Skocz do zawartości

Piła 3D

Gość Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

6:35

Look at me! When you're killing me, you look at me

miałem ciary za pierwszym razem

o to też była rewelacja, ale chyba jakaś nowsza część

Opublikowano (edytowane)

mocno mi  działała na wyobraźnię też ta pułapka w mauzoleum. Jeden z zaszytymi powiekami, drugi z wargami i weź się tu dogadaj i współpracuj  :dog:  nie raz myślałem co bym zrobił na ich miejscu

Edytowane przez c0r
Opublikowano

Zawsze mam w głowie tę muzyczkę co gra na końcu każdej Piły, jak nagle z 15 flashbackow robią na siłę zwroty akcji

Na siłę? Ja cały czas wierzę, że to jakiś geniusz rozpisał skrypt na 10 części i wszystkie twisty ogarnął za jednym razem. No i teoria z Adamem mi strasznie robi, ciekawe kto ukrywał się pod drugą maską świnki w "7". :>>>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Byłem w weekend u znajomych i ich współlokatorzy zrobili sobie maraton wszystkich części. Załapałem się na część jedynki i całą trójkę. Ależ mi brakuje tego syfu, od razu wróciły wspomnienia jak w 2 dni łyknąłem 6 części. Jako, że zaraz wychodzi ósemka, a nie widziałem siódemki, to właśnie zasiadam. Podobno kupsztal, no ale co mam nie obejrzeć, jak obejrzę.

Opublikowano

Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'.

Czekam na Korsub :kaz:

Serio?? Kogoś jara w jaki to ciekawy sposób umierają na ekranie osoby? Z psyche wszystko ok????

Opublikowano

Podobno sceny śmierci są pomysłowo zrobione i film lepszy od tragicznej 'siódemki'.

Serio?? Kogoś jara w jaki to ciekawy sposób umierają na ekranie osoby? Z psyche wszystko ok????
Mnie i paręset milionów innych ludzi na tym globie.

A kim Ty w ogóle jesteś randomie?

• Plusik 1
Opublikowano

Umierają - troche,  ważniejsze jest  ten odcinek pomiedzy schwytaniem a śmiercią,  czyli tortury.

Opublikowano

Najważniejsza jest muzyczka na końcu.

Ale chu,jowa ta siódemka xD. Oglądam jednym okiem. No ciężko.

Opublikowano (edytowane)

Ta, już końcoweczka leci. Hoffman nabija sobie licznik fragów nożem.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jigsaw to dobra kontynuacja dla fanów. Fajnie bo nie zaczyna się od razu po 7. Nie fajnie bo ktoś przepił kasę na dobre miejscówki i zdjęcia bo całość trąci amatorką. Aktorstwo przemilczam bo tu zawsze było przeciętnie. Fabuła fajnie się kręci i zapętla ale mało odwołań do poprzednich części. Nowa Piła to dla mnie 7/10 ale ja mam korbę na punkcie serii. Zwykły widz niech sobie 2 oczka odejmie - dla niego to mogło w sumie nawet nie powstawać. :p

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Całkiem dobrze mi się oglądało, chociaż miałem raczej niskie oczekiwania. Jak ktoś chce odpalić tylko dla rzezi, to te pułapki raczej były lajtowe jak na serie.

• 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Premiera 29 września:banderas:

Cytat

Akcja dziesiątej części cyklu rozgrywać się będzie między wydarzeniami znanymi z filmów "Piła" i "Piła II".

John Kramer, wyjeżdża do Meksyku. Ma się tam poddać eksperymentalnej i bardzo ryzykownej procedurze medycznej. Ma nadzieję na cudowne uleczenie z choroby nowotworowej.

Na miejscu odkrywa, że cała operacja to jedno wielkie oszustwo. Jednak tym razem trafiła kosa na kamień. Kramer szybko odwróci sytuację i przygotuje im krwawą szkołę życia.

Przechwytywanie.thumb.JPG.ef2c59e55a49549e0006318ebfb6972b.JPG

• Lubię! 1