raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Walę właśnie Rudą i jest to najlepsza wódka świata. Potwierdzam tą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Próbowałem kilku whiskaczy (bo rozumiem, że o tym mówicie) o różnych cenach, ale niestety, nihuhu nie trawię tego. Smakuje to dla mnie spaloną oponą - nie zostanę jednak koneserem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Nie wiem co Cię skłoniło do myślenia, że student-konsolomaniak miałby wydać więcej niż 20 zł na alkohol zamiast na gierki i inne rozrywki. Oczywiście chodzi o: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 No fakt, zapomniałem już dawno o dylematach typu Heavy Rain vs Whiskey Dzięki za wyjaśnienie sytuacji, zawsze miałem wewnętrznego hejta do Roziego widząc jak chwali "rudą", gdy tak bardzo nie lubię smaku whisky. Jeśli to jednak znaczy "żołądkowa gorzka" to jak najbardziej na propsie. Może jutro sobie kupię, dziś po tostach i dwóch piwach limit kaloryczny wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) ja już nie pamiętam smaku zwykłej żołądkowej gorzkiej, chociaż pamiętam że pare lat temu żołądkowa miętowa wchodziła mi tak gładko że padłem przed sylwestrem ;p od paru miesięcy pije żołądkową deluxe - czyli zwykłą "białą" wersje, ma neutralny smak który nie gryzie sie z colą czy sokiem w przeciwieństwie do kolorowych (ale miętowa jak sie pija ją samą to serio wchodzi jak masło) btw serio ponownie polecam niebieskiego powearde jako rozcieńczacz do wódki, piękny niebieski drink, w smaku prawie nie czuć wódy, można się tym nieźle zrobić Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Yano, a czym się dzisiaj porobiłeś ;D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 żołądkowa deluxe, ale w sumie to dopiero zaczynam kurde jak sie dużo pije to okazuje sie że pół litra czystej nie daje takiego efektu jak kiedyś dawały 3 piwka.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Nie wiem co Cię skłoniło do myślenia, że student-konsolomaniak miałby wydać więcej niż 20 zł na alkohol zamiast na gierki i inne rozrywki. Oczywiście chodzi o: nie ma gorszej wódki nie ma też gorszej kombinacji niż dzienny studenciak jarający się rudą. Taka kombinacja od razu mi się kojarzy z nieśmiesznymi kucami z akademika "cho podjierdolimy mu parówki z lodufki xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 że niby w akademiku gdzieś w lodówce leżałoby mięso lub jego pochodna, masz Ty rozum i godność człowieka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) je.bać wódę, tylko łycha. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 łychą to ja jem zupe wkurzają mnie cwaniaczki co myślą że jak raz wypiły "łiski" i już są panami, enjoy your kac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ja nie mam problemu bo pije wszystko.Oczywiście z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 łychą to ja jem zupe wkurzają mnie cwaniaczki co myślą że jak raz wypiły "łiski" i już są panami, enjoy your kac... w życiu nie miałem kaca po łiski. po wódzie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Nie wiem co Cię skłoniło do myślenia, że student-konsolomaniak miałby wydać więcej niż 20 zł na alkohol zamiast na gierki i inne rozrywki. Oczywiście chodzi o: nie ma gorszej wódki nie ma też gorszej kombinacji niż dzienny studenciak jarający się rudą. Taka kombinacja od razu mi się kojarzy z nieśmiesznymi kucami z akademika "cho podjierdolimy mu parówki z lodufki xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" Ale ty jesteś kur.wa głupi faktycznie XDDD I kuce-studenci nie jarają się Rudą, tylko cytrynówką. Ruda jest dla nadludzi, więc rozumiem, że może ci nie smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Nie cierpię wódki i nie wiem jak można to góvno pić z własnej woli nie będąc nastolatkiem, ale przy whisky wódka wydaje się być wyjątkowo smacznym napojem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Wczoraj znajomi przyszli, przynieśli czystą Żytnią... i o (pipi)a, zaje.bista była! Pięknie wchodziła, nie paliła zbytnio, muszę jeszcze raz jej spróbować, na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Dla mnie czysta żytnia to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Piłem żytnią w sylwestra. Nic nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 dla mnie ruda jest najlepsza. z sokiem japkowym albo sprajtem moge pic litrami. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Ja nie mam problemu bo pije wszystko. Oczywiście z umiarem. O to tak jak ja tylko z umiarem gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 z whisky za ok 40zl bardzo polecam tą po prawej: zero kaca, bardzo delikatny smak Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 To jest 0,5 czy 0,7? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 To jest z Lidla łycha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Tak w Lidlu jest. Jak ktos nie jest maniakiem whiskey to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 ponawiam pytanie - połówka to czy 0,7? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi