marcin_N 61 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Żółądkowa Gorzka Miętowa <3 prócz tego wszystkie lubelskie smakowe, a z popitą ostatnio mi smakowała śliwowica co ze słowacji przywiozłem. Jeszcze szarlotka dobra jest Mam jeszcze na stanie Absintha 70stopniowego, ale za bardzo nie wiem jak się za niego zabrać. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 kiedys luksusowa i smirnoff teraz wzg. co do posta lmz- sorry, ale statystyczny niemiec dzisiaj wygryza statystycznego polaka w piciu wodki- czasy sie zmienily, polska wcale nie jest w europejskiej czolowce picia wodki, to nie PRL. wg badan forbes'a z 2008 r. ranking "najwiekszych pijakow europy" polska NIE znajduje sie nawet w pierwszej 15. chodzi tu raczej o ogolne trunki- nie wodki, jesli ktos moze, niech znajdzie. co jak co to daje do myslenia, wcale nie jestesmy takimi kozakami jak nam sie wydaje- pijac z ukraincem polak odpada, gdy ukrainiec zaczyna "cos" czuc. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 ale ukrainiec to rosjanin, a rosjanin to wiadomo, może Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Tutaj te badania Forbes'a : http://www.forbes.com/2008/08/07/alcohol-drinking-countries-forbeslife-drink08-cx_vr_0807europe.html i ranking http://www.forbes.com/2008/08/07/alcohol-drinking-countries-forbeslife-drink08-cx_vr_0807europe_slide_2.html?thisSpeed=30000. Ale ranking taki sobie, bo w takim Luksemburgu raczej nie piją tyle co w Polsce. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) ponawiam apel ze brana jest ogolna statystyka picia alkoholu a nie tylko wodki, wiec ma to sie troszke nijak niz do stricte tematu. Edytowane 7 października 2010 przez Najtmer Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Fakt , moim zdaniem w Niemczech pije sie zdecydowanie więcej browarów niż u nas, no ale u nas za to więcej wódy . Tak mi sie wydaje Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 no wlasnie chodzi o to ze w niemczech zaczyna sie pic coraz wiecej vudy. z finami tez juz przegrywami w na(pipi)kowych czempionszipsach. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 8 października 2010 Autor Opublikowano 8 października 2010 co jak co to daje do myslenia, wcale nie jestesmy takimi kozakami jak nam sie wydaje- pijac z ukraincem polak odpada, gdy ukrainiec zaczyna "cos" czuc. Nieprawda, w tym roku byłem na ukrainie z kumplami udało się przepic rusków, ukraińców i białorusinów Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 napewno piliście alkohol? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 października 2010 Autor Opublikowano 9 października 2010 nie na niby Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 No bo przecież ilość alkoholu który człowiek może wypić jest zależny od obywatelstwa :potter: Nie wiedzieliście? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 a co w przypadku np zmiany obywatelstwa? Przeklada sie to od razu? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Lubię vodkę, najlepiej czystą (Bols, Żołądkowa De Luxe), choć smakowymi też nie pogardzę. Z kolorowych preferuję Żubrówkę, Sobieski Mandarynka, Żołądkowa Miętowa (bez przepity oczywiście) i Cytrynówkę Lubelską. Mam ostatnio ochotę na jakąś żurawinówkę. Możecie coś polecić? Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 TY DAŁNIE, MASZ 15 LAT, IDŹ SPAĆ, BO RANO DO KOŚCIOŁA WSTAJESZ. NO CO ZA GŁUPEK, NIE DOŚĆ, ŻE GRUBY I CHODZI W ODBLASKOWYCH NAJKACH, TO JESZCZE CHCE PIĆ WÓDKĘ. NO (pipi)A. EJ. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 TY DAŁNIE, MASZ 15 LAT, IDŹ SPAĆ, BO RANO DO KOŚCIOŁA WSTAJESZ. NO CO ZA GŁUPEK, NIE DOŚĆ, ŻE GRUBY I CHODZI W ODBLASKOWYCH NAJKACH, TO JESZCZE CHCE PIĆ WÓDKĘ. NO (pipi)A. EJ. Marne prowo, Błażeju. Do nauki się lepiej weź, bo egzamin w kwietniu. Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Lubię vodkę, najlepiej czystą (Bols, Żołądkowa De Luxe), choć smakowymi też nie pogardzę. Z kolorowych preferuję Żubrówkę, Sobieski Mandarynka, Żołądkowa Miętowa (bez przepity oczywiście) i Cytrynówkę Lubelską. Mam ostatnio ochotę na jakąś żurawinówkę. Możecie coś polecić? raczysz chyba żartować Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 ja nawet smakową przepijam bo jestem słaba ci.pa w tym względzie. linczujcie mnie. a w ogóle to już nie tykam wódy, bo po wódzie były rozróby, hehe <raper>. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Lubię vodkę, najlepiej czystą (Bols, Żołądkowa De Luxe), choć smakowymi też nie pogardzę. Z kolorowych preferuję Żubrówkę, Sobieski Mandarynka, Żołądkowa Miętowa (bez przepity oczywiście) i Cytrynówkę Lubelską. Mam ostatnio ochotę na jakąś żurawinówkę. Możecie coś polecić? raczysz chyba żartować Może się mylę, ale kiedy ją ostatni raz piłem (Sylwester) to była wporzo. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) Ale sylwester był prawie rok temu. Co ty robisz w weekedny Edytowane 10 października 2010 przez canabis 1 Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 No napisał, że JĄ pił ostatnio w sylwestra, a nie że pił ostatnio w sylwestra. Czytaj ze zrozumieniem. Mi osobiście też jakoś te smakowe nie podchodza, wolę czystą. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 no na moje Bols jakieś dwa lata temu był zajebisty, ale teraz to jest taka słaba melinówa. smakowej jakoś nigdy nie piłem. ogólnie ostatnio jakoś prawie wogóle nie piję wódki, całe wakacje zleciały na siarkofrutach i browarach. Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Żołądkowa miętowa- znakomita Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Bols dla mnie jest na równi ze Starogardzką i to nie jest bynajmniej żaden komplement. 1 Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Tylko TA! ale Cytrynówka robiona ze spiryta lepsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi