Shen 9 616 Opublikowano 18 lipca Udostępnij Opublikowano 18 lipca 1 godzinę temu, Suavek napisał(a): Jest i Vincent. Banner limitowany dobry, aczkolwiek wizualnie kostium nie zachęca. Niemniej jednak myślę o broni, gdyż może być fajne Earth combo z Lucią w moim przypadku. Earth rzadki element, 20k wywaliłem, 20k zostawiłem. Wpadł kostium i kilka broni. Sama broń warta posiadania, bo daje matk całemu party, wiec nawet jak sub sie przydaje. 1 godzinę temu, Suavek napisał(a): Macie jakąś gildię, czy dołączać gdziekolwiek? No a niestety jest to kolejny system, w który trzeba się zaangażować, żeby zdobyć kolejne świecidełka i kolejne udogodnienia. Wbiłem do casualowej na discordzie jednego youtubera. Misje w gildii wygladaja tak, wiec normalnie grajac je zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 lipca Udostępnij Opublikowano 25 lipca @Suavek @Szwed Nie wiem czy jeszcze gracie, ale dwa kody wlecialy https://en.ffviiec.com/gift-code/ ReleaseGuild GuildBattle jeden gold ticket i mithril ore 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 638 Opublikowano 25 lipca Udostępnij Opublikowano 25 lipca Widziałem, dzięki. Sprawdzę wieczorem. Czytałem, że tylko jeden kod można użyć, nie oba? Jeszcze @Labtec zdaje się gra, może go zainteresuje. Odpalili ponownie stary Limit Break banner. Ja odpuszczam, bo mam niewiele ponad 20k i zostawiam na rocznicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 lipca Udostępnij Opublikowano 25 lipca 1 minutę temu, Suavek napisał(a): Widziałem, dzięki. Sprawdzę wieczorem. Czytałem, że tylko jeden kod można użyć, nie oba? Jeszcze @Labtec zdaje się gra, może go zainteresuje. Odpalili ponownie stary Limit Break banner. Ja odpuszczam, bo mam niewiele ponad 20k i zostawiam na rocznicę. Nie zwrocilem uwagi, ticketa na bron 5* na pewno dostalem. Bronie i kostiumy dobre, ale ja bym w to nie wchodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 25 lipca Udostępnij Opublikowano 25 lipca Dzięki Shenu. Mam 50k kryształów i czekam na dupie do rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 638 Opublikowano 26 lipca Udostępnij Opublikowano 26 lipca 21 godzin temu, Shen napisał(a): Nie zwrocilem uwagi, ticketa na bron 5* na pewno dostalem. Jednak działają oba kody, aczkolwiek musiałem odpalić ponownie stronę, żeby móc wpisać drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 26 lipca Udostępnij Opublikowano 26 lipca Dzięki, tak oba kody działają, można tez wpisać z poziomu gry w opcjach (Menu -> Gift Codes) Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 638 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Tyle z mojego oszczędzania na rocznicę... Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2 godziny temu, Suavek napisał(a): Tyle z mojego oszczędzania na rocznicę... Ukryj zawartość Mnie kusił Seph, ale jakos sie trzymam. Teraz tylko daily i log out, bo sciagnalem nastepnego złodzieja czasu, ale mam slabosc do strategii i graficzka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 638 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Żadnych więcej mobilek, powtarzam sobie... Już i tak pół sukcesu, że odstawiłem na dobre Project Sekai. Daily i FOMO z czasem wykańczają człowieka i zabijają frajdę z gry. Zakładam, że z Ever Crisis będzie podobnie. No ale póki co jeszcze się loguję. Skusiłem się na banner, bo jednak w Lucię dość już zainwestowałem i w sumie miałem szczęście, bo zamknąłem się w 18k dobijając do kostiumu. Będzie Ada Wong. Broń też fajna, bo podwójny debuff. Dziś wpadł kolejny epizod Crisis Core. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 174 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Wreszcie normalna dystrybucja w Europie, a nie te chore ceny u chińczyka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia szkoda źe sklep kwadratowych chce prawie 100ełro za to z wysyłką. kupiłem w kanadzie. zaoszczędziłem prawie 15ełro Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Mam już cyfre, teraz to moga mnie cmoknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Z Kanady dokąd? W Europie można kupić za 75 euro, niektóre sklepy mają wysyłkę za darmo, Square-Enix ma 10 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia kwadratowi se jeszcze dyche doliczają. do irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia W dniu 9.08.2024 o 12:08, jimmy napisał(a): Wreszcie normalna dystrybucja w Europie, a nie te chore ceny u chińczyka Normalna dystrybucja czy po prostu "dodruk" i znowu sklep SquareEnix? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia Nie no jak rozumiem chęć posiadania na pólce tak to jest warte 30 euro dzisiaj. Serio chłopaki nie ma co przepłacać. Ja mam na Steam i to był na pewno ostatni raz (pewnie jakiś trzeci) jak kupilem te wszystkie starsze częsci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 174 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 26 minut temu, Wredny napisał(a): Normalna dystrybucja czy po prostu "dodruk" i znowu sklep SquareEnix? Podobno Square + wybrane sklepy, więc raczej pójdzie szeroko. https://www.nintendolife.com/news/2024/08/final-fantasy-pixel-remaster-physical-edition-getting-wide-retail-release 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 174 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia @Wrednyno i jest już oferta u kierownika @yaczes https://perfectblue.pl/produkt/gra-nintendo-switch-final-fantasy-i-vi-collection-anniversary-edition/?affid=1LYHVGEICJ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia No i zajebioza - będzie brane na PlayStation 4. Skończy się eldorado na ebayu niektórym Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Ostatnia jak jakas gra szla az tak szybko po opublikowaniu pre-ordera, to bylo Super Mario 3d All-Stars xd Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Totalnie się tym nie interesowałem, więc zapytam - jakie są usprawnienia w tych wersjach? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 3 minuty temu, agst napisał(a): Totalnie się tym nie interesowałem, więc zapytam - jakie są usprawnienia w tych wersjach? Dużo rzeczy, nowa muzyka, usprawnienia graficzne, animacje czarów, uwspólniony UI, masa QoL. Nowa mapa, minimapa, masa bugfixów. https://gamerant.com/final-fantasy-pixel-remaster-best-changes/ Imo warto dodać do kolekcji, nawet jak ograsz tylko fantastyczną część VI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Rowniez zakupione u pana @yaczes mam 6tke na switcha ale tutaj bedzie argument zeby platynke wbic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia @Labtec @Suavek @Szwed prawie nie gram, bo sie wkrecilem w Sword of Convallaria [ polecam fanom FFT ] ale widze, ze sporo ciekawych zmian i usprawnien, wiec moze wroce do bardziej aktywnego grania. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi