szaden 228 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Właśnie popijam Soplicę Pigwową i naprawdę dobra. Szkoda tylko, że taka słodka... Orzech Laskowy>Pigwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Robiłem kiedyś nalewke z pigwy, wyszło pysznie. Smakowało, bo było kwaśne i słodkie i sporo voltów miało, tylko ze względu na smak, nie dało się wypić na raz butelki. Edytowane 9 maja 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 Dokładnie, ja dzisiaj albo jutro zaczynam nową partię Zitron Wutki, pewnie na zlot za miesiąc wezmę chociaż ze 2 butelczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Widział ktoś już Soplicę truskawkową? Uwielbiam truskawki i czekam kiedy u mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Dziś widziałem właśnie i zastanawiałem się jak smakuje.Jakoś nie pasi mi truskawka do wódki.No ale kto wie. Była w zwykłym sieciowym sklepie na wiosce. Hitpol bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 A ja po Tesco i Kauflandzie szukam i nie ma Piłem kiedyś zagraniczną, była słaba, ale smak ok. Tylko z czym to pić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Widział ktoś już Soplicę truskawkową? Uwielbiam truskawki i czekam kiedy u mnie będzie Piłem i polecam, z nowości próbowałem jeszcze poziomkę z absolwenta, to już jednak syf. Jedno i drugie ma aromat owoców, ale absolwent wali chemią, no ale soplica to soplica. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) z tych owocowych ostatnio piłem Krupnik pigwowy i mi dużo bardziej smakował od Soplicy, nie był tak słodki, nie robiło się niedobrze po paru łykach, bardziej wytrawny i jeszcze Żołądkowa z Figą pyszna Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Kto juz probowal STOCKA gazowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 GAZOWANA WÓDKA xd Nieźle, dzięki za cynk, nawet nie wiedziałęm, że jest coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Tez sie zdziwilem, w Kauflandzie na nia trafilem. Walnąłbym bym kielicha na spróbowanie ale czekam az kumpel kiedys wpadnie a nie chce zeby wygazowała Wyglada tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Gdyby bylo mnie stac, pilbym ja codziennie. Cudo. Z ziemniaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 no z 5 dyszek trzeba dac za 0,7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Potwierdzam dobra wódeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Jest przede wszystkim delikatna i smaczna, lagodnie wchodzi nawet bez popity, nie uderza chuyowym odorem jakiegos krupnika czy innej zoladkowej deluxe Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Ktoś tu kiedyś pisał, chyba Milan, że jeżeli wódka ci smakuje, to nie jest dobrze. Wódka ma sponiewierać, a nie smakować. Dawno nie piłem wódki:( Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 grzybiarz ma racje, nie obraz sie Farmeros ale jak Ci zle po krupniku albo zoladkowej co 90% Polakow to pije i ma sie dobrze to nie nadajesz sie do wodki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Nienawidzę wódki. Rzeczy, które po niej robiłem... nie nadają się nawet na publikację na tym forum. Pić to trza umić. Nie bardzo umiem. Zresztą (pipi)ę głupoty, wybaczcie, ale się przeziębiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 polecam zyrtec + gripex na grype. najlepiej jak o zyrtecu zapomniales. 27 godzin snu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 na grypę powinno się brać czystą witamincę C, 1 gram na każde 10kg wagi ciała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 polecam zyrtec + gripex na grype. najlepiej jak o zyrtecu zapomniales. 27 godzin snu. ? Śpię całymi dniami, oczywiście z przerwami na obowiązkowe check-iny na forum. Przeziębiłem się. Ale siemka, wózek, kopę lat. :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Gdyby bylo mnie stac, pilbym ja codziennie. Cudo. Z ziemniaka. Potwierdzam, aczkolwiek cena potrafi sponiewierać. Dlatego w wersji budżetowej polecam inne ziemniaczane: Luksusową albo nową Wyborową. Równie dobre, równie fajnie wchodzą a i głowa potem tak nie trzepie. Na pewno trzeba się wystrzegać wszelkich wynalazków w stylu czystych Soplicy, Krupnika czy Stocka, masowe goowna z proszku (tak, tanie wódki robi się z proszku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Nooo, jakby nie patrzeć, to najwięcej z czystych w życiu wychyliłem Luksusowej. W życiu bym złego słowa nie powiedział Piłem tego Baczewskiego niedawno, klasa. Bardzo delikatnie się przelewa przez przełyk. Ale cena trochę jednak robi, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 O ile dobrze wczoraj spojrzałem, we Freshu jest okazja na 2 Jagery za 80pln Cytuj Odnośnik do komentarza
OrofarMax 31 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Co sie dzieje z Bols Blue? Jest jeszcze? Ostatnio chodzilem po Kauflandzie gdzie 1/4 marketu to alkohole i tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi