Opublikowano 31 grudnia 201311 l ale z was hipstery, ja tam kupuje żołądkową gorzką deluxe, w tesco za 17.99 za pół litra wódka jak każda inna, wali w palnik, po co przepłacać? dodam jeszcze ze z 5 lat temu kupiłem żołądkową miętową, tak gładko wchodziła że jeszcze przed północą padłem na ryj w kałuży bełta i tyle było sylwestra
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Jagodzianka na kości tez wali w palnik, a kosztuje dużo mniej. Do it.
Opublikowano 1 stycznia 201411 l ale z was hipstery, ja tam kupuje żołądkową gorzką deluxe, w tesco za 17.99 za pół litra wódka jak każda inna, wali w palnik, po co przepłacać? niewiemalesiewypowiem
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Ja od zawsze piję Żubrówkę z trawą ( no chyba że gospodarz/gospodyni) co innego narzucą. Ale od jakichś 2 lat piję wódkę raczej w wyniku presji osób na imprezach/domówkach. Miałem taką historię że jeden znajomy do dzisiaj się dziwi że przeżyłem xd
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Wlasnie sacze Soplice orzechowa z mlekiem. Polecam, pyszny drin - smakuje jak monte. Taka budzetowa wersja White Russiana.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l własnie żłopie jak świnia żołądkową de luxe z pepsi, polecam, na piąteczek wali aż miło, po co przepłacać?
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Bo yebie guwnianą gorzałą i słabo smakuje zarówno czysta, jak i w drinach.
Opublikowano 31 stycznia 201411 l po trzeciej kolejce nie czujesz różnicy, więc po co przepłacać? Jak Ty nie czujesz to pij sobie co chcesz. Ja mam sprawne kubki smakowe i mogę być nayebany, a i tak czuję, czy piję berbeluchę, czy dobrą wódkę. Jeśli chodzi o driny to mam tak samo.
Opublikowano 1 lutego 201411 l Autor żoładkowa gorzka wali tanią gorzałą i tak też smakuje, omijam szerokim łukiem, wole już pić woltera z Tesko./
Opublikowano 1 lutego 201411 l pije wodke moze 3 razy do roku, nie przepadam za czysta. Jakis czas temu probowalem gruszkowego absoluta i ona jest dla mnie najbardziej znosna, oczywiscie zimna.
Opublikowano 2 lutego 201411 l Polecam Luksusową Dziki Cynamon na dobry smak. Bardzo śliczna. Luksusowa to wódka marynarzy. Bo nie turla się po pokładzie
Opublikowano 7 lutego 201411 l pije wodke moze 3 razy do roku, nie przepadam za czysta. Jakis czas temu probowalem gruszkowego absoluta i ona jest dla mnie najbardziej znosna, oczywiscie zimna. Ogólnie przepadam za gruszkowym, waniliowym oraz mandarynkowym absolutem. Ostatnio pilem białą i paloną żubrówkę i bardzo mi zasmakowały.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l czy wratislavia to cos specjalnego? czy ladna butelka + ex nazwa i juz cena wyzsza?
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l nie jestem koneserem wodki, kilka razy w roku cos tam chlapne, ale lubie smirnoff green apple + sprite. mam jeszcze 0,5l siwuchy. jedni mowia ze dobra, inni ze nie, a ja na pewno nie odczuje roznicy.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l jak ktoś preferuje pić wódke z sokiem albo colą a nie samą to polecam wypróbować zamiast coli/soku jakiś napój izotoniczny typu powerade czy oshee w kolorze niebieskiem drink wtedy wygląda znacznie ciekawiej a i w smaku też jest spoko (nie gryzie sie) teoretycznie też powinno zmniejszać ryzyko kaca, ale nie prowadziłem nad tym badań więc nie wiem czy są jakieś różnice Edytowane 4 kwietnia 201411 l przez Yano