Opublikowano 22 grudnia 20159 l Rozi smakosz, pewno po każdym kielichu jest w stanie określić z jakiego województwa było zboże z którego zrobiono wódkę. "yhym tak, zachodnie regiony lubelszczyzny!"
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Jak nie potraficie rozróżnić smaku Krajowej, a Wyborowej, to wam współczuję kubków smakowych.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Panowie, jako że na co dzień jestem wywrotowcem, (...) świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem, ale nadarzy się okazja do wypicia z dawno niewidzianymi znajomymi to chciałbym zaserwować jakieś lepsze 40%. Co polecacie?
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Rozi niby patriota, a żadnej polskiej wódki nie poleca. Rotmistrz Pilecki nie byłby zadowolony.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Na tę okazję prawdziwie Polska Wódka wjeżdza na stół "Pan Tadeusz" mniam mniam.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l W dniu 24.12.2015 o 13:08, chmurqab napisał(a): Dzięki, 2x 0,5 Baczewskiego kupione.To jest austriacka firma.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l W dniu 24.12.2015 o 15:54, krupek napisał(a): Rozi niby patriota, a żadnej polskiej wódki nie poleca. Rotmistrz Pilecki nie byłby zadowolony. To, że teraz te wódki są produkowane w innych krajach, czy przez inne koncerny, to nie znaczy, że nie są polskie. A z tanioszek to Żytnia maj fejwryt.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Kur.wa, wiadome jest, że większe koncerny wykupują mniejsze, chociażby robili najlepszą wódkę na świecie, tak już jest w naszych czasach. Masz jakąś sekretną misję przypier.dalania się do mnie Paweł ostatnio, czy co?
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Zdecydowałem się i ostatecznie postawiłem tego klasycznego Nemiroffa na stół. Polecam serdecznie. Zaraz po nim był Krupnik czysty, na następny dzień Soplica ale nic się nie równało z Nemiroffem.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l No Krupnik to się nie równa z moim moczem nawet. Masówka, jak Żołądkowa Deluxe (jej kolorowe odmiany są najlepsze, a jej ruda odmiana jest klasyką), Żubrówka Biała (BOŻE SZATANIE BUDDO NIE).
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Najczęściej piję właśnie Krupnika, Żołąkową deluxe i żubrowkę białą. Pyszotka.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Kupiłem wreszcie Wyborową Polska Pszenica oraz Polski Ziemniak, i może w sylwestra będzie testowanie.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Pszenica całkiem spoko, kumplowi nawet tak zasmakowała, że walił ją bez popity Ziemniak niespecjalnie mi podszedł i chyba nie jestem w tej kwestii wyjątkiem.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l żołądkowa o smaku czarna wiśnia - idzie bez popijania na ciepło. Polecam!