Gość Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Znalazłem! Split Second się zwał http://www.imdb.com/title/tt0105459/ . Za dzieciaka lałem pod siebie jak to oglądałem. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ha, nie weszłem w ten link tylko przez to, że mi się skojarzyło z tytułem gry, ale zonk Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Split Second (1992) ? E: OK. - już znaleźliście Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Poszukuję filmu, który zaczyna się ślubem jakiejś pary młodej (chyba z rodziny królewskiej) i zanim mówią sobie sakramentalne tak, do kościoła (?) wpada jakiś uzbrojony koleś i porywa pannę młodą. Bodajże ucieka z nią gdzieś w kosmos, tłumaczy, że wcześniej byli razem, że jest (ona) po praniu mózgu i dlatego nic nie pamięta. Później pojawiają się chyba jakieś wątki na pustyni - już pamiętająca OCB bohaterka walczy u boku swego "wybawcy". O ile się nie mylę to była to hiszpańska produkcja. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Był w latach 90 taki horror puszczony w TV o grupie komandosów wysłanych na jakąś wyspę(jungle i te sprawy), żeby zbadać co poszło nie tak w bodajże jakichś eksperymentach. Pamiętam jedną scenę jak babka była przyklejona w pajęczej sieci(???) i niewidzialny(???) alien rozcinał jej rękę nożem. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Był w latach 90 taki horror puszczony w TV o grupie komandosów wysłanych na jakąś wyspę(jungle i te sprawy), żeby zbadać co poszło nie tak w bodajże jakichś eksperymentach. Pamiętam jedną scenę jak babka była przyklejona w pajęczej sieci(???) i niewidzialny(???) alien rozcinał jej rękę nożem. http://www.youtube.com/watch?v=UEa_fhUbFYY Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 ale guwno, a pamiętam, że srałem ze strachu jak w tv leciało Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 ale guwno, a pamiętam, że srałem ze strachu jak w tv leciało Też tak miałem. Za gówniarza wszystkie filmy są fajne. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Poszukuje filmu, którego gif znajduje sie w mojej sygnaturze. Dzieki! Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 zapewne coś o zombie :potter: Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Western chyba z lat '50. Główny bohater wraz z kobieta, staruszkami i kimś jeszcze jadą dyliżansem przez pustynie. Na końcu są otoczeni przez bandytów w jakimś budynku. Bohater wychodzi i pozwala się zabić żeby "ci źli" dali spokój kobiecie i staruszkom. Cytuj
brejku 1 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Szukam dwóch horrorów z ery VHS:) 1. Wydaje mi się, że film podzielony był na kilka historii. W jednej z nich był koleś, który gadał do lustra (coś jakby złe ja). W następnych scenach było pokazane jak stojąc na przejściu dla pieszych wpycha jakąś dziewczynę pod nadjeżdżający autobus. O ile mnie jeszcze pamieć nie myli to była też (już w innej historii) scena gdzie ludzie chodząc po lesie znajdują coś ala statek kosmiczny. 2. Bardziej niż horror było to chyba jakieś tandetne sci-fi. Więc jest sobie para która udaje się do czegoś ala park narodowy (mnóstwo kraterów). W pobliżu ląduje statek kosmiczny, z którego wychodzi olbrzymi homaro-podobny kosmita ze swoim przy*upasem. Pamiętam, że potwór ten mordował ludzi w taki sposób iż pozostawały po nich same szkielety. Pod koniec filmu zabił faceta z ww. pary, a pokonała go dziewczyna wprowadzając go na jeden z kraterów, który spalił kosmitę. Po zabiciu, wszystkie jego ofiary wróciły do życia. Kojarzy ktoś te filmy? Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Ten statek kosmiczny w lesie kojarzy mi się z "The Tommyknockers" z 1993 roku. Cytuj
brejku 1 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 A były tam akcje z bieganiem po tym lesie z siekierą? Bo z tego co kojarzę to może być ten film Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Nie pamiętam czy były tam biegi z siekierą. Dawno już nie oglądałem tego filmu. Cytuj
brejku 1 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Dobra obadam:) a ten drugi? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Tym razem to ja szukam filmu. Wiele szczegółów nie podam, bo nie pamiętam. Film oglądałem dość dawno, bo gdzieś w pierwszej połowie lat 90. Czarna komedia (chyba), jest sobie jakiś typ, tak jakoś po trzydziestce, którym rządzi mamusia, totalny maminsynek. Pamiętam, że odciął jej głowę chyba (mogła w jakiś inny sposób ją stracić), a mamcia dalej funkcjonowała. Ta odcięta głowa chciała mu dać buziaka, ale zamiast tego ugryzła go w wargę i nie chciała puścić. Film chyba amerykański. Tyle pamiętam. Forumku pomóż. Ed and His Dead Mother 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 w różnych częściach świata były mordowane kobiety. okazało się że morduje je facet pracujący w liniach lotniczych, ktory w swoim pokoju stworzyl wiekla postać kobiety a każda część ciała pochodziła od innej ofiary . co to za film? Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Szukam filmu, w którym był motyw uwięzionej emo laski przez jakiegoś muzyka. Całość działa się (o ile dobrze pamiętam) większość czasu w jednym pomieszczeniu. Koleżka znęcał się nad laską fizycznie, a mimo to pojawiały się tam jakieś ciekawe (hmm...) dialogi (syndrom sztokcholmski w pewnym momencie). Na końcu filmu laska wydostaje się z tej matni i idzie wkurzona ulicą. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Nope. W tamtym filmie laska miała na sobie latexowe wdzianko i chyba była zawieszona na jakiejś konstrukcji. A film był bodajże angielskojęzyczny. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 lipca 2013 Opublikowano 27 lipca 2013 (edytowane) Szukam serialu, który leciał bodajże na RTL7. Główny bohater tego serialu - młody chłopak znał przyszłość. Pamiętam scenę, w której na koniec odcinka zagrał w szkole na gitarze utwór Greenday - Good ridance/ Time of your life . To był utwór, który w realich serialu, dopiero miał powstać. Kojarzy ktoś tytuł? Edytowane 27 lipca 2013 przez MierzejX Cytuj
Parannana 9 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Witam. Szukam filmu o którym opowiadała mi dziewczyna. Młoda para wynajmuje mieszkanie w budynku, w którym mieszkają sami starsi ludzie. Owi dziadkowie żyją dzięki "wysysaniu" energii życiowej z młodych ludzi. Tyle wiem. Byłbym wdzięczny za podanie tytułu tego filmu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi