Opublikowano 28 listopada 20159 l Jakieś limitowane edycje wyborowej widziałem, polska pszenica i polski ziemniak czy jakoś tak? pił ktoś?
Opublikowano 28 listopada 20159 l Nawet tego nie kupuj, szanuj się. nie znasz mojej sytuacji. no i jest fuck up, półtora litrowy Grants jest za 79,90 a 1,75 litra czerwonego jasia wędrowniczka jest za 109zł. up date 1,75 litra jasia wędrowniczka w carrefur 99,90zł ale za to nabyłem białego Jim beam litrowego za 49,90 s(pipi)ysyny Edytowane 28 listopada 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 listopada 20159 l Autor Nawet tego nie kupuj, szanuj się. nie znasz mojej sytuacji. no i jest fuck up, półtora litrowy Grants jest za 79,90 a 1,75 litra czerwonego jasia wędrowniczka jest za 109zł. up date 1,75 litra jasia wędrowniczka w carrefur 99,90zł ale za to nabyłem białego Jim beam litrowego za 49,90 (pipi) gdzie ten jim beam? w kerfie? biere.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Jakieś limitowane edycje wyborowej widziałem, polska pszenica i polski ziemniak czy jakoś tak? pił ktoś? Pszenica jak pszenica, ot wódka, ale na plus, że siary nie ma jak w Absolwentach czy innych Krupnikach. Ziemniak to lepszy deal, łagodne i gładkie, wchodzi jak masło bez popity, dobry rywal dla Baczewskiego.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Wódka z biedronki. Nigdy więcej. Tylko normalne sklepy. Może się trafić czasem coś lepszego w smaku ale generalnie alkohole są gorsze, jak ktoś nie czuje różnicy to ma coś z kubkami smakowymi, ewentualnie jara za dużo fajek.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l beka z kupowania wódki w sklepie, ja se ide do sąsiadki i kupuje prawilne 0.5 za 15zł samogonki i też trzepie w mózg. po ch.uj przepłacać?
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Ja citron vodka ze spirytusu 22 ziki / litr bądź z bimbru od kumpla co go w Bielsku Białym robi.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Znacie jakieś sklepy z dobrym asortymentem i cenami? Najlepiej w Warszawie, ale może też być poza jeżeli da radę ogarnąć wysyłkę. Szukam Angostury Bitters i jakiegoś bourbona do tego: Buffalo Trace, Bulleit może Jim Beam Rye
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Tych powyższych nie widziałem, ale w Biedrze jest Żołądkowa Deluxe i Golden Loch.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Bulleita idzie dostać w makro, a trafiał się też po zwykłych sklepach z alko. W WWA to raczej wszystko trafisz gdzieś na miejscu i taniej niż internetowo, ale w razie czego http://www.sklep-domwhisky.pl/ ma dość dobre ceny. Będziesz trzaskał Manhattany ? Edytowane 17 grudnia 20159 l przez messer88
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Old fashioned, strasznie mi zasmakował. Ten dom whisky widziałem, ceny faktycznie dobre, ale boję się, że nie zdążą przysłać do świąt. O makro w sumie nie pomyślałem
Opublikowano 17 grudnia 20159 l nalewka cytrynowa przygotowana, teraz niech sie kilkanascie dni przegryza i akurat bedzie do degustacji w okresie swieteczno-noworocznym
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Skitelsówka wyszła bardzo okej a zaraz idę rozlewać Kukułkówkę bo butelczynek.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Tak myślę co to kupić na święta co by z ojcem i bratem wypić i padnie chyba na Nemiroff, są w biedrze ale nie wiem czy to nie jakieś gorszego sortu. Poleca ktoś może? Zastanawiam się też nad Starą Kurwicą ale to może być za mocne. ;/
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Tak myślę co to kupić na święta co by z ojcem i bratem wypić i padnie chyba na Nemiroff, są w biedrze ale nie wiem czy to nie jakieś gorszego sortu. Poleca ktoś może? Zastanawiam się też nad Starą Kurwicą ale to może być za mocne. ;/ nemiroffa pilem 2 smaki zurawinowa i pikantna pierwsza moge bardzo polecic, wchodzila bez zapojki, druga troche sadomaso, nadawalaby sie na base do sosu majonezowego dla Yanusza.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Wczoraj piłem na śledziku wyborową pszenica, jest za(pipi)ista, brać i walić w święta. Jest jeszcze ziemniak ale ponoć syf.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l ja tam zadnej vody od siebie nie potrafie rozroznic Ja mam to samo, może jak jest jakaś "smakowa", to wyczuję różnicę, ale tak? W sumie wutka ma sponiewierać, a nie smakować
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Wódka nawet dobrze schłodzona jak jest lipna w smaku to złooooo. Wóda potrafi być mdła w smaku, mnie osobiście cofać. Picie takiej nawet pod dobre żarcie to katorga. Wódeczka ma być jak woda, wchodzić podobnie i nie odrzucać chamsko.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l ja tam zadnej vody od siebie nie potrafie rozroznic W sumie wutka ma sponiewierać, a nie smakować Ja pier.dolę, największa bzdura zaraz po 'o gustach się nie dyskutuje'.