CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 zakładam wstepnie temat do potyczek w becie ;] moj psn id: CoatiXan z wyższych powodów musze w to zagrac z jakąś kompetentną ekipą do jutra ;] a najchetniej jutro wieczorem lub puźnym popołudniem ;] Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ustawki do grania w multi ACB. Na razie temat do grania w betę, w której można grać tylko ze znajomi. Beta już dostępna już dla Plus'owców, a do 4.10 dla tych którzy mają kody. Wypisujcie swoje id, czy macie hs i kiedy wam najlepiej pasuje grać. Jeśli będziecie wysyłać zaproszenia to piszcie, że chodzi wam o wspólne granie. Mój PSNid: EADOMS , nie mam hs (jeszcze), najlepiej dla mnie tak po 20. P.S. To jest temat aby znaleźć chętnych do gry (na razie w becie), a nie by prosić o udostępnienie konta z betą! Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 CoATI jak wyglada sprawa z graniem na innym koncie niz sciagniete ? Plusa nie masz wiec przypuszczam ze beta dziala na wszystkich kontach na konsoli, tak ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 października 2010 Autor Opublikowano 1 października 2010 plusa nie mam, beta dziala. chyba, ze jest problem jesli własciciel konta gra i ja w tym samym czasie bede chciał grac... ale nie testowałem jeszcze ;] Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Ja mam kodzik, nie wiem za bardzo jak go użyć, ale się dowiem ID - schab0795PL Headset - jest uwagi: Z racji tego że mam szkołę, to najbardziej pasują mi w weekendy. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 plusa nie mam, beta dziala. chyba, ze jest problem jesli własciciel konta gra i ja w tym samym czasie bede chciał grac... ale nie testowałem jeszcze ;] Jakbyś sprawdził był bym wdzięczny. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Podsumowując. Beta będzie dostępna za dwa dni a od tygodnia gra już masa osób. Do tego grać będą mogli wszyscy czyli tylko wybrane osoby. Wszystko jasne. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 juz tłumacze ;] nie mozesz podlaczyc sie do jakiejs losowej ustawki. mozesz grac tylko z znajomymi. zakładam, ze to tylko na czas bety ;] ale skutecznie pokrzyżowało mi to plany ;/ Ja dzis gralem z jakimis japoncami, ktorzy wybitnie nie sa na mojej friendliscie Cytuj
szawello 7 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 a nie wiecie do kiedy trwa beta? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 a nie wiecie do kiedy trwa beta? Na razie nie podano jeszcze dokładnego dnia zakończenia bety. Ale tak z dwa tygodnie powinna trwać :] Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Po kliknięciu trójkątem na betę, w informacjach powinna być wiadomość o dacie zakończenia. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 października 2010 Autor Opublikowano 3 października 2010 bete mozna dzielic, jest juz opcja public. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Ja dzisiaj dostałem kod do psn Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 ten multiplayer jest calkowicie randomowy... Mam cel podchodze wciskam kwadrat wbijam noz i nie dostaje pkt. A za chwile spada z nieba jakis gosc i wbija noz i dostaje pkt... tak samo ucieczka goscie robia skoki na parenascie metrów do przodu i wbijaja noze gdzie sie da. a pkt to juz nie wiem za co sie dostaje. Za ciche mordestwo dostaje po 150 pkt a inni po 600 i na koniec gracz 3 miejsce ma 8 mordestw gracz na 2 ma 10 a gracz 1 ma tylko 5... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) A mi się nagminni wiesza - i to całą konsola :potter: E: A ja już po 3 jestem... Edytowane 4 października 2010 przez Kyo Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Mam to samo. Drugi raz konsola zawiesiła się na amen. O co chodzi ? Nie mam zamiaru poraz 3 wymieniać plejke Cytuj
trybun 1 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Wiesza się strasznie, w dodatku raz po zabiciu jednego typa, przez cała rundę nie wyznaczało mi następnych ludzi do zabicia, mnie oczywiście kosili jak chcieli... no ale to w końcu beta. Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Dostaliście kody na tą betę używając na stronce tych co rozdawali na gry-online? Bo ponoć beta się dziś zaczyna a ja koda w skrzynce nie widzę Cytuj
mataman 35 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 (edytowane) Nic mi sie nie wiesza, nic nie kaszani, multi absolutnie nie jest randomowe. To nie jest multi dla oszołomów biegających jak kot z pęcherzem. Dla takich jest MW. Klimat i napięcie to główne cechy bety. Oszukiwanie naszego oprawcy i wyszukiwanie swojego celu PO CICHU a nie jak debil z piesnią na ustach, to jest własnie TO !!! Bardzo mi sie spodobało i jutro gram dalej Edytowane 4 października 2010 przez mataman Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Nic mi sie nie wiesza, nic nie kaszani, multi absolutnie nie jest randomowe. To nie jest multi dla oszołomów biegających jak kot z pęcherzem. Dla takich jest MW. Klimat i napięcie to główne cechy bety. Oszukiwanie naszego oprawcy i wyszukiwanie swojego celu PO CICHU a nie jak debil z piesnią na ustach, to jest własnie TO !!! Bardzo mi sie spodobało i jutro gram dalej Podpisuje się pod tym rękoma i nogami Gra się naprawdę bardzo przyjemnie. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Gra jest przeza(pipi)ista. od razu muszę zaznaczyć duży minus, jakim jest brak możliwości wyciszania innych graczy [mute]. Jednakże nie jest to powodem dla którego zaprzestanę grać w tę fantastyczną grę. Skradanie się, przyczajki i łażenie za kimś przez kilka minut jest naprawdę fajne, ryłem się sam do siebie jak jakiś burak szedł koło mnie i mnie nie widział, a jak go HYYYYYYYYYYC. Przepiękna jest ta gra, nigdy bym się nie spodziewał, ze taki mi tu zakup wyrośnie. ofkors, PSN HYSZ jak coś. Cytuj
gilek 3 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Zaraz ściągam więc powysyłam zaproszenia żeby sobie pograc w konkretnej ekpie. Musze tylko napisac, ze to będzie moj pierwszy kontakt z AC. Moj nick na PSN: Gilek__PL Edytowane 5 października 2010 przez gilek Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Radość z tego jak wsadzisz komuś ostrze w gardło niesamowita, jeżeli gra będzie urozmaicona (póki co ograłem tylko castel gandolfo i tryb wanted) to zaczynam się zastanowić jakie multi kupić fps (moh/blak ops) czy brotherhood. Jest gdzieś w grze albo w necie opis jakie warunki trzeba spełnić aby zaliczyć określony rodzaj killa? nick psn: straszyk Edytowane 5 października 2010 przez xbor Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Jeszcze większa radość jest jak np. jesteś kapłanem, staniesz w kółeczku z innym kapłanem (jako ukrycie się) i widzisz jak osoba która ściga ciebie dopadnie cywila, który stoi obok nas i wygląda tak samo Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 włąsnie jak zrobić ukrycie się? trzeba jakiś przycisk wcisnąć czy jak bo we wstępie było tylko jak zabijać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi