Skocz do zawartości

Wódka

standby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo Lubelska, Krupnik, czy inne wynalazki sa ch.ujowe. zawsze mialem po tym kaca, a i zbyt dobrze to nie smakuje. Wsrod smakowych najlepsze sa Absolut,Finlandia, czy Stock. Wiadomo, kosztuja wiecej, ale jak sie zrzucic we dwoch na 0,7 to juz takiej tragedii nie ma.

Opublikowano

Żołądkowa Gorzka jest jednak najlepszą wódką na świecie i poza nim.

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

Nie jestem smakoszem  wysokoprocentowych napoi , miałem okazje zasmakować Żołądkową  Gorzką i powiem nic gorszego nie piłem :confused: .W ogole smakowe/kolorowe  wódki mi nie podchodzą ,zdecydowanie czysta wchodzi mi lepiej  .

Edytowane przez Darude
Opublikowano

W ogóle jak można wódkę pić dla smaku? Przecież każda jest obrzydliwa :(

Nieprawda. Żołądkowa Gorzka, albo Żołądkowa z Miętą są super w smaku. Tak samo większość smakowych od Soplicy - wspominany orzech laskowy na przykład.

Opublikowano

Zimna wódka z colą jest od gimnazjum moim ulubionym trunkiem i nic tego nie zmieni. I do tego czipsiki najlepiej. CHociaż ostatnio bardzo polubiłem upijanie się piwkami, tylko że kac jest po tym bardzo nieprzyjemny i niewspółmierny do P I Z D Y.

Opublikowano

Co zrobic, zeby zmienil sie sposob postrzegania wodki przez moj organizm? Bo od pamietnego przeze mnie 0,5 czystej w godzine, nawet wachanie tego trunku powoduje u mnie odruchy wymiotne i zwyczajnie boje sie pic wody, zeby sie nie porzygac. ;/ Bo wizja wlewania litrow piwa w siebie na kazdej imprezie nie napawa mnie za bardzo. ;/

Opublikowano

No w sensie, ze mnie troche ponioslo i niestety wypilem to w godzine. Tak to jest jak impreza zaczyna sie o 20, ja przychodze o 20;20, a czesc ostro wali wode o 19;30. Kilka karniakow i poszlo. Zaluje jak ch.uj ;/

Opublikowano

Co zrobic, zeby zmienil sie sposob postrzegania wodki przez moj organizm? Bo od pamietnego przeze mnie 0,5 czystej w godzine, nawet wachanie tego trunku powoduje u mnie odruchy wymiotne i zwyczajnie boje sie pic wody, zeby sie nie porzygac. ;/ Bo wizja wlewania litrow piwa w siebie na kazdej imprezie nie napawa mnie za bardzo. ;/

Podbijam pytanie. Od jakiegoś czasu każdy rodzaj wódki powoduje natychmiastowy odruch wymiotny. Nawet Ruda :(

Opublikowano

No wypił pół litra wódy w godzinę, czego tu nie rozumieć ?

Qvstra, a próbowałeś drinów ? Ja jak chcę się nawalić to zawsze walę driny. Zazwyczaj łychę z colą. Litr na dwóch i jestem konkretnie zrobiony.

Opublikowano (edytowane)

Ale czy pół litra w godzinę to coś nadzwyczajnego, bo nie wiem kompletnie?

A co pomaga? Nie wiem, może jakiś zamiennik wódki.

Edytowane przez Rozi