Skocz do zawartości

Dead Rising 2

aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lista osiągnięć w DR2

http://www.xbox360achievements.org/game/dead-rising-2/achievements/

Gierka i osiągnięcia ciut łatwiejsze niż w DR, ale są niestety glitche. Na przykład aczika za 50 uratowanych dostałem po uratowaniu 62 osób. No i jest problem z Data Miner czyli zapełnieniem notatnika. Cztery osoby są bowiem ukryte w zamkniętym na amen pomieszczeniu na tyłach "KokoNutz Sports Town" w Palisades (to ukryta misja Tape it or Die!). Cztery razy przeszedłem grę, sprawdzałem często to miejsce i drzwi zawsze były zamknięte (a powinno na nich pisać Tape it or Die). Rozwiązanie problemu opisane jest w tym wątku:

http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=260134

Jutro wypróbuję podane tam sposoby, generalnie chodzi o to by pozabijać wszystkich z aktywnych zadań w trzecim dniu (27.09). Bo te drzwi właśnie wtedy powinny być otwarte.

Zrobił ktoś Genocidery? Ja robiłem motorem z piłami i przy 36.000 gra się skończyła :) Podobno najlepszy sposób to wykupienie czerwonego Hummera i oczywiście robienie tego od samego początku gry. Na razie olewam masowe mordowanie bo strasznie mnie drażnią te zablokowane drzwi i będę próbował to wykonać.

Edytowane przez aux
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hummerem od początku gry da się zrobić coś ok. 60k. Zawsze brakuje tych kilku tysięcy bo kille strasznie wolno wchodzą. Jadąc na pałę bardzo mała zombiaków ginie, głównie te które wpadną bezpośrednio pod koła. Ale i tak motorem z piłami szybciej to idzie.

Opublikowano

Zrobiłem Genocide Master. Użyłem czerwonego Hummera, kaszka z mleczkiem ;) Zrobiłem to sposobem wroga który znalazłem na forum Neo+ czyli: od razu po rozpoczęciu gry biegniemy po pismo wzmacniające pojazdy (Americana - bar Bennie Jack's BBQ Shack). Potem szybko do autka i jazda. Co jakiś czas sejw na środku parku, od razu load i meleksem po autko. Aczik za 72tyś wpadł czwartego dnia o 8 rano, więc nawet zostało jeszcze trochę czasu.

Niestety za oba osiągnięcia nie dostałem żadnej nagrody i to jest bardzo irytujące. Aż się prosiło o jakąś super broń, ciuszek, obrazek gracza czy inny duperel. Zakładam że Capcom po prostu o tym zapomniał. Żal.pl

Osiągnięcie za 50 uratowanych oczywiście jest dobre, nie zauważyłem że od początku gra liczy chyba z 11 uratowanych.