Suavek 4 972 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Urok F2P, co powtarzam od zawsze. Dlatego nie chciałbym się zbyt przywiązywać/przyzwyczajać, bo rozczarowanie po ogłoszeniu zamknięcia serwerów będzie tym większe. A ostatnio nawet wieloryby wyrażają swe niezadowolenie, albo całkiem rezygnują z gry, przez ten nacisk na bannery limitowane. Szkoda o tyle, że koncept gry z czasem mi się spodobał. Nawet jeśli walki odpalam na Auto w większości przypadków, to takie kombinowanie z setupem bywa zabawne i nawet kilka Crashów udało mi się przejść (choć na wieży utknąłem na 98 piętrze). Wspomniałem, że lecą z fabułą, ale mimo tego fajnie się to śledzi/odświeża. I wciąż cicho liczę na Before Crisis, bo to by była jedyna opcja poznać jego fabułę i bohaterów. Nie pogardziłbym też jakimiś dodatkowymi Story Quests. Bo tak generalnie, to też pogrywam po prostu daily. Nawet teraz, pisząc tego posta, mam w tle odpaloną walkę, żeby zużyć staminę, więc gra jakaś specjalnie absorbująca nie jest. A teraz crossover Rebirth znowu trzy limity, w Marcu pół-rocznica, to kolejne pewnie cztery limity, i zapewne na tym się nie skończy. No męczy to, bo nie sposób mieć wszystko, a przynajmniej nie od razu, a tymczasem nawet wieloryby już mają pod górkę. Nie wróży to zbyt dobrze. 1 Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Jakieś dobre bannery były, że im tak przychody skoczyły za styczeń? Ponad bańka więcej niż w grudniu. Cytuj
Suavek 4 972 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Był bardzo mocny, limitowany ekwipunek Tify i Aerith, obok których ciężko było przejść obojętnie, a następnie Cid, również z limitką. A tymczasem ciąg dalszy FOMO. Wygląda na to, że do 1,5 rocznicy włącznie będą same limitowane bannery. Plus są obawy, że powtórkę crossovera Monster Hunter również tam gdzieś wepchną. Ja póki co ćwiczę silną wolę i czekam na coś fajnego dla Lucii. Zapewne dopiero, jak przyjdzie pora na jej Ultimate Weapon. Szkoda o tyle, że czasem bardziej dla kostiumów by się o coś pokusiło, niż jakiegokolwiek meta. Ogólnie nikłe, jeśli nie zerowe szanse, ale fajnie by było, gdyby choćby część wdzianek z Ever Crisis trafiła do trzeciej części Remaku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi