Yakubu 3 047 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 niestety to nie to, Pazura i inni odpadają, to był raczej niskobudżetowy film, nikogo znanego nie pamiętam Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 (edytowane) Nie chodzi ci przypadkiem o 'Krew z nosa' ? ten film to rewelacja, ale nie ma chyba mowy o studiach... Pablo systematycznie dostaje w...od skinheadów i ma różne przygody :potter: Edytowane 26 lutego 2010 przez ogicool 1 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 nie znowu pudło, ten film widziałem kilka lat temu i bardzo mało z niego pamiętam. o studiach sam nie jestem pewien. raczej na pewno nie było narkotyków. najbardziej zapamiętałem scenę z dziadkiem lubującym się w męskich paróweczkach, inną pamiętaną przeze mnie rzeczą jest rozmowa telefoniczna z matką, w której mimo swojej sytuacji zapewnia ją, że jest wszystko ok, albo pomyliłem ten fragment z innym filmem Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 To może być tylko 'Czeka na nas świat' równie mocny szczególnie końcówka xD 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 tak, to to dzięki :** plusik leci http://www.youtube.com/watch?v=S3Yoqv-q_Wc&feature=related Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Następnym razem proszę o podpis do takiej wrzuty z youtube: "Pod żadnym pozorem nie oglądać trzymając płyn w ustach". O mało nie zszedłem . Cytuj
Wojti166 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Siemka poszukuje filmu mozna powiedziec wojennego, rzecz dzieje sie gdzies na balkakanach dokladniej tereny bylej jugoslawi, podejrzewan Sarajewo ale nie jestem pewien >.< . Akcja toczy sie jakos w latach 90' opowiada historie snajperow, dwoch przyjaciol ale w trakcie wojny ktora wybuchla staneli po przeciwnych stronach. Nie wiem moze ktos kojarzy?? Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze Z gory thx za pomoc Cytuj
Wojti166 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Niee, to nie ten film :confused: pamietam ze tamten film dzial sie glownie w miescie, aha i kiedys go ogladalem na TVN7 moze to cos pomoze :confused: Cytuj
Wojti166 0 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Zapewne "Strzał w serce" HBO. WOW Brawo! o ten film mi chodzilo, wielkie dzieki Cytuj
mishka 5 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 dawno dawno daaaawno temu na C+ widzialem kawalek filmu-azjatyckie kino akcji, karate, strzelanina itd itp - pamietam jedynie, ze wszystko sie dzialo w jakims wiezowcu, znalazl sie tam nawet na pietrze samochod, do ktorego koles wskoczyl z wyskoku przez tylnia szybe... wiem, ze to nie wiele i byc moze takich filmow jest milion, ale chetnie bym zobaczyl to glupkowate dzielo Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Pamiętam, że kiedyś (parę lat temu) na dwójce leciał pewien thriller. Fabuła prezentowała się tak - goście jadą do jakiegoś domku na odludziu żeby wziąć udział w reality show. W pewnym momencie pojawia się morderca i zabija wszystkich. Koniec. Tzn tak mniej więcej to zapamiętałem, generalnie był to thriller zrealizowany w konwencji reality show. Jakieś pomysły ? : D Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Z opisu w sumie podobne trochę, ale to na pewno nie był polski film. Kurde, mało co z tego filmu pamiętam, ciężko mi opisać :f Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 moze My Little Eye? http://www.imdb.com/title/tt0280969/ http://www.film.org.pl/prace/my_little_eye.html Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 O tak, dokładnie to ten film. Muszę sobie przypomnieć bo mało co z niego pamiętam. Dziękówa Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Niedawno w TV lecial film o irlandczyku, ktory za handel narkotykami mial isc do pierdla. I przez caly film byl jego ostatni dzien wolnosci. Z charakterystycznych rzeczy, to pod koniec filmu poprosil kumpla, zeby mu dal w ryj, zeby w pierdlu sie go nie czepiali za 'ladnosc'. Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Wiecie jak się nazywa film z rodzaju "śmieszno-makabryczny" wktórym jakiś koleś trafia do alternatywnej rzeczywistości. Pamiętam z tego filmu dwie sceny: 1. Kolesia wrzucają do studni gdzie atakuje go potwór przypominający Predatora, i ten koleś rozwala tego monstera piłą. 2. Tego samego kolesia w jakiejś chacie atakują małe potworki, i wchodzą na niego i atakują widelcami. Macie jakieś propozycje? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) evil dead 3 Edytowane 3 kwietnia 2010 przez Snejk Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 evil dead 3 Znany również jako "Army of Darkness". Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 11 września 2010 Opublikowano 11 września 2010 Nie mogę sobie przypomnieć co to za film był, może ktoś skojarzy. Oto wskazówki: - Jest to horror sprzed ponad 15 lat Jedyne sceny i szczegóły jakie pamiętam: - Złym gościem był jakiś ala demon (miał wygląd człowiek, ale nadludzką siłę), - scena: Ten "demon" jechał samochodem i na stopa zatrzymywała go jakaś laska, zaraz po tym jak wsiadła zaczeła się malować przed lusterkiem i gadała coś do niego, ale on się nie odzywał i ona zaczeła zasypywać go pytaniami (mówiła coś o swoich włosach) on spojrzał na nią, złapał za włosy i wyrwał jej wszystkie jednym pociągnięciem, otworzył drzwi i wyrzucił (nie pamiętam, może się zatrzymał i wypuścił) Może to Wam coś mówi Tak, to jakiś podrzędny horror klasy D, ale oglądałem to jak byłem dzieciakiem i do dziś nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a że pamiętam tylko tyle, to interesuje mnie co za pierdoły ja wtedy oglądałem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi