Skocz do zawartości

Wódka

standby

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupilem soplice orzech laskowy. Spoko?

Wódeczka mistrz! Można pić w ilościach przemysłowych bez przepoi, a w gębie zostaje przyjemny posmak czekolady Nussbeiser i zero kaca na drugi dzien - polecam, mimo żałośnie wysokiej ceny!

Opublikowano

No wlasnie bardzo mi posmakowala, bo nie czuc tego okropnego smaku wódy jak sie to pije :)

a cena, wysoka? ja placilem cos kolo 19zl za 0,5 w sklepiku na osiedlu

Opublikowano (edytowane)

Ja z kolei nie cierpie tej wody orzechowej. Jest to naprawde cos obrzydliwego - po prostu od razu wywoluje u mnie odruch wymiotny.

Byle jaka zwykla schlodzona woda jest o wiele lepsza.

Edytowane przez Yabollek007
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ze smakowych wódek, po przygodach z mandarynkowym i żurawinowym Sobieskim, czasem odważę się tylko na Żołądkową Gorzką (+wariacje). Ale jak tak reklamujecie to trza będzie spróbować :)

Opublikowano

potwierdzam, stock zurawinowy to zdradziecka kur.wa. polecam dolac 1/5 objetosci soku i pic ze szklanki. wjezdza jak woda a jak pier.dolnie to nie wiesz gdzie jest 5

Opublikowano

Ile połówka tego Stocka kosztuje? W weekend sobie może je.bnę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktore sa rownie paskudne, warto dodac

Bo absynt sie rozciencza z woda i dodaje cukier podgrzany na lyzeczce (lyzeczke cukru macza sie w absyncie a potem podgrzewa nad plomieniem az sie skarmelizuje).

Pilem 2 razy - po prostu za(pipi)isty. Aaah ten wspanialy, ziolowy aromat.

absynt > wóda

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaki czas temu przeczytalem caly temat, 2 tygodnie temu w sklepie szukajac cos na weekend przypomnialem sobie ze pare osob tutaj zachwalalo Soplice orzechowa... Czy to ze zaczynam pic to prawie tak samo czesto jak browara wieczornego sprawia ze jestem alkoholikiem? ;)

• 1 miesiąc temu...