Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 864
  • Wyświetleń 90,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @bluber O ile w wielu kwestiach się zgadzam, tak sączenie flaszki samemu może i jest dekadenckie (ciekawostka: dekadentyzm przypada na czasy, gdzie problem z alkoholem był ogromny), ale ja wciąż nie

• dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek, pijacy tylko czysta wodeczke. to takie slowianskie. tyle ze przepije cie pierwszy lepszy gimnazjalista z ukrainy. niech zgadne- zazwyczaj chlejesz na u

• Smakowe to mój żywioł, po drugiej zmianie pracy w korpo często z kumplem bierzemy po secie. A więc Yakubu jak wspomniał kes, pigwa, do tego orzech z naciskiem na laskowego, śliwka oraz jagoda. Choć na

Opublikowano

Jak nie potraficie rozróżnić smaku Krajowej, a Wyborowej, to wam współczuję kubków smakowych. 

Opublikowano

Panowie, jako że na co dzień jestem wywrotowcem, (...) świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem, ale nadarzy się okazja do wypicia z dawno niewidzianymi znajomymi to chciałbym zaserwować jakieś lepsze 40%. Co polecacie?

Opublikowano

Belvedere, Wyborowa, Baczewski.

Opublikowano

Rozi niby patriota, a żadnej polskiej wódki nie poleca. Rotmistrz Pilecki nie byłby zadowolony.

Opublikowano

Na tę okazję prawdziwie Polska Wódka wjeżdza na stół "Pan Tadeusz" mniam mniam.

Opublikowano
  W dniu 24.12.2015 o 13:08, chmurqab napisał(a):

Dzięki, 2x 0,5 Baczewskiego kupione.

To jest austriacka firma.
Opublikowano
  W dniu 24.12.2015 o 15:54, krupek napisał(a):

Rozi niby patriota, a żadnej polskiej wódki nie poleca. Rotmistrz Pilecki nie byłby zadowolony.

To, że teraz te wódki są produkowane w innych krajach, czy przez inne koncerny, to nie znaczy, że nie są polskie. 

A z tanioszek to Żytnia maj fejwryt.

Opublikowano

No to trochę jak mówić, że Biedronka to polski sklep.

Opublikowano

Kur.wa, wiadome jest, że większe koncerny wykupują mniejsze, chociażby robili najlepszą wódkę na świecie, tak już jest w naszych czasach.

Masz jakąś sekretną misję przypier.dalania się do mnie Paweł ostatnio, czy co?

Opublikowano

Nieeee, Kamil, ja po prostu lubię się mądrzyć i dowci.pkować.

Opublikowano

Zdecydowałem się i ostatecznie postawiłem tego klasycznego Nemiroffa na stół. Polecam serdecznie.

Zaraz po nim był Krupnik czysty, na następny dzień Soplica ale nic się nie równało z Nemiroffem.

Opublikowano

No Krupnik to się nie równa z moim moczem nawet. Masówka, jak Żołądkowa Deluxe (jej kolorowe odmiany są najlepsze, a jej ruda odmiana jest klasyką), Żubrówka Biała (BOŻE SZATANIE BUDDO NIE). 

Opublikowano

Najczęściej piję właśnie Krupnika, Żołąkową deluxe i żubrowkę białą. Pyszotka.

Opublikowano

Kupiłem wreszcie Wyborową Polska Pszenica oraz Polski Ziemniak, i może w sylwestra będzie testowanie.

Opublikowano

Pszenica całkiem spoko, kumplowi nawet tak zasmakowała, że walił ją bez popity :) Ziemniak niespecjalnie mi podszedł i chyba nie jestem w tej kwestii wyjątkiem.