szaden 228 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Moje zdanie co do wódki jest takie, że ona nie ma smakować, ponieważ jest obrzydliwa. Sam wolę piwo, wino i whisky. Barmańską kupiłem z powodu mojej lubej, która miała ochotę na ten wynalazek. Sam czegoś takiego nie pijam i nie przepadam. Pisałem o tym, że smak mnie zaskoczył. Spodziewałem się czegoś o wiele gorszego jak za tę cenę. @Rozi mógłbyś zacząć tworzyć bardziej rozbudowane wypowiedzi. Wiem, że pokolenie Twittera, skompresowanej treści itp., ale twoje odpowiedzi w formie kilku słów proszą się o ignora Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Czyli w jakim celu takowe trunki pijacie ? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 ja piję bo przyda się coś innego, nowego, dla spróbowania a nie bo "czysta mi nie wchodzi" Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Wódki smakowe mają (jak sama nazwa wskazuje) oferować przeróżne smaki od owocowych po roślinne i służą właśnie do 'smakowania' ich. Co tu ciężkiego do zrozumienia? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Smakowe opcje dla pedalstwa. Ino łycha, od biedy czysta jeśli chodzi wysokoprocentowe chlanie. I rozi nie pjerdól, że smakowa wóda jest do smakowania bo jest dla homo przyjaciół i kobiet. elo Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Jak chce smaku to idę po sok Tymbarka czy tam Polo Koktę. A jak chcę się przy okazji na***ać to dopijam czystą voodką. Np dzisiaj. Prosta zprawa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Smakowe opcje dla pedalstwa. Ino łycha, od biedy czysta jeśli chodzi wysokoprocentowe chlanie. I rozi nie pjerdól, że smakowa wóda jest do smakowania bo jest dla homo przyjaciół i kobiet. elo Bo Ruda nie ma smaku, co ? Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Klikając "Napisz" wiedziałem, ze TY rzucisz właśnie TAKIM argumentem. Odpowiadam więc, RUDA to RUDA a nie wiśniowe ścierwo czy inne malinowe, czy mandarynkowe czy inne, inne. Wyjątek potwierdza regułę. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Dla smaku to ja właśnie driny, albo czystą łychę wolę, stąd mpje zdziwienie. Ewentualnia Soplice smakowe mogę dla smaku walnąć. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Wczoraj wychyłem 0,7 Passporta. Klasa alk. O tyle, o ile wypiłbym tyleż czystej, to pewnie umierałbym do "w samo południe", a tak obudzilem się o 4 i jeszczem żyw. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 Lol Rozi, ty kupujesz smakowa vode...dla samego smaku? To jak ty to pijesz? Nalewasz do szklanki i saczysz drobnymi lyczkami? Vodke sie pije zeby udezyla do glowy, kazdy to wie - a smakowa ma jedynie dodatkowo zapewnic wlasnie jakis smaczek / lepiej wchodzic (no ale z tym to akurat roznie bywa, ale sa tacy ktorzy lepiej reaguja na smakowa). Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Lol Rozi, ty kupujesz smakowa vode...dla samego smaku? To jak ty to pijesz? Nalewasz do szklanki i saczysz drobnymi lyczkami? Vodke sie pije zeby udezyla do glowy, kazdy to wie - a smakowa ma jedynie dodatkowo zapewnic wlasnie jakis smaczek / lepiej wchodzic (no ale z tym to akurat roznie bywa, ale sa tacy ktorzy lepiej reaguja na smakowa). Moja koleżanka tak pije. Mówi po prostu, że lubi wódkę. Właśnie żadnych smakowych, najczęściej czysta, czasami jakaś żołądkowa, ale nic w stylu żurawinowej finki czy cytrynówek. Bierze taki większy kieliszek (chÓj wie do czego) nalewa, dodaje lodu (jedna kostka) i sączy właśnie drobnymi łyczkami. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ja tak robiłem jak mnie ząb napierdalał, tyle że bez lodu. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 (edytowane) Piłem dzisiaj stocka cytrynowego u to chyba moja ulubiona wódka do tego pekl Maximus i zoladkowa gorzka de lux, które były cy. uhowe, ale Ostatecznie wypiłem czysta z czego jestem bardzo zadowolony Edytowane 9 listopada 2013 przez Qvstra Cytuj
okens 541 Opublikowano 9 listopada 2013 Opublikowano 9 listopada 2013 Ja ostatnio probowalem Three Sixty... Wykonanie butelki cudowne... krysztalowy design niby ekskluzywna karafka do whiskey, czarna etykietka pokryta miekkim w dotyku meszkiem ze srebrnymi napisami a wszytsko w dosyc atrakcyjnej cenie. Ale zawartosc panowie... czysty uran prosto z piekielnych czalusci czarnobyla. Pie** wiecej nie nabiore sie na pseudo ekskluzywne trunki Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Dziki cynamon-nie była zła,moge polecic.Smakowała mi bardziej niż polecany tu orzech laskowy. Trzy zboża-tutaj mam mieszane uczucia jeden kieliszek wchodzil lepiej drugi gorzej i tak na zmianę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Panowie co dziś pijecie? Ja postawiłem na czystego Stocka. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Również czysty Stock i Stock grejfrutowy. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 luksusowa aka kwadraciok, a potem wychleję bez ceregieli wódę innych biesiadników, jak już będą spać Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 za hardkora za pankroka pijmy wszyscy kwadracioka Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Wiśnióweczka domowej roboty i to co będzie w knajpie, chyba Wyborowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi