Skocz do zawartości

Wódka

standby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

"Palikotką" się strułem do nieprzytomności po pierwszej wypłacie w życiu i do dzisiaj mam wstręt :yucky:

Z wódek nie pogardzę FInlandią, Gorbachevem i Smirnoffem, wszystko limetkowe najlepiej.

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano

Wodka jest piekna.

Ogolem trawie wszystko, no ale big love dla zoladkowej, ruda to poezja. Mietowej nie da sie pic dluzej na naj,ebkach, przynajmniej w moim przypadku. Tylko ruda wchodzi w gre, czysta de luxe od biedy, tez dobra. Miodowa jest fajna w opcji soczek bananowy, jakis plasterk cytryny czy czegos i pare kostek lodu. Mozna pic do obiadu, hoho

Na drugim miejscu w moim osobistym rankingu jest "polska wódka", pije sie to u nas na potege. Destylowana ze zboza. Schlodzona musowo, bo ciepla jak wiadomo lipa.

W sumie od czasu do czasu lubie napic sie balsamu pomorskiego <ok> Trunek ciezko dostepny na ziemi lubuskiej, ale bardzo mily w smaku.

Ogolem nie wiem, jak mozna miec wstret do alkoholi. Nachlalem sie pare razy do nieprzytomnosci roznymi trunkami i z checia do nich wracam po czasie, nie mam jakichs moralnych oporow ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naszej ekipie ostatnio siadł Sobieski - jak tu się z Brusem Łilisem nie napić, skoro się z pudełka tak dobitnie patrzy? ;D Ogólnie rzecz biorąc teraz lepsza wódeczka od Czystej De Luxe, która na przestrzeni ostatniego roku, przynajmniej w moim mniemaniu, się mocno schrzaniła. Ruda za to będzie mi się tylko i wyłącznie z Mazurami będzie kojarzyć ;)

Muszę w końcu wypróbować te Lubelskie wynalazki, z racji że wszystko co z Lublina to na razie dobre jest (i Palikotówki, i wszystkie lubelskie piwa na rynku) :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nemiroff!

jeszcze z papryką mega pyszny

pilem oba na ich ojczystej ziemii- o ile zurawina jest mega lajtowa (no ale 20% mowi samo za siebie), tak ta paprykowa suka jest mega srednia, w ryju masz posmak jakbys zjadl kilogram pieprzu, bez popity lub nawet samego chleba daleko nie zajedziesz.

niedawno sprobowalem tej polecanej wszedzie cytrynowki lubelskie- genialne to masakrycznie, choc dziwne ze po obaleniu prawie calej polowki znajdujesz sie gdzies pomiedzy podpity (3 piwa) a hmm lekko na(pipi)any (polowka czystej na dwoch, moze troche wiecej). ogolnie nie jestem typem wyjadacza, znam swoje mozliwosci i nie staram sie pic wiecej niz 0,3 czystej na glowe. wole pamietac wszystko i panowac nad soba, nie (pipi)ac sie na ryj co rusz i robic z siebie posmiewisko. ogolnie zbrzydl mi czysty alkohol i od dluzszego czasu pilem te wszystkie zoladkowe gorzkie i jej podobne (balsam kresowy spoko, tanszy niz pomorski a smakuje tak samo)

Opublikowano (edytowane)

chleje sie wóde a nie jakies pedalskie cytrynowe i zurawinowe pomyje kur.wa. Ma palic w ryj bo to wódka jego mać, i nie narzekac.

Edytowane przez zduniacz
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj wypiliśmy z 6 rodzajów wódki i finlandia znowu okazała się scierwem, totalnie mi nie wchodziła, była nieprzyjemna i bardzo źle się ją piło, przesiedliśmy się na smirnoffa który był kozacki a potem na żołądkową gorzką która mimo że się opuściła, nadal trzyma jako taki poziom.

Btw opiszę ktoś wrażenia z tej nowej żubróweczki?

Edytowane przez standby
Opublikowano

Btw opiszę ktoś wrażenia z tej nowej żubróweczki?

IMO zwykla czysta wodka, ale ja tez smakoszem zadnym nie jestem totez sie pewnie i nie znam ;)

Opublikowano (edytowane)

chleje sie wóde a nie jakies pedalskie cytrynowe i zurawinowe pomyje kur.wa. Ma palic w ryj bo to wódka jego mać, i nie narzekac.

dobrze cie wyszkolili, rasowy z ciebie polaczek, pijacy tylko czysta wodeczke. to takie slowianskie. tyle ze przepije cie pierwszy lepszy gimnazjalista z ukrainy. niech zgadne- zazwyczaj chlejesz na umor, nie potrafisz odmowic kieliszka bo sie boisz ze cie od pizd wyzwa a potem siejesz przypaly, po ktorych bezwstydnie potrafisz napisac takiego farmazona.

Edytowane przez Najtmer
  • Plusik 3
  • Minusik 1