Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Brotherhood

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakładam wstepnie temat do potyczek w becie ;]

moj psn id: CoatiXan

z wyższych powodów musze w to zagrac z jakąś kompetentną ekipą do jutra ;] a najchetniej jutro wieczorem lub puźnym popołudniem ;]

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ustawki do grania w multi ACB.

Na razie temat do grania w betę, w której można grać tylko ze znajomi. Beta już dostępna już dla Plus'owców, a do 4.10 dla tych którzy mają kody. Wypisujcie swoje id, czy macie hs i kiedy wam najlepiej pasuje grać. Jeśli będziecie wysyłać zaproszenia to piszcie, że chodzi wam o wspólne granie.

Mój PSNid: EADOMS , nie mam hs (jeszcze), najlepiej dla mnie tak po 20.

P.S. To jest temat aby znaleźć chętnych do gry (na razie w becie), a nie by prosić o udostępnienie konta z betą!

Opublikowano

plusa nie mam, beta dziala.

chyba, ze jest problem jesli własciciel konta gra i ja w tym samym czasie bede chciał grac... ale nie testowałem jeszcze ;]

Jakbyś sprawdził był bym wdzięczny.

Opublikowano

juz tłumacze ;]

nie mozesz podlaczyc sie do jakiejs losowej ustawki. mozesz grac tylko z znajomymi.

zakładam, ze to tylko na czas bety ;] ale skutecznie pokrzyżowało mi to plany ;/

Ja dzis gralem z jakimis japoncami, ktorzy wybitnie nie sa na mojej friendliscie ;)

Opublikowano

ten multiplayer jest calkowicie randomowy...

Mam cel podchodze wciskam kwadrat wbijam noz i nie dostaje pkt. A za chwile spada z nieba jakis gosc i wbija noz i dostaje pkt...

tak samo ucieczka goscie robia skoki na parenascie metrów do przodu i wbijaja noze gdzie sie da.

a pkt to juz nie wiem za co sie dostaje. Za ciche mordestwo dostaje po 150 pkt a inni po 600 i na koniec gracz 3 miejsce ma 8 mordestw gracz na 2 ma 10 a gracz 1 ma tylko 5...

Opublikowano (edytowane)

A mi się nagminni wiesza - i to całą konsola :potter:

E: A ja już po 3 jestem...

Edytowane przez Kyo
Opublikowano

Wiesza się strasznie, w dodatku raz po zabiciu jednego typa, przez cała rundę nie wyznaczało mi następnych ludzi do zabicia, mnie oczywiście kosili jak chcieli... no ale to w końcu beta.

Opublikowano (edytowane)

Nic mi sie nie wiesza, nic nie kaszani, multi absolutnie nie jest randomowe. To nie jest multi dla oszołomów biegających jak kot z pęcherzem. Dla takich jest MW.

Klimat i napięcie to główne cechy bety. Oszukiwanie naszego oprawcy i wyszukiwanie swojego celu PO CICHU a nie jak debil z piesnią na ustach, to jest własnie TO !!! Bardzo mi sie spodobało i jutro gram dalej :)

Edytowane przez mataman
Opublikowano

Nic mi sie nie wiesza, nic nie kaszani, multi absolutnie nie jest randomowe. To nie jest multi dla oszołomów biegających jak kot z pęcherzem. Dla takich jest MW.

Klimat i napięcie to główne cechy bety. Oszukiwanie naszego oprawcy i wyszukiwanie swojego celu PO CICHU a nie jak debil z piesnią na ustach, to jest własnie TO !!! Bardzo mi sie spodobało i jutro gram dalej :)

Podpisuje się pod tym rękoma i nogami :) Gra się naprawdę bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Gra jest przeza(pipi)ista. od razu muszę zaznaczyć duży minus, jakim jest brak możliwości wyciszania innych graczy [mute]. Jednakże nie jest to powodem dla którego zaprzestanę grać w tę fantastyczną grę.

Skradanie się, przyczajki i łażenie za kimś przez kilka minut jest naprawdę fajne, ryłem się sam do siebie jak jakiś burak szedł koło mnie i mnie nie widział, a jak go HYYYYYYYYYYC. Przepiękna jest ta gra, nigdy bym się nie spodziewał, ze taki mi tu zakup wyrośnie.

ofkors, PSN HYSZ jak coś.

Opublikowano (edytowane)

Zaraz ściągam więc powysyłam zaproszenia żeby sobie pograc w konkretnej ekpie. Musze tylko napisac, ze to będzie moj pierwszy kontakt z AC. :)

Moj nick na PSN: Gilek__PL

Edytowane przez gilek
Opublikowano (edytowane)

Radość z tego jak wsadzisz komuś ostrze w gardło niesamowita, jeżeli gra będzie urozmaicona (póki co ograłem tylko castel gandolfo i tryb wanted) to zaczynam się zastanowić jakie multi kupić fps (moh/blak ops) czy brotherhood. Jest gdzieś w grze albo w necie opis jakie warunki trzeba spełnić aby zaliczyć określony rodzaj killa?

nick psn: straszyk

Edytowane przez xbor