SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Nie, wystarczy wejść do kółka lub grupy ludzi, która idzie. Chociaż i tak wtedy na radarze przeciwnika pokazuje naszą lokację. Edytowane 5 października 2010 przez SzczurekPB Cytuj
mikro 48 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Dzisiaj ściągnąłem ale z randomami nie udało mi się jeszcze połączyć, także dodawajcie mnie PSN: majkrou (dopiszcie najlepiej ze z forum psxe) Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Radość z tego jak wsadzisz komuś ostrze w gardło niesamowita, jeżeli gra będzie urozmaicona (póki co ograłem tylko castel gandolfo i tryb wanted) to zaczynam się zastanowić jakie multi kupić fps (moh/blak ops) czy brotherhood. Jest gdzieś w grze albo w necie opis jakie warunki trzeba spełnić aby zaliczyć określony rodzaj killa? nick psn: straszyk Hmm pograłem wczoraj chwile i sceny morderstw wyglądają jakoś dziwnie, chociaż skok z odpowiedniej wysokości na cel jest ciekawy To mój pierwszy kontakt z AC i raczej nie przekona mnie ta beta do zakupu pełnej wersji. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Ta gra to tragedia. Totalny random. Jak można kogoś oszukać jak cały czas mamy do dyspozycji kompas? Nawet przebranie nic nie da. No i te piękne chain-backstaby. Gracz 1 zabija 2, którego zabija 3 ginąc po chwili z ręki 4 (tak, taką scenę dziś widziałem). Serio, ten tryb nie ma sensu. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Przerbanie nic nic nie da ? Widać nie zdobyłeś jeszcze perka Morph bądź nie wiesz, jak łatwo ukryć się w tłumie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Czy ktoś wie jak działa ogłuszanie? Rozumiem, że asasyn ma przewagę ale czasem "kółko" w ogóle się nie pojawia. Świetna gra, która opiera się na cierpliwości i opanowaniu. Gdy byłem na pierwszym miejscu, i miałem na głowie 3 asasynów, zupełnie olałem swój cel i wlazłem w grupkę identycznie wyglądających postaci. Jednego ktoś wyeliminował a dwóch pogubiło się w tłumie i zabiło postacie stojące koło mnie. Niestety w grę wkrada się trochę przypadkowości. Może się zdarzyć tak, że nasze cele będzie zabijał ktoś inny. Na szczęście takie skrajne sytuacje występują dosyć rzadko. Najlepsze jest to, że oszołomy urozmaicają rozgrywkę i nie mają większych szans na wygraną. Co z tego, że gość lata jak kot z pęcherzem i zabija dwa razy więcej przeciwników ode mnie skoro na końcu to ja mam więcej punktów. Do tego jednym z elementów gry jest stanie w miejscu i nicnierobienie . Edytowane 6 października 2010 przez rkBrain Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Z chęcią zagram z jakąś dobrą ekipą. Mój PSN : cwieri Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Śmieszą mnie osoby, które pytają się za co dostaje się punkty. Wszystko jest opisane w grze. HINT: Jeśli nie wciśnie się ani razu R1 to za zabójstwo dostajemy 300 punktów więcej. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 dalem grze 2 szanse i znow sie zawiodlem. Te multi to bedzie crap... Randomalne kille, przenikanie przez zamkniete drzwi. akcje typu. Siedze sobie na lawce. Scigam goscia ale nie jestem nim zainteresowany( czekam na innego) nie mam zadnego sciagajacego mnie wiec luz. A tu nagle podchodzi gosc i rzuca we mnie jakis granatem i padam.. albo po smierci goscie zostawiaja granaty jak w MW2 ktore Cie zabijaja... I totalnie nie rowne mapy. Skupiska niektorych Charów w jednym miejscu Np w Castel Gandolfo zawsze w jednym miejscu stoi 3 czerwonych gosci. Wiec tam sie zawsze kryja ludzie kiedy inne postacia spaceruja po mapie wiec nie maja tak latwo... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Też macie duże problemy ze znalezieniem gry? :< Cytuj
szawello 7 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 ja nie mam zadnych problemow z gra poza sporadycznymi lagami ale da sie to jakos przebolec. mnie sie gra nawet podoba chociaz czasem potrafi zirytowac kiedy dobrze sie nie odrodze i juz leze 4 razy pod rzad, ale wiekszych zastrzezen nie mam ciekawi mnie tylko jakie beda pozostale tryby Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Probowal ktos podlaczyc sie do sesji gdzie gra jakis znajomy? Ja od prawie godziny z kumplem nie mozemy wejsc na serwery na ktorych ktos z nas jest Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Ja próbowałem i też nie mogłem nie wiadomo dlaczego. Cytuj
szawello 7 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 a ja sie dogaduje z kolega on mi wysyla zaproszenie i jazda nie wiem jaki wy mozecie miec problem? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Ta beta jest jakaś dziwna. Dzisiaj rozegrałem team-match chociaż do tej pory nie dało rady go ustawić. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 No, bo był zablokowany. A teraz odblokowali. Czary normalnie :potter: Cytuj
daras 3 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Panowie ale narzekacie, poczekajcie na pelna wersje i wtedy bedzie mozna gre ocenic bo dokladnym ograniu. Gra zamowiona, chetny na ustawki jestem. PSN ID: daras_ HS: jest Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 dziala wam beta? od 3 dni zwiesza sie przy laczeniu sie w MP. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Skończyła się. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Ja tak samo piszę się już na ustawki PSN ID: spritezor_pl HS: jest Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Jak powinno się grać oraz poprawne użycie ogłuszania: http://www.youtube.com/watch?v=H2SMZ8mlVhU&feature=related Edytowane 7 listopada 2010 przez rkBrain Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Dlatego AC ma potencjal w multi ale tylko ze znajomymi. Za duzo jest kretynow, ktorzy nie wiedza jak sie wczuc i nie psuc gry. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Zapraszam do gry w multi. PSNid: HaroPotter Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Jakby ktoś potrzebował dobrego gracza do drużyny to jestem. PSN ID: rkBrain Cytuj
daras 3 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Jakby ktoś potrzebował dobrego gracza do drużyny to jestem. PSN ID: rkBrain Ja na pewno, tylko prosze- daj mi skonczyc wpierw singla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi