok, dalej to juz kicha. 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 3 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2011 Motyw obcych wcale nie jest taki zły, efekty też trzymają jakiś poziom. Natomiast wszystko to co sie dzieje na ekranie jak nie pokazuja kosmitów to jakaś parodia. Niestety ale psuje to całkowicie odbiór tego dzieła. Battle: Los Ageles FTW Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 3 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2011 Nie było aż tak tragiczne, bez przesady. Trochę mi sie kojarzyło z Project Monster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi