Opublikowano 17 października 20159 l grzybiarz ma racje, nie obraz sie Farmeros ale jak Ci zle po krupniku albo zoladkowej co 90% Polakow to pije i ma sie dobrze to nie nadajesz sie do wodki W sumie racja, po co wogle pic alkohol, tymbardziej wysokoprocentowy, fuj
Opublikowano 17 października 20159 l na weselu mialem bols platinium, nie narzekalem, wtedy jeszcze taki znany nie byl i goscie sie jarali ladna butelka musze skosztowac ta z ziemniaka jak tak chwalicie ze smakowych od lat wierny finlandii zurawinowej, jeszcze czasem wypije soplice orzech laskowy ale to w mikro ilosciach na lepszy sen bo w wiekszych tego strawic nie umiem, taki cukiereczek
Opublikowano 17 października 20159 l w auchanie tez, bylem 2h temu na zakupach i wlasnie degustacja z zonka sie odbywa MESJASZ - jak moja panna pije kielona i nie chce popipy to jest to mesjasz po prostu
Opublikowano 17 października 20159 l o (pipi)a, ale cena. Jutro lece! Piounufke wypuścili też, ale skonczyl sie rzut bardzo szybko, nigdzie nie mogę upolować.
Opublikowano 17 października 20159 l No nawet na FB się chwalili, że im zeszło na pniu i dopiero będą nowa partię robić. Jedynie jeżynowa im nie wyszła.
Opublikowano 17 października 20159 l Też ich polubiłem Widziałem stocka gazowanego w sklepie dziś. Balem się kupić, bo to przeczy idei wódki. Każdy kielon to paw przecież, a stocka zwykłego nie lubie. Jednak chyba się nie oprę i o(pipi)ie jednego. Trudno poświęcę dzień na kaca.
Opublikowano 17 października 20159 l Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Tzn. ogólnie rzecz chwytając i tak na ogół piję wódkę z colą, więc teoretycznie co za różnica. Ale z drugiej mańki, sama w sobie gazowana wódzianka jakoś nie chce się odbić czymś pozytywnym na moich odczuciach smakowych.
Opublikowano 18 października 20159 l Szybciej się nayebiesz ot i co. Może być przełom w kwestii ekonomiczności upijania się "Krystyna, yebne se szklankę i już żem uyebany hehe a normalnie to dwie mi czo byo".
Opublikowano 6 listopada 20159 l No dobra. Pierwsze 25CL za mną. Cóż mogę powiedzieć. Pierwsze otwarcie ciekawe, bo wylatujący gaz daje niezłe je.bnięcie wódą. Co dalej? Dalej jest mniej ciekawie. Za Stockiem nigdy nie przepadałem, a tu mamy mix Stocka z wodą gazowaną, dosłownie. Minus 2,5%, czyli 37,5%. Ciekaw jestem z czego wynika to. Wódka delikatna, gaz na końcu parzy w gardło. Akord serca... pszenica. A to nie ta recenzja.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Zakochałem się w nowych Żubrówkach. W sumie to w jednej, tej z pędami sosny. Fajna, niemdląca nuta, trochę jak syrop na kaszel Liście klonu za słodkie, trochę jak orzech soplicy. A tej kory dębu nie mogę coś trafić Wszędzie gdzie są nowe, to tej nie ma, nie wiem czy tak schodzi czy o co cho.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Zrobiłem nowy rodzaj masorzówki, tym razem na bazie i teraz trzymajcie kciuki aby wyszło coś z tego. Jeszcze nie udało mi się spierdolić wutki, ale zawsze przede mną ten pierwszy raz
Opublikowano 27 listopada 20159 l Ale jak robiles? Wedlug kolorow czy wszystkie razem zalales? Mi cos swita, ze chyba juz pedziles skitelsowke i nawet filmik z plejem nakreciliscie.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Skitelsówki jeszcze nigdy, a co do koloru to pomarańczowy wyszedł z połączenia wszystkich.
Opublikowano 27 listopada 20159 l masorz robił wutke z krówek chyba na filmiku, ale nie dam głowy. ponoc 1,5 litra (tak półtora litra xd) czerwonego jasia wędrowniczka w tesco za 79,90zł, za godzinkę będe to sprawdzę