Siara_iwj 4 138 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) "Palikotką" się strułem do nieprzytomności po pierwszej wypłacie w życiu i do dzisiaj mam wstręt Z wódek nie pogardzę FInlandią, Gorbachevem i Smirnoffem, wszystko limetkowe najlepiej. Edytowane 13 października 2010 przez Siara_iwj Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Wodka jest piekna. Ogolem trawie wszystko, no ale big love dla zoladkowej, ruda to poezja. Mietowej nie da sie pic dluzej na naj,ebkach, przynajmniej w moim przypadku. Tylko ruda wchodzi w gre, czysta de luxe od biedy, tez dobra. Miodowa jest fajna w opcji soczek bananowy, jakis plasterk cytryny czy czegos i pare kostek lodu. Mozna pic do obiadu, hoho Na drugim miejscu w moim osobistym rankingu jest "polska wódka", pije sie to u nas na potege. Destylowana ze zboza. Schlodzona musowo, bo ciepla jak wiadomo lipa. W sumie od czasu do czasu lubie napic sie balsamu pomorskiego <ok> Trunek ciezko dostepny na ziemi lubuskiej, ale bardzo mily w smaku. Ogolem nie wiem, jak mozna miec wstret do alkoholi. Nachlalem sie pare razy do nieprzytomnosci roznymi trunkami i z checia do nich wracam po czasie, nie mam jakichs moralnych oporow ;( Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 wodka to zdradliwa kur.wa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Trzeba lać ją w ryj. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Trzeba lać ją w ryj. Ta, a ona cię na ziemię. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Wypiłem niedawno na kaca setke soplicy-orzech laskowy, z polecenia sklepikarza. Czołówka wódek jakie piłem , genialny smak Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Jaka jest najlepsza żurawinówka? Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Nemiroff! jeszcze z papryką mega pyszny Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Balsam pomorski ;d BTW Smirnoff w tesco za 17zl Cytuj
Desser 35 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Naszej ekipie ostatnio siadł Sobieski - jak tu się z Brusem Łilisem nie napić, skoro się z pudełka tak dobitnie patrzy? ;D Ogólnie rzecz biorąc teraz lepsza wódeczka od Czystej De Luxe, która na przestrzeni ostatniego roku, przynajmniej w moim mniemaniu, się mocno schrzaniła. Ruda za to będzie mi się tylko i wyłącznie z Mazurami będzie kojarzyć Muszę w końcu wypróbować te Lubelskie wynalazki, z racji że wszystko co z Lublina to na razie dobre jest (i Palikotówki, i wszystkie lubelskie piwa na rynku) Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Nemiroff! jeszcze z papryką mega pyszny pilem oba na ich ojczystej ziemii- o ile zurawina jest mega lajtowa (no ale 20% mowi samo za siebie), tak ta paprykowa suka jest mega srednia, w ryju masz posmak jakbys zjadl kilogram pieprzu, bez popity lub nawet samego chleba daleko nie zajedziesz. niedawno sprobowalem tej polecanej wszedzie cytrynowki lubelskie- genialne to masakrycznie, choc dziwne ze po obaleniu prawie calej polowki znajdujesz sie gdzies pomiedzy podpity (3 piwa) a hmm lekko na(pipi)any (polowka czystej na dwoch, moze troche wiecej). ogolnie nie jestem typem wyjadacza, znam swoje mozliwosci i nie staram sie pic wiecej niz 0,3 czystej na glowe. wole pamietac wszystko i panowac nad soba, nie (pipi)ac sie na ryj co rusz i robic z siebie posmiewisko. ogolnie zbrzydl mi czysty alkohol i od dluzszego czasu pilem te wszystkie zoladkowe gorzkie i jej podobne (balsam kresowy spoko, tanszy niz pomorski a smakuje tak samo) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (edytowane) chleje sie wóde a nie jakies pedalskie cytrynowe i zurawinowe pomyje kur.wa. Ma palic w ryj bo to wódka jego mać, i nie narzekac. Edytowane 31 grudnia 2010 przez zduniacz Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Kupilem dzisiaj takie cudo: Ciekawe czy dobre Cytuj
suli 0 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Ja tam polecam wódkę wyborową ,naprawdę bardzo dobra . Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Ta zubrowka biala nic specjalnego, nie wiem czym sie jaraja ludzie. Ostatnio grana wciaz jest ruda i tego sie trzymam, narazie lepszej wódy nie pilem <ok> Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Mój faworyt to: Wczoraj to z ojcem popijałem. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 1 stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj wypiliśmy z 6 rodzajów wódki i finlandia znowu okazała się scierwem, totalnie mi nie wchodziła, była nieprzyjemna i bardzo źle się ją piło, przesiedliśmy się na smirnoffa który był kozacki a potem na żołądkową gorzką która mimo że się opuściła, nadal trzyma jako taki poziom. Btw opiszę ktoś wrażenia z tej nowej żubróweczki? Edytowane 1 stycznia 2011 przez standby Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Btw opiszę ktoś wrażenia z tej nowej żubróweczki? IMO zwykla czysta wodka, ale ja tez smakoszem zadnym nie jestem totez sie pewnie i nie znam Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 finlandia blackcurrant extra posmak, lagodna, smaczna. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Kupilem dzisiaj takie cudo: Ciekawe czy dobre musi byc! jak cos co ma w logo żubra może buc niedobre? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) chleje sie wóde a nie jakies pedalskie cytrynowe i zurawinowe pomyje kur.wa. Ma palic w ryj bo to wódka jego mać, i nie narzekac. dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek, pijacy tylko czysta wodeczke. to takie slowianskie. tyle ze przepije cie pierwszy lepszy gimnazjalista z ukrainy. niech zgadne- zazwyczaj chlejesz na umor, nie potrafisz odmowic kieliszka bo sie boisz ze cie od pizd wyzwa a potem siejesz przypaly, po ktorych bezwstydnie potrafisz napisac takiego farmazona. Edytowane 1 stycznia 2011 przez Najtmer 3 1 Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) No sieje przypały, ale takiego jak twoim starym to mi sie jeszcze nie udało. a w og.óle to spierdalaj Edytowane 1 stycznia 2011 przez zduniacz 2 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 1 stycznia 2011 przez Najtmer Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 stycznia 2011 Od kiedy to wyznacznikiem tego ile się wypiję jest obywatelstwo, jak już pisałem ukraińców i rusków udało mi się upić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi