Shen 9 687 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września 2 godziny temu, Szwed napisał(a): Mówisz o tym tRPGu, Convallarii, tak? Tak, jest takie zwykle story, gdzie grasz postaciami z gachy i drugie bardziej rozbudowane, odciete od gachy, rekrutujesz postacie podczas normalnego grania. Nie ma tam tez staminy, tylko akcje podzielone są na dni i tygodnie które sam zatwierdasz, ze maja sie skonczyc bo wszystkich aktywnosciach, więc jak sie nie zalogujesz kilka dni, to sie nic nie stanie. Tam dalem jakies screeny i napisalem pare zdan. 1 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Bahamut Greatsword i Nail Bat (ATB Boost na starcie) to takie speedrun combo do większości gry teraz, na OB10 to 40k obrażeń które przechodzi przez wszystko co widać na battle ranking, wczoraj bylem 75 wiec będę powoli spadał, to i tak jakiś życiowy rekord Myślałem ze będzie więcej do roboty ale teraz tylko odpalam grę na 10 minut dziennie wieczorem żeby tylko misje dzienne skonczyc, mam o tyle dobrze ze kumpel w pracy w to tez gra wiec wszystkie co-op walki/zadania kończymy podczas lunchu w pracy. Dziś usiadłem na dłużej i dobiłem cala ekipę do lvl80 bo tam kilka postaci mi brakowało ale i tak z nimi nic na razie nie zrobię bo większość nie ma ani dobrych broni, ani kostiumów wiec dalej główna ekipa to Cloud/Sephiroth/Aerith i ja potrzebuje szybkie DPS to Yuffie która tak naprawde to tylko daje boost-a Cloud-a teraz z Bahamut ekwipunkiem, czekam teraz na Aerith/Tifa bannery a resztę może później z czasem się dopracuje 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Godzinę temu, Suavek napisał(a): Papa kryształki... Cyckami meczu nie wygrasz Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Zyski gry skoczyły jak poje.bane xd Jednak spermiarstwo jest silne. Ale też pewnie sobie kupię. Póki co miecz Clouda najwięcej roboty mi robi w tym evencie. Nie wiem czy Zacka nie wymienić na Sepha z tym Ultimate Weapon xd Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Mam niecałe 20k kryształów i się zastanawiam, czy spróbować szans z bannerem Clouda, czy już odpuścić. Broń Tify mam OB6, Aerith OB5, ale do 6 mogę sobie uniwersalnymi z czasem podbić. Cytuj
Shen 9 687 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 2 minuty temu, Suavek napisał(a): Mam niecałe 20k kryształów i się zastanawiam, czy spróbować szans z bannerem Clouda, czy już odpuścić. Broń Tify mam OB6, Aerith OB5, ale do 6 mogę sobie uniwersalnymi z czasem podbić. Jak masz go w main teamie to wjezdzaj, nic lepszego sie pewnie nie pojawi przez jakis czas. Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 2 minuty temu, Shen napisał(a): Jak masz go w main teamie to wjezdzaj, nic lepszego sie pewnie nie pojawi przez jakis czas. Bardziej kwestia szczęścia, czy te niecałe 20k wystarczy, żeby dobić do kostiumu. No ale pewnie spróbuję. Ostatnio trochę większy miks drużyny robiłem, bo często korzystałem z Yuffie, a teraz Tifa ładnie wypada. Ale Cloud swego czasu był w głównej. Potem jakoś Zack się lepiej zaczął sprawdzać. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Boli trochę ze nie mam już kryształów żeby dobić Bahamuta u Aerith do OB10, Tak czy siak większość contentu wchodzi teraz na auto, na ławce rezerwowych jest Yuffie z Bahamutem OB6 i Sepiroth (Ice i Earth) Za miesiąc ma być jakiś collab, fajnie jak by było FFX, tylko trzeba znowu nazbierać niebieskich kryształków Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Na zaś: W Angeala nie inwestuję więcej niż będę musiał. Nie podoba mi się jego fryz. 1 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Angeal to Tank, ciekawe czy będzie potrzebny na przyszłość, tez nie inwestuje bo czekam na ten "Special Event" czyli collab. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi