PanPawcio 0 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ghost Recon Tactics to tytuł, nad którym obecnie pracuje Ubisoft. Ggra będzie klasyczną turówką, a my jako gracze wcielimy się w specjalną jednostkę Ghost Recon i będziemy musieli zmierzyć się z oddziałami wojsk rosyjskich. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 w rzeczywistosci jest duzo lepiej dzisiaj kupilem i jak narazie jestem zadowolony bardzo brakowalo mi takiej gry polecam Cytuj
django 549 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Słyszałem w sumie, że jedna z najlepszych gier na 3DSa narazie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 zgadzam sie co prawda mam tylko dwie sf i wlasnie ghost recon i to on pochlonal wieksza czesc dnia jedyny minus taki ze zwiesila sie konsolka ;/ na roznych forach raczej jest stwierdzenie ze to wina gry i w sumie sie z tym zgadzam bo w sf mam przegrane ponad 7h a w shadow wars cos kolo 3 i byla jedna zwiecha Cytuj
know_naim 1 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 jedyny minus taki ze zwiesila sie konsolka ;/ na roznych forach raczej jest stwierdzenie ze to wina gry i w sumie sie z tym zgadzam bo w sf mam przegrane ponad 7h a w shadow wars cos kolo 3 i byla jedna zwiecha Wyłącz Wi-Fi podczas grania w GR, wtedy nie będzie się zawieszać. U mnie się sprawdziło. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 juz mi sie nie zawiesza wymienialem konsolke i wszystko smiga jak nalezy co do samej gry to dalej utrzymuje ze jest to jak dla mnie najlepszy tytul startowy Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Ciekawa gra, z tych co wcześniej grałem to chyba AC!D na PSP prezentował się podobnie. Sam GR nie jest co prawda tak skomplikowany ale na najwyższym poziomie trudności potrafi zajść za skórę. Graficznie jest troszkę poniżej oczekiwań, ale jak to na 3DSie, jaka by nie była grafika to przy włączonym 3D po prostu wygląda wyśmienicie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Bardzo fajne. Pograłem tylko chwilkę ale wciąga strasznie. Nie żałuję tego że jest to moja pierwsza gra na 3DS'a. Cytuj
Dark Archon 36 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Zmontowałem właśnie wideorecenzję tego tytułu. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem albo po prostu chciałby zobaczyć ją "w akcji", proszę bardzo 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi