Skocz do zawartości

Piła 3D

Gość Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja czasem w 0:36 w tym trailerze nie widzialem przypadkiem goscia z Linkin Park :potter: ?

Btw po obejrzeniu trailera moge powiedziec omujborze. I to 3D w kazdym filme z dupy teraz wciskaja :=/ cos jak z filmami w kolorze / z dzwiekiem 100 tys. lat temu.

Najlepsza czesci pily to nr 1, potem mogli sobie odpuscic.

Opublikowano

Soul, 7 raczej, chyba, ze czesci 6 tez nie widziales.

Nie moge sie doczekac tego epickiego go,wna.

Widziałem, nawet w kinie byłem, tylko tego tyle, że już rachubę straciłem, 6 też całkiem spoko.

Opublikowano

Ja rozrozniam tylko 1,2,3 reszta zlewa mi sie w jedno (pipi). Obejrze oczywiscie nie w kinie, tylko aby... juz nawet nie wiem po co ja to ogladam.

Bo ku.r.w.a kocham jak Jigsaw sie pojawia we fleszach i mowi "przewidzialem to jakies 7 lat temu", muahahaha. Trzeba isc do kina i zobaczyc jak okazuje sie, ze stary pryk ma sie nad wyraz dobrze! On zyje! O_O

• 4 tygodnie później...
Gość MasterShake
Opublikowano

ja (pipi)e przeciez po tym zakonczeniu spokojnie moga robic 8 czesc.

Opublikowano

No, ale i tez nie musza, bo wszystko juz wyjasniono, kazdy film mozna mkontynuowac, tutaj przynajmniej nie ma cham,skiego cliffhangera.

Opublikowano (edytowane)

no isc nie trzeba, za dobry avi ocene mozna podniesc do 7+, bo siano w kieszeni ;]

a dla efektu 3D powiedz starej zeby rzuciła Ci wedlina z lodówki w twarz zza monitora co 10 minut.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tragedia - 2 glowne postacie niezniszczalne jak robocopy do tego twist na koncu rodem z prison break. Porazka. 30 min sciagania r5 na marne.

Edytowane przez Yacek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

moja ulubiona scena to ta w której doktorek zaczyna ostentacyjnie bić brawo na spotkaniu ofiar jigsawa i wyłaniać się powoli z ciemności. co za dramatyzm!

Edytowane przez tk___tk
Gość _Milan_
Opublikowano

no ale na pewno najbardziej gore piła, to trzeba przyznac.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mi najbardziej podobał się początek, taka powinna być kara za zdradę ;]

Edytowane przez Soul
  • 6 lat później...