nanaki44 0 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Możecie mie też mozecie zapisac mam czas niestety tylko ponymi wieczorami od pon do piatku PSN ID: Seeker333 Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Da się jeszcze fajnie pograć w multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jak grałem z 1,5 miesiąca temu to były problemy ze znalezieniem gry w innym trybie niż podstawowym (deathmatch/team dth) Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mam jedno pytanie... jak tak sprawnie sprawadzać do parteru ludzi, którzy na Ciebie polują. Niby "kółko" ale kiedy je wciskać żeby zadziałało ? Nie udaje mi się, a dopiero zaczynam zabawę w multi. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 najlepiej zaskoczyć łowce, albo użyć bombę dymną, bezpośrednie starcie jest znacznie trudniejsze, i chyba można kontrować ale nie wiem jak, bo tez miałem tak czasami że chciałem kogoś zabić/ogłuszyć, załączała się animacja, już mam go uderzyć a przeciwnik nagle jakoś przerywa mój atak . . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 mam problem z połączeniem jak odpale gre ze znajomym to mnie wywala z neta jak sam chce wlaczyc to mnie polaczy raz na 10 prób i po 2 min. wywali ? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ale dlaczego pytasz o to w dziale online? Oczywiscie, ze bedzie dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tu. Byłby ktoś chętny na małe polowanko w Revelations albo AC3? Dawno już nie grałem, a z jakąś dobrą ekipą z chęcią odświeżę sobie skilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi