standby 1 721 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam serdecznie, po wczorajszym piciu postanowiłem założyc ten temat. Jakie wódki najbardziej lubicie ? Popijacie czy nie? Macie jakieś techniki ktore pozwalają wam dłużej wytrzymac,ew. więcej wypic? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Moja ulubioną do niedawna żołądkowa de luxe, muszę jednak przyzac że jej smak się wyraźnie zepsuł przez ostatnie kilka mięsięcy i nie wchodzi tak jak kiedyś, dlatego przerzuciłem się na lubelską cytrynówkę, wodka kapitalna, co prawda ma tylko 36 % ale walory smakowe w pełni to rekompensują, z innej beczki uważam że Finlandia jest bardzo przereklamowana, smak nijaki,niczym się nie różni od naszych tańszych odpowiedników a każą sobie słono płacic. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 tłusto się najeść przed, dobrze zagryźć podczas, po każdym szocie blant, z rana vifon kurczak curry, tylko ruda! Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 cytrynówka lubelska rulez, zakochałem się w tej wódzi ostatnio;) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 RUDA RUDA RUDA! Ukochana moja ruda! Zwykła, Miętowa, Miodowa czy też Na Trawie Żubrowej. Dzięki temu trunkowi jestem dumny z bycia Polakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 wyborowa i ruda. innych nie tykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 405 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 co to jest ruda? cytrynówka lubelska jest ok, zawsze kupuje 200ml na kaca i pije bez popitki, ogólnie pije bez popitki bo picie z zapojką jest dla bab. ostatnio przerzuciłem sie na cytrynówe własnej roboty, zaje.bista sprawa, przechodzi świetnie a dzieki 50-60% czuc gdzie sie ma żołądek Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 żołądkowa. no i właśnie moim zdaniem najlepsza jest ta na trawie żubrowej, mocno zmrożona, taka gęsta - taka jaka powinna być wżg. oprócz tego cytrynówka robiona przez osobę z doświadczeniem - nie trzeba tego zapijać, a mocne i dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 543 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Gardzę wódką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 To lej ją w morde. <dow(pipi)niś> Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 co to jest ruda? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ruda się przeżarla już trochę, akutalnie moim faworytem jest Soplica Wiśniowa, którą można bez popity walić. Cytrynówki szczerze się przyznam nie próbowalem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Kolorowane wódki= syf jakich mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Logan_ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie piję alkoholu, jestem abstynentem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 tylko ruda (zwykła, miętowa i miodowa), czystej wutki już nie piję od stu lat. ruda ze spritem, ze spritem+limonka+ogór, ruda z eenrdżi drinkiem, ruda z lodem, ruda z gwinta <3 wchodzi jak złoto bez zapojki. Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Macie jakieś techniki ktore pozwalają wam dłużej wytrzymac,ew. więcej wypic? Tego to nie rozumiem. Po co chcesz więcej wypić? Żeby laki szczały jaki to twardziel? Z tym dłużej wytrzymać to też bez sensu. Co to, pice to jakaś walka? Gardzę wódką (by Kmiot) Co to w ogóle jest? Spirytus rozrobiony w wodzie. Jak byłem młodszy to miałem taki płyn na syfy na bazie alkoholu, jak tylko poczuję smród wódki, zaraz mi się wszystkie pryszcze przypominają. Z drugiej strony, narodowa tradycja "Polak jesteś, pić musisz" zobowiązuje, i fajne by było np. gdzieś za granicą pokazać pipkom niemiaszkom czy innym francuzikom jak mężczyźni piją alkohol. Bez popity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Gardzę wódką. ja również gardzę wódką. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Bo wódka to nasz wróg i trzeba ją walić w ryj. Wódka to spirytus z wodą. No oczywista oczywistość, a czego wymagać więcej od alkoholu. Spiryt dla kopa, woda żeby gardła nie wypaliło i dało się więcej objętościowo wypić. A jak ktoś jest twardy to może spirytus z gwinta walić. BTW Żołądkowa Gorzka jest lepsza od wielu droższych wódek. Edytowane 3 Października 2010 przez ksztyrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 543 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EgaFWiwpMjs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Macie jakieś techniki ktore pozwalają wam dłużej wytrzymac,ew. więcej wypic? Tego to nie rozumiem. Po co chcesz więcej wypić? Żeby laki szczały jaki to twardziel? Z tym dłużej wytrzymać to też bez sensu. Co to, pice to jakaś walka? Wiadomo, bez sensu jarać się, że potrafi się dużo wydoić i próbować zainteresować tym laski... fajne by było np. gdzieś za granicą pokazać pipkom niemiaszkom czy innym francuzikom jak mężczyźni piją alkohol. Bez popity. Ale tu sobie przeczysz i w dodatku chcesz się przypodobać mężczyznom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Żubrówka jest dobra na żywca, albo z sokiem z jabłka antonówki+cytryna+swieży ogórek w karafce, mniam. Piłem Findlandie i milo ja zapamietalem, dobra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) fajne by było np. gdzieś za granicą pokazać pipkom niemiaszkom czy innym francuzikom jak mężczyźni piją alkohol. Bez popity. Ale tu sobie przeczysz i w dodatku chcesz się przypodobać mężczyznom. No przecież napisałem "z drugiej strony" i "fajnie by było", gdyż ja tego nie praktykuję, czyli nie chcę się nikomu przypodobać, w przeciwnym razie bym to czynił. Jednakże gdyby przyszło mi bronić honoru Polski, raczej bym się nie wykręcał i nie prosił o soczek. e: poprawiłem ostatnie zdanie, bo mam wrażenie, że zostałem źle zrozumiany Edytowane 4 Października 2010 przez lmz Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Cóż, prawdziwy Polak pije jednak bez popity, chyba że pijesz najgorsze ścierwo, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nie lubię wódki i pewnie nigdy nie polubię. Niech sobie to plebs pije jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 lubie wodke, ostatnio gramy ostro lubelska cytrynowke, wisniowke i inne oranzady z tej linii (tak, wiem z tylu pisze, ze to nie wodka). Wchodzi jak zle, bez popitki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 potwierdzam tą lubelską cytrynówkę, raz to piłem i bardzo mi smakowała. Ale i tak dziwię się, że jest tu tak popularna. Życzę jej jak najlepiej. Najdłuższa przygoda to Sobieski. Żołądkowa miętowa bardzo fajna, można bez popijania pić. A i muszę przyznać, że Absolut to Absolut. Czuję różnicę między nim, a np. wyborową albo maximusem. Natomiast nie wiem jak mógł się wypromować Bols. Ta wódka chyba nikomu nie smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi