Opublikowano 6 października 201014 l Czy ja czasem w 0:36 w tym trailerze nie widzialem przypadkiem goscia z Linkin Park :potter: ? Btw po obejrzeniu trailera moge powiedziec omujborze. I to 3D w kazdym filme z dupy teraz wciskaja :=/ cos jak z filmami w kolorze / z dzwiekiem 100 tys. lat temu. Najlepsza czesci pily to nr 1, potem mogli sobie odpuscic.
Opublikowano 6 października 201014 l Soul, 7 raczej, chyba, ze czesci 6 tez nie widziales. Nie moge sie doczekac tego epickiego go,wna. Widziałem, nawet w kinie byłem, tylko tego tyle, że już rachubę straciłem, 6 też całkiem spoko.
Opublikowano 7 października 201014 l Ja rozrozniam tylko 1,2,3 reszta zlewa mi sie w jedno (pipi). Obejrze oczywiscie nie w kinie, tylko aby... juz nawet nie wiem po co ja to ogladam.
Opublikowano 7 października 201014 l Ja rozrozniam tylko 1,2,3 reszta zlewa mi sie w jedno (pipi). Obejrze oczywiscie nie w kinie, tylko aby... juz nawet nie wiem po co ja to ogladam. Bo ku.r.w.a kocham jak Jigsaw sie pojawia we fleszach i mowi "przewidzialem to jakies 7 lat temu", muahahaha. Trzeba isc do kina i zobaczyc jak okazuje sie, ze stary pryk ma sie nad wyraz dobrze! On zyje! O_O
Opublikowano 31 października 201014 l ja (pipi)e przeciez po tym zakonczeniu spokojnie moga robic 8 czesc.
Opublikowano 31 października 201014 l No, ale i tez nie musza, bo wszystko juz wyjasniono, kazdy film mozna mkontynuowac, tutaj przynajmniej nie ma cham,skiego cliffhangera.
Opublikowano 31 października 201014 l to nie idę. w dobie dynamicznego rozwoju piractwa R5 pewnie będzie jutro. Edytowane 31 października 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 31 października 201014 l no isc nie trzeba, za dobry avi ocene mozna podniesc do 7+, bo siano w kieszeni ;] a dla efektu 3D powiedz starej zeby rzuciła Ci wedlina z lodówki w twarz zza monitora co 10 minut. Edytowane 31 października 201014 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 14 listopada 201014 l Recenzja dla tych co maja zamiar ogladac. Recenzja fana serii. >>>KLIK<<<
Opublikowano 14 listopada 201014 l Jest już jakaś sensowna wersja? R5 albo jakiś dvd screener? Same camy niestety. Już jest R5. Edytowane 18 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 21 listopada 201014 l Tragedia - 2 glowne postacie niezniszczalne jak robocopy do tego twist na koncu rodem z prison break. Porazka. 30 min sciagania r5 na marne. Edytowane 21 listopada 201014 l przez Yacek
Opublikowano 22 listopada 201014 l Obejrzałem to arcydzielo w jakies 30 minut, jedynce co mi sie podobalo to pierwsza pulapka i ostatnie 4 minuty filmu. Bida z nedza.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l kolejna chu.jowa piła, chyba jedna z gorszych - 3,5/10. połówka za to w jaki sposób potraktowano czestera z linking park.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Pila jak Pila, ale ta mnie wyjatkowa meczyla. Moze to z faktu, ze juz po polowie filmu bylo wiadomo, ze film sie skonczy tak ja kto ludzie przewidzieli trzy Pily temu.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l moja ulubiona scena to ta w której doktorek zaczyna ostentacyjnie bić brawo na spotkaniu ofiar jigsawa i wyłaniać się powoli z ciemności. co za dramatyzm! Edytowane 1 grudnia 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Mi najbardziej podobał się początek, taka powinna być kara za zdradę ;] Edytowane 14 stycznia 201114 l przez Soul
Opublikowano 1 lipca 20177 l W październiku najnowsza część Piły zatytułowana "Jigsaw". No będzie oglądane z samej ciekawości. Ostatnio robiłem maraton i 7 części weszło spoko. :D
Opublikowano 1 lipca 20177 l Wchodzi spoko bo jak sie oglada jeden po drugim to niemal jak serial i to za(pipi)isty nawet. Pomijajac odcinanie konczyn to fabularnie całkiem zgrabnie.