krupek 15 474 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No wiesz, generalnie, jak ktoś wypija pół litra gorzały w godzinę i jest trzeźwy to raczej jest coś nadzwyczajnego, nie ? To już trochę zaprawiony w boju zawodnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) W zyciu bym nie wypił pól litra w godzine:/ chyba ze na jakis zawodach w których bym nie startował .Nawet najgorsze menty delektuja się tym trunkiem przynajmniej z 3 godziny ,jak i nie więcej.Przy takim tempie popadałyby jak muchy. Pić też trzeba umieć! Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) No wypił pół litra wódy w godzinę, czego tu nie rozumieć ? Qvstra, a próbowałeś drinów ? Ja jak chcę się nawalić to zawsze walę driny. Zazwyczaj łychę z colą. Litr na dwóch i jestem konkretnie zrobiony. Ha łychę mogę ładować nawet czystą i w ogóle mnie nie zwraca. To w tym wszystkim jest najdziwniejsze. Nie wiem jak Qvstra ale żaden alkohol, w żadnej konfiguracji nie odrzuca mnie tak jak wódzisko Edytowane 25 Czerwca 2013 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to miło mi poznać bratnią duszę, mam tak samo Wódy czystej nie znoszę, a łychę czystą mogę walić ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak czysta wóda może w ogóle komukolwiek "smakować" ['] Parę dni temu od niepamiętnych czasów wychyliłem kielona jakiejś czystej i się prawie zrzygałem ; / Z wUdek tylko smakowe, Ruda klasyczna/miętowa czy też zubrówka palona <3 No i czysta łycha zawsze spoko, dwie kostki lodu i jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ostatnio próbowałem łychę z lodem i kilkoma kroplami cytryny, też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Jedyną konfiguracją jakiejkolwiek wódki z czymkolwiek to wóda z sokiem kaktusowym. Jedyny drinol, który nie powoduje chęci zaspawania połowy chodnika/podłogi/toalety a przynajmniej, który jeszcze jakiś czas temu nie powodował, nie wiem jak teraz boję się próbować A łyszka w każdej konfiguracji zawsze na plus. IMO szkocka franca najlepsza ze Spritem a Burbonik z lodem i cytryną. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Z wódką jest jak z panem Bogiem. Można jej nie lubić, ale jesteśmy Polakami, twardymi ludźmi a wóda to część naszego dziedzictwo i powinniśmy ją szanować. Wielu z nas nie byłoby na tym świecie gdyby nasi rodzice nie pili wódki. A tak poza tym to wódkę czystą raz na jakiś czas przynajmniej powinien pić każdy. Jak nie pije to jest prawdopodobnie gejem, pedałem albo homoseksualistą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jesteście pizdami Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jestem chyba gejem albo homoseksualistą bo nie pamiętam kiedy wypiłem kieliszek czystej Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja sie chyba jutro przelame, ale nie wezme czystej, tylko jakas smakowa. Najwyzej ktos znajdzie moja spuscizne na chodniku nastepnego dnia rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Jestem chyba gejem albo homoseksualistą bo nie pamiętam kiedy wypiłem kieliszek czystej Ja wypiłem z Teką, Masorzem, Sztasem, Szpicem i Waldusiem przed wyjściem na miasto, ale myślałem, że się porzygam Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zanim wyjechałem z mojej wsi mieszkać do miasta to myślałem, że wszyscy chleją wódę. Nie wiem czy tak było zawsze, czy to tylko znak obecnych czasów. Smutno mi się autentycznie robi jak młodzież nie chce pić alko tylko woli marihuaninę palić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Na wsi pięknie młócą wódę. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Qvstra nic na to nie poradzisz, przejdzie samo z czasem. Sprawdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Normalnie musisz (pipi)nąć szota czyściochy, zagryźć jakimś czymś (MUSOWO jak masz wstręta), przetrzymać falę uderzeniową w żołądku, no i tak ze, 3, 4 razy a potem to już się naj.ebiesz i zapomnisz nawet, że zagryzać trzeba. Ja tak mam, co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Polecam pić na imprezach tanecznych i szota popić a potem jeszcze jakimś mięskiem delikatnie zagryźć. Potem iść w balet. Można wtedy dużo wódy wyłoić i potem nie mieć kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No też miałem uraz do wódki chyba po którymś sylwestrze i nie piłem z rok. a tak btw to sie ujebałem whisky wczoraj i zdycham w robocie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ech cytrynowke kiedys pijalo sie nagminnie, az tu nagle...kolega kupil sobie ps3 i jako ze bylo to male wydarzenie, kupilismy cos innego - zurawinowke. Login do playstation network, nie moglismy ustawic, bo wszystkie byly zajete i padlo na: zurawinowka . I taki login ma gosc, juz trzy lata, dzieki wodce. Dzieki za uwage:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jest tu jakis koneser ciechana miodowego? Nie pilem go ponad rok, wczoraj strzelilem dwa i sie zawiodlem, piwo klarowne jak te siki z łomży. Wczesniej miod osadzal sie na dnie i piwko bylo metne, chyba to zwiekszenie produkcji nie wyszlo im na dobre albo ja tak zle trafilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 zara bede na(pipi)iał absynt Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 a łączyliście kiedyś absynt z piwkiem? Lepsze to niż wódka z piwem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ja przed chwilą, chu.jowe miętowe piwo. Ze sprajtem muszę pić tera, wypiłem z sete a już się lekko naj.eba;łem, uwielbiam to ,g.ó..wn.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Dziś w małym sklepie zauważyłem takie cudo za ponad 120pln i byłem lekko szokowany. Sam właściciel tego punktu sprzedaży dziwił się, że kiedyś sama nazwa była wiochą, a teraz takie goty edition dają Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Grzesiek570 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi