MacGyver_PL 0 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Proszę tutaj o jasną instrukcję jak wgrywać, sciągać i zarządzać ZAŚPIEWAMI w Fifie 11 Winnym temacie strasznie się to rozłożyło...fajnie jakby w tym miejscu była rozmowa wyłącznie o Chantsach. Tu pytanie skąd je brać ? (linki) Jak wgrywać ? (instrukcja) Co polecacie ? Jakie nowości ? Wasze problemy z ZAŚPIEWAMI związane itp Pozdrawiam MacGyver Edytowane 30 Września 2010 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 zaspiewy, boze , kto to tłumaczy ;-) problem: wrzucam mp3, ma sie załączyc wraz z wyjsciem druzyny , i załącza sie ale tak icho, ze jej niemal nie słysze. W XMB działa normalnie. wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 zaspiewy, boze , kto to tłumaczy ;-) Jak dla mnie tłumaczy ktoś kto stanowczo za dużo wziął kasy za swoją robote Proszę zorientowanych o odpowiedź dla Orsona Przy tym prosze także o to aby ktoś napisał całą instrukcję krok po kroku jak wgrywać, nastawiać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 instrukcje... Boze, 10 sekund klikania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja to co sciagam podglasniam w Audacity +6 do 9db, potem w menu wszystko na polowe i muzyka na full i wtedy slychac tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 jest taki problem. Zgrywam PRZYSPIEWKI na pendriva, podpinam pod xboxa konfigurujac go. Wlaczam fifke i gdy chce ustawic te przyspiewki to zadna sie nie wyswietla, moge ustawic tylko Domyslne. help Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Musisz zrobić playlistę. Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 na xboxie nie da sie zrobic playlisty, dodaje przyspiewki do biezacej listy odtwarzania, chce dac "zapisz liste odtwarzania" a tam pisze, ze moge zapisac tylko muzyke ktora jest na dysku twardym, a nie da sie zgrac z pendriva na dysk. co robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Na Xie sie nie da. Musisz wypalic muzyke na plycie. 1. It's the same process as for the PS3, but instead of using a flashdrive, burn the chants/themes onto a cd (of which needs to be a CD-R, the 360 does not recognise DVD-RW or CD-RW discs. 2. You will need to make the CD a "Audio CD", otherwise you will not be able to copy the files to your HD. Be advised, burning the CDs as "audio", means that you'll need more than one cd, as most programs won't let you write more than "a given number" of tracks on the cd. So even though you'll have more than enough space in terms of MB, you won't be able to finish the cd if you have to many files. 3. To then make a custom soundtrack, go here: http://www.ehow.com/how_2071060_custom-soundtracks-xbox.html If still confused read FIFA11 manual for instructions on how assign individual audio to relevant teams. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jest jakiś szybki sposób na ściągnięcie pików z tej stronki?:http://www.4shared.com/dir/u5SQpiCd/sharing.html# Czy jeśli nie mam konta premium muszę ściągać pojedynczo...? Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Pokazny zestaw zaspiewow dla Poznanskiego Lecha do pobrania tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 może ktoś dać jakąś fajną stronę z tymi ZAŚPIEWAMI ? stronę/strony ? Tak by było z czego wybierać. Nie tylko Polska liga Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://www.4shared.com/dir/u5SQpiCd/sharing.html Jest jakiś szybki sposób na ściągnięcie pików z tej stronki?:http://www.4shared.com/dir/u5SQpiCd/sharing.html# Czy jeśli nie mam konta premium muszę ściągać pojedynczo...? Tak, ale zauwaz, ze masz tez foldery ZIP - 1 plik na cala lige. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 A da się zgrać jakoś z PES'a 11? Bo tam zdecydowanie lepiej kibice się "drą" (przynajmniej w demku) Cytuj Odnośnik do komentarza
lewik 0 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 W PESie lepiej się drą? Przecież tam to brzmi jak skandowanie na wiecu partyjnym w Korei Północnej a nie normalny żywiołowy doping. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Moglby mi ktos poradzic, mianowicie: wgralem chantsy dla Interu, wszystko ok ale zauwazylem ze gdy przelaczam miedzy zespolami to te moje chantsy sie w kazdym zespole pojawiaja. Idzie ustawic jakos ze to moje z Interu tylko dla Interu a reszta ekip domyslnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
zizikus 0 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Moglby mi ktos poradzic, mianowicie: wgralem chantsy dla Interu, wszystko ok ale zauwazylem ze gdy przelaczam miedzy zespolami to te moje chantsy sie w kazdym zespole pojawiaja. Idzie ustawic jakos ze to moje z Interu tylko dla Interu a reszta ekip domyslnie? oczywiscie ze tak, wybierz zeby przypisalo tylko dla tego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 A tak w ogóle, to jak brzmią te nasze zaśpiewy w grze? Są one słyszalne tak jak oryginał nagrania, czy może z efektem pogłosu? Wiecie, jak utwory w grze, podczas gdy damy pauzę w meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A tak w ogóle, to jak brzmią te nasze zaśpiewy w grze? Są one słyszalne tak jak oryginał nagrania, czy może z efektem pogłosu? Wiecie, jak utwory w grze, podczas gdy damy pauzę w meczu? mi to akurat działa tak do dooopu, ze szkoda gadać (patrz wyzej) Cytuj Odnośnik do komentarza
sivkins 0 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zaśpiewy Torcidy (Górnik Zabrze) http://www.eupload.pl/files/1GKRDB4W/G__rnik%20Zabrze%20-%20Jagiellonia%20Biaystok%2022%20_02.10.2010_.mp3 http://www.eupload.pl/files/GG0FHUHP/G__rnik%20Zabrze%20-%20Lech%20Pozna%2023.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jak czegoś nie możecie znaleźć normalnie to polecam YouTube czy strony klubowe i program Pazera Audio Extractor. Sam zrobiłem tym sposobem "zaśpiewy" Legii => http://www.sendspace.com/file/xp872r Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzięki ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Czym nagrać tą płyte audio żeby dało się ją zgrać na xbox'a? jak nagrywam mediaplayerem to płyta działa, ale nie da się jej zgrać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi