Opublikowano 6 maja 201410 l Tam wcześniej była gadka o uzależnieniu. Wódę piłem wcześniej niż miałem komputer w domu i bardziej się w(pipi)ałem w internet niż picie alkoholu (odziedziczony gen po rodzinie też posiadam)
Opublikowano 7 maja 201410 l Już zaczynam poszukiwania- lubię takie ciekawostki. Jak cenowo wychodzi? Niestety 40pln+. Tania nie jest ale tak delikatnej w smaku wódki to w życiu nie piłem - Finlandia przy niej to hardkor. http://www.ebrowarium.pl/(pipi)ica-p-301.html
Opublikowano 7 maja 201410 l O kurwa, Czarna Wiśnia <333 +1 dobra bo nie tak słodka jak np Soplica wiśniowa.
Opublikowano 7 maja 201410 l Autor Byłem na bałkanach teraz i niestety Rakija/Slivjovica > wódka. Raz że mocniejsze, aromatyczne to na dodatek tańsze
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Od kiedy odkryłem Margota w Lidlu, to z czystą, białą mam się na bakier. Dobre łyski dla biedaków.
Opublikowano 11 sierpnia 201410 l W sobotę piłem. Bardzo przyjemny morelowy smak. Orzeźwiający mimo, że to 38%! Edytowane 11 sierpnia 201410 l przez mclusky
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Dziś próbowałem jedną z nowości smakowych krupnika, śliwkę, smakuje świetnie, można nie zapijać i do tego nie wali chemią. Wypuścili jeszcze wiśnie, orzecha i pigwę, wszystkie mają 32 volty.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Nowa Żołądkowa Gorzka czarna wiśnia pyszna, właściwie bez popijania można by to pić .
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l E tam, te wiśniaki wszelkie są moim zdaniem za słodkie na popijkę. Poza tym są zbyt smaczne, aby je tarmosić czymś dodatkowo. Aleee, o gustach się nie dyskutuję. No, chyba że są chujowe.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Jak ktos lubi bolsa to wczoraj w lidlu kupilem za 39zl 1litr. Niezla cena. W leclercu jest za 50zl litr Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Kiedyś był dobry. Ale nie wiem czy dlatego, że był, czy ja miałem inne wymagania.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Potwierdzam, bols jest slaby i zajezdza i smakuje spirytem. Sprobojcie wodki Alaska - z małej rozlewni, świetna jakość i smak. Do kupienia w Auchan.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l ja zwykle pije żołądkową deluxe, nie znam sie na bolsach, kupilem bo byla promocja
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l A z czym pijesz te wódę? Bo ja to ani czystej, ani w drinach nie lubię, niewódkowy jestem całkowicie.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Żubrówka biała (w sensie czysta, w znaczeniu bez smaku) FTW! Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Shankor
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l O kurwa, jaki smakosz XDDDDDDDDD W sensie, że chujowy. Najgorsza wódka obecnie, pita przez wszystkich i wszędzie.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l A z czym pijesz te wódę? Bo ja to ani czystej, ani w drinach nie lubię, niewódkowy jestem całkowicie. z czym popadnie, zwykle z colą albo pepsi twist, czasem ze spritem, czasem z sokiem pomarańczowym, albo z czarnym frugo. czyli serio z byle czym, wązne żeby troche zabić smak i tyle