Wallerot 5 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Założyłem taki temat więc pierwszy coś napiszę: Klub : NMP Szukam ludzi , którzy nie są początkujący w tej serii i coś sobą reprezentują (nie chcę żeby każdy mecz kończył się przegraną ) . Od chętnego oczekuję chęci do gry i gry zespołowej ( nie sprint i na bramkę ). Grać będziemy przede wszystkim w weekendy. Chętnych proszę o napisanie na GG lub na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Chętnie bym się zgłosił, ale nie wiem czy mnie skauci zaakceptują Niestety jestem początkujący w tej serii i jedynie na semi-asyście coś tam potrafię ugrać. Na tę chwilę obczaiłem o co chodzi jakby w tym graniu 11 na 11 (3 mecze) i nie było źle - zawsze byłem w trójce najlepiej ocenionych piłkarzy na boisku (o ile to w ogóle ma jakieś znaczenie). Gdybyście potrzebowali kogoś takiego jak Gattuso (nie mówię o pozycji, na której gra, ale bardziej o brakach w technice i umiejętnościach nadrabianych sercem do gry i grą drużynową), to jestem otwarty. Kontakt jak w temacie o manualu: PSN: MathiuPL GG: 1179834 (niewidoczny non stop) Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 chętnie zgłosze się do klubu PSN: xMAFIA_PLxMICHAL Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Szukam klubu. ŚPO 76, ŚP 74 XLIVE: Szabla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi