Ma_niek 870 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Stock to najgorsza wódka pod słońcem. A Krupnik ostatnio piłem i tez jakiś gorszy sie wydaje niż na samym początku jak wchodził. Jak dla mnie czysta deluxe z tych tańszych najlepsza. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Nie. Ja się ochlałem ostatnio Chrobrego z biedry i w sumie muszę przyznać, że całkiem znośna woda ognista, a nawet nie była specjalnie zimna. No, chyba że poprzedzające 0,7 luksusowej na stole wypaliło mi język. sam wypiłeś to 0,7 ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Stock to najlepsza wódka pod słońcem. A Krupnik ostatnio piłem i tez jakiś gorszy sie wydaje niż na samym początku jak wchodził. Jak dla mnie czysta deluxe z tych tańszych najgorsza. Chyba to miałeś na myśli. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Nie. Ja się ochlałem ostatnio Chrobrego z biedry i w sumie muszę przyznać, że całkiem znośna woda ognista, a nawet nie była specjalnie zimna. No, chyba że poprzedzające 0,7 luksusowej na stole wypaliło mi język. sam wypiłeś to 0,7 ? Nieee, ale nie zmienia to faktu, że nie raz wypiłem. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Ostatnio nie pijam wódeczki, ale czysta Żubrówka wchodzi idealnie, a z tańszych Soplica- z tymże musi być dobrze schłodzona, wtedy można ją walić jak wodę. Cytuj
Desser 35 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 (edytowane) http://alkoteka.file...ial_edition.jpg fajna nowa butelka wyborowej, smak wciaz ten sam - najlepszy. Potwierdzam - ostatnio na urodzinach piliśmy chyba wszystkie rodzaje wódżitsu ze średniej półki i najlepiej Wyborowa wchodziła. Co najlepsze, jeszcze kilka lat temu w ogóle wg mnie się tego nie dało pić. Stawiam na równi z Żubrówką białą, któa się "przejada" po dwóch połówkach PS. Pił ktoś Soplicę pigwową? Niedawno gdzieś w sklepie taki wynalazek widziałem i się zastanawiam, jak to może smakować. Soplica orzechowa rządzi, a jak jest z tą nową? Edytowane 26 kwietnia 2012 przez Desser Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 marca 2013 Autor Opublikowano 29 marca 2013 Siema co polecacie na te świeta? Próbował ktoś już tej czeskiej Becherowki? Jak to to smakuje i co to jest? Wódka? Jakiś napój wódkopodobny czy też lżejszy rodzaj absyntu? Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Becherovka to ziołowy likier. Smak ma korzenny - dość specyficzny i za dużo się tego nie wypije. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Siema co polecacie na te świeta? Próbował ktoś już tej czeskiej Becherowki? Jak to to smakuje i co to jest? Wódka? Jakiś napój wódkopodobny czy też lżejszy rodzaj absyntu? Najlepsza wódka jaką piłem Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Kapitan Wódka - Polecam. Krzywo przyklejona etykietka i nakrętka jak z oranżady z lat 90' Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 i do tego ciepła (też gorzka) herbata - nie ma nic lepszego! Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 A te plotki o czystej żołądkowej de luxe to prawda?Chodzi mi o tą etykietę-że z czerwoną była lepsza Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Ona nigdy nie była dobra. Stock rządzi i dzieli. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 marca 2013 Autor Opublikowano 30 marca 2013 Siema co polecacie na te świeta? Próbował ktoś już tej czeskiej Becherowki? Jak to to smakuje i co to jest? Wódka? Jakiś napój wódkopodobny czy też lżejszy rodzaj absyntu? Najlepsza wódka jaką piłem straszni9e droga tylko jest, a ja ubogi student jestem, no ale może się ogarnie jak pójde na "randke" Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 (edytowane) Becherovka to wódka na bazie mieszanki ziół. Bardzo dobra, ale musi być konkretnie schłodzona. Ciekawie też smakuje w drinku ze Spritem. Od niedawna jest też jakaś nowa, chyba cytrynowa, ale nie miałem okazji jeszcze próbować. Zwykłą polecam. Edytowane 30 marca 2013 przez krupek1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Wóda nie ma smakować, jak zacznie jednak wam smakować to macie problem. Generalnie prawie każda czysta powyżej 20 zł jest ok. Pod warunkiem że jest dobrze schłodzona. A czy jest "DOBRA" to wychodzi na drugi dzień. Jeśli wóda jest ok, to wstając rano chcesz się jej napić więcej bo było fajnie, gorzej jak łeb boli. To znaczy że była słaba, wtedy też trzeba się napić, bo łeb przecież boli... 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 http://www.gastrona.pl/art/article_5433.php któryś z was próbował takich smakołyków?? Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 (edytowane) od razu cos do zakaszania w srodku? dla mnie tylko 3 wodki - chopin, soplica orzech laskowy i gorzka zoladkowa. Edytowane 3 czerwca 2013 przez Gość Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Te same co Maus, z tym ze ta orzechowka mi smakuje:(. Wchodzi bez popity, no ale ma mniej procent. Ogolnie rzadko pije wodke, a w sumie to nie moge jej pic, bo zaraz robie sie czerwony. Jak zdejme koszulke, to caly leb lacznie z szyja, czerwony:(. Mieliscie tak? Kiedys tak nie mialem. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Możliwe, że to taka reakcja alegriczna organiznu na mocniejszy alkohol. Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Kupuje wodke na wesele . Co polecacie? Oczywiście coś w rozsądnej cenie. Myślałem nad Panem Tadeuszem i Pałacówce. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 kumpel miał w zeszłym tygodniu pana tadeusza i było ok. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Wodka na wesele? Gieroj z Lidla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi